محمدحسین مهدویان بعد از ساخت چند فیلم سینمایی در دهه نود به سراغ ساخت نخستین سریالش در نمایش خانگی رفت. مهدویان که با ساخت آثار ماندگاری همچون «ایستاده در غبار»، «ماجرای نیمروز»، «لاتاری»، «ماجرای نیمروز؛ رد خون»، «درخت گردو» و «شیشلیک» در دهه نود به یکی از تاثیرگذارترین فیلمسازان سینمای ایران تبدیل شد.
او با ساخت «ایستاده در غبار» روایتی بینقص از زندگی احمد متوسلیان از فرماندهان بزرگ دفاع مقدس ارائه کرده است.
مهدویان در «ماجرای نیمروز» و «ماجرای نیمروز؛ رد خون» نیز تصویر متفاوتی از ترورهای گروهک منافقین در دهه شصت ساخته است که روایتش نقل تمام محفلها است.
او همچنین به سراغ ساخت «درخت گردو» رفت تا درباره مظلومیت مردم سردشت در بمباران شهر و دیار مردمان کرد زبان غرب کشور سخن به میان بیاورد.
مهدویان حتی وقتی به زمان حال آمده است با ساخت «لاتاری» تصویر متفاوتی از جوانان ایرانی ارائه میدهد که سودای رفتن به خارج از کشور دارند و برای زیست بهتر دست به کارهای عجیبی میزنند.
او در «شیشلیک» نیز روایتگر تلخیهای فشار اقتصادی بر طبقه فرودست و حاشیهنشین جامعه است که با دستمایه قراردادن موقعیتهای طنز یک کمدی سیاه را به تصویر کشیده است.
مهدویان بعد از این تجربههای درخشان حالا با ساخت سریال زخم کاری به سراغ یک قصه متفاوت رفته است.
او در «زخم کاری» از فساد اقتصادی و باند بازی برخی از ویژه خواران و جنایتهای آنها میگوید که به نظر میرسد مخاطب با آن ارتباط برقرار میکند.
محمود حسینیزاد نویسنده رمان کتابی را چند سال پیش نوشته است با نام «بیست زخم کاری» که همین کتاب دستمایه نگارش فیلمنامه سریال «زخم کاری» شده است.
«زخم کاری» به تهیهکنندگی محمدرضا تخت کشیان یکی دیگر از محصولات اختصاصی فیلیمو برای ۱۴۰۰ است که نشان میدهد پلتفرم فیلیمو به دنبال ساخت آثار با کیفیت برای مخاطبان خودش است.
اگر چه مهدویان به سراغ برخی ویژه خواریهای آقازادهها رفته است اما پیش از این هم نمایش خانگی شاهد ساخت سریالهایی نظیر «آقازاده» بوده است. البته باید منتظر غافلگیریهای متفاوت در سریال جدید مهدویان باشیم که مخاطب با دیدنش حتما شگفت زده میشود.
این سریال البته ردهبندی سنی +۱۵ دارد که نشان میدهد فضای تلخ و سیاه سریال پر از صحنههای ناب سینمایی است.
جواد عزتی بعد از بازی در فیلمهای طنز همچون «آینه بغل» و «هزارپا» به سراغ سینمای جدی رفته است که حاصل آن بازی در فیلمهایی همچون «شنای پروانه» و «خورشید» است. عزتی که با کارگردانهای صاحب نامی کار کرده است در جدیدترین تجربه سریالسازی مهدویان نقش اول سریالش را بازی میکند. عزتی البته پیش از این ۳ تجربه متفاوت در «لاتاری»، «ماجرای نیمروز» و «ماجرای نیمروز؛ رد خون» با مهدویان داشته است و در «زخم کاری» متفاوتترین بازی کارنامه بازیگریاش را ارائه کرده است.
حضور هانیه توسلی و رعنا آزادیور در کنار جواد عزتی به عنوان بازیگران محوری سریال ترکیب بازیگران این کار را کنجکاوی برانگیز کرده است.
«زخم کاری» به تهیهکنندگی محمدرضا تخت کشیان جدیدترین محصول اختصاصی فیلیمو است که بر اساس رمانی نوشته محمود حسینیزاد ساخته و آماده پخش است.
جواد عزتی، رعنا آزادیور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدیفر، مهدی زمینپرداز، امیرحسین هاشمی، (با هنرمندی) سیاوش طهمورث، کاظم هژیرآزاد، منوچهر علیپور، مهلقا باقری، مائده طهماسبی، (با معرفی) مرتضی امینیتبار و سارا حاتمی، (بازیگران خردسال) نیوشا علیپور و مهیاس پازوکی، بازیگران «زخم کاری» هستند.
در خلاصه داستان این سریال آمده است: «من عاشق زمستونای اینجام. قشنگ نیست؟
– قشنگه ولی سختی داره. پنج هزار کیلومتر پرواز میکنن فقط برای این که زنده بمونن. اولش خیلی ترسناکه ولی تهش خونهشونو پیدا میکنن.
– اگه به تهش برسن.
– بلد باشن میرسن.»
اولین قسمت از سریال «زخم کاری» قرار است جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ از طریق فیلیمو منتشر شود. قطعا مخاطبان آثار مهدویان باید منتظر متفاوتترین اثر این فیلمساز جوان باشند. فیلمسازی که در آینده میتوان از او بیشتر شنید و در نمایش خانگی میتواند با آثاری که ساخته است توجه مخاطبان را به خود جلب کند.
عوامل این سریال عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیهکننده: محمدرضا تختکشیان، مجری طرح: کامران حجازی، مدیر فیلمبرداری: هادی بهروز، تدوین: سجاد پهلوانزاده، آهنگساز: حبیب خزاییفر، طراح گریم: شهرام خلج، طراح صحنه: بهزاد جعفریطادی، طراح لباس: آرتا ماهان، طراحی و ترکیب صدا: مهرشاد ملکوتی، مدیر صدابرداری: هادی ساعدمحکم، مدیر تولید: پیمان حجازی، فیلمبردار: محمد فکورینیا، انتخاب بازیگر: کیومرث مرادی، بازیگردان: میلاد اکبرنژاد، برنامه ریز: بهمن حسینی، دستیار اول کارگردان: حسین دیردار، مدیر تدارکات: فرامرز رضایی، جلوههای بصری: امین پهلوانزاده، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیک، منشی صحنه: پوریا کاظمیفرد، عکاس: امیر جدیدی.
1 دیدگاه
محتوای عالی! به کار خود ادامه دهید!