خانه فیلم و سریال سریال خارجی را با این راهنمای حرفه ای انتخاب و تماشا کنید

سریال خارجی را با این راهنمای حرفه ای انتخاب و تماشا کنید

توسط فانیبو
32611 بازدید
سریال خارجی را با این راهنمای حرفه‌ای انتخاب و تماشا کنید

یکی از مهم‌ترین سرگرمی‌های دنیای امروز، دیدن سریال خارجی است. سریال های ساخته شده تا به امروز آن‌قدر زیادند که پیدا کردن چیزی که دنبالش هستیم، بدون دانستن برخی معیارها غیرممکن است. دیدن همۀ سریال‌ها طبیعتاً به‌علت فراوانی آن‌ها و محدودیت وقت امکان‌پذیر نیست، به‌علاوه برخی سریال‌ها خود را در قسمت‌های آغازین به‌درستی نشان نمی‌دهند و حتی پس از مدتی به‌کلی لغو می شوند که دیدن آن‌ها باعث نارضایتی مخاطب می‌شود.

بحث سلیقه نیز همیشه مطرح است. بسیاری از بینندگان تنها سریال‌هایی را می بینند که در یک یا چند ژانر خاص ساخته شده باشند، برخی سریال خارجی با زیرنویس فارسی را می‌پسندند و دیگران تنها طرف‌دار سریال خارجی جدید هستند. با این حجم از تفاوت و گستردگی انتخاب‌ها، به این سؤال می‌رسیم که یک سریال خارجی خوب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد.

در این مطلب معیارها و ترفندهای انتخاب سریال مناسب را بیان می‌کنیم و در ادامه به معرفی محبوب‌ترین‌ها و بهترین‌های هر ژانر می‌پردازیم تا بتوانید راحت‌تر و ساده‌تر سریال موردعلاقۀ خود را انتخاب و تماشا کنید. توجه داشته باشید که با توجه به تعداد زیاد سریال‌ها، تنها بهترین‌ها برای شما گلچین شده‌اند و با پسندیدن یکی از عنوان‌ها که احتمالاً قبلاً آن را دیده‌اید، خواهید توانست سایر سریال‌های مشابه را به سادگی بیابید.

 

معیارهای انتخاب سریال خارجی خوب چیست؟

انتخاب سریال از بین انبوه سریال‌های ساخته‌شده کار ساده‌ای نیست، اما حتماً تا به حال سریالی دیده‌اید که از آن خوشتان آمده باشد. اولین راه پیدا کردن سریال مناسب براساس تجربه‌های قبلی، مراجعه به فهرست برترین‌های همان ژانر است. مثلاً سریال خارجی سی یا همان سریال خارجی see را درنظر بگیرید. فرض کنید از این سریال خوشتان آمده است و حالا دنبال سریال دیگری هستید که تقریباً مشابه آن باشد. با مراجعه به سایت‌های معتبر مثل IMDB می‌توانید ژانر آن را پیدا کنید، سریال‌های مشابه به آن را بیابید، امتیاز آن‌ها را مشاهده کنید و پس از خواندن خلاصه‌ای کوتاه از آن‌ها، سریال بعدی خود را انتخاب کنید.

در صفحۀ اختصاصی سریال نیز تعدادی از سریال‌های مشابه به‌شکل هوشمند نمایش داده می‌شوند. البته گوگل نیز در این میان کمک بزرگی است. با جست‌وجوی نام سریال به انگلیسی، گوگل فهرستی از دیگر سریال‌های مشابه آن را در همان صفحۀ اول پیشنهاد می‌دهد.

راه دوم، بررسی سایر سلیقه‌ها به‌جز ژانر است. مثلاً اگر از بازیگر یا شخصیت خاصی خوشتان می‌آید و کارهای او را دنبال می‌کنید، رمان یا کمیکی را دوست دارید که حالا با اقتباس تبدیل به سریال شده است، به کارهای کارگردان یا شبکۀ خاصی (مثلاً نت‌فلیکس، بی‌بی‌سی، اِی‌ام‌سی، اچ‌بی‌او، سی‌بی‌اس) تمایل دارید و دنبالشان می‌کنید، می‌توانید به سادگی از فهرست‌های آمادۀ بسیار مورد مناسب با سلیقۀ خود را انتخاب کنید. سایت‌های دانلود داخل کشور نیز فهرست‌های خوبی با فیلترهای گوناگون ارائه می‌کنند که قابل استفاده به‌صورت رایگان‌اند.

راه سوم بیشتر مناسب کسانی است که پیش‌زمینه‌ای ندارند یا می‌خواهند ژانرهای جدیدی را تجربه کنند. از چند راه می‌توان سریال مناسب را پیدا کرد: اول، مراجعه به فهرست بهترین سریال‌ها در پایگاه‌های معتبر. مثلاً سریال بازی تاج و تخت در این فهرست امتیاز بالایی دارد. جز IMDB، سایت‌هایی مانند Metacritic و Rotten Tomatoes نیز راهگشا هستند.

دوم، مراجعه به مطالب نقد و بررسی سریال‌ها و خواندن نظرات سایر بینندگان در مورد آن که مثلاً سریال خارجی دیدن را می‌توان از میان آن‌ها یافت. سوم، پرسش از کسانی که سریال زیاد می‌بینند و به‌اصطلاح سریال‌باز هستند. در هر جمع و گروهی چنین افرادی وجود دارند و با مشورت با آن‌ها می‌توان نتایج خوبی کسب کرد که در انتخاب به ما کمک کنند.

گزینه‌های دیگری برای انتخاب سریال نیز پیش رو است. مثلاً می‌توانید سریال‌های برگزیدۀ جشنواره‌های سالانه، سریال‌های پرفروش و… را بیابید و از بین نامزدها انتخاب کنید. در انتها پیشنهاد می‌کنیم برای آگاه شدن از سریال‌های مشابه و اطلاع از زمان پخش هر قسمت یا فصل جدید، از اپلیکیشن‌های گوشی یا سایت‌هایی استفاده کنید که به‌محض هر اطلاعات تازه‌ای از سریال موردنظرتان، به شما اطلاع می‌دهند و سریال‌های جدید مشابه را پیشنهاد می‌کنند.

 

دانلود سریال خارجی

دانلود سریال خارجی

به‌دلیل رعایت نشدن قانون کپی‌رایت یا همان حقوق مالک در ایران، خوش‌بختانه یا متأسفانه هیچ‌کدام از سایت های دانلود سریال از نسخه‌های مجاز شرکت‌های سازنده استفاده نمی‌کنند. بنابراین دانلود سریال خارجی در ایران رایگان است. البته برخی وب‌سایت‌های داخلی هزینۀ اشتراک ماهیانه برای نگهداری سرورهای خود از مخاطب دریافت می‌کنند که چندان زیاد نیست. مزیت این سایت‌ها در این است که بسیاری از سریال‌ها را مرتباً دوبله و زیرنویس می‌کنند و در نسخه‌هایی نظیر سانسورشده و بازبینی‌شده و در کیفیت‌ها و حجم‌های مختلف برای دانلود دردسترس قرار می‌دهند.

برخی سریال‌ها به‌دلیل کم‌طرف‌دار بودن، قدیمی بودن یا ناشناخته بودن در سایت‌های ایرانی وجود ندارند و دانلود از سایت‌های خارجی بدون پرداخت هزینه‌های بالا ممکن نیست. در این موارد می‌توانید برای دانلود سریال خارجی به سایت‌های دانلود دیگر مثل شبکۀ تورنت مراجعه کنید و بعداً زیرنویس آن را از سایت‌های فارسی دریافت کنید.

 

سریال خارجی جدید

همان‌طور که گفتیم، بسیاری از بینندگان سریال تنها طرف‌دار سریال‌هایی هستند که تازه ساخته شده‌اند و هم‌زمان با انتشار آن‌ها را دانلود و تماشا می‌کنند. برخی از سریال‌ها مانند محصولات شرکت نت‌فلیکس، فصل به فصل منتشر می‌شوند و اگر بیننده بخواهد همۀ قسمت‌ها را یک‌جا ببیند و به زبان سریال مسلط نباشد، معمولاً مجبور است اندکی برای دانلود زیرنویس مناسب و نسخه‌های سریال دوبله شده صبر کند. خبر خوب این است که اغلب سایت‌های دانلود سریال خارجی جدید که در ایران فعالیت می‌کنند، بلافاصله پس از پخش سریال اقدام به انتشار سریال‌ها و ترجمۀ زیرنویس می‌کنند، مخصوصاً اگر سریالی مشهور و پرطرف‌دار باشد.

قبلاً نیز اشاره کردیم که آگاهی از انتشار قسمت‌ها و فصل‌های جدید سریال‌های در حال پخش چگونه ممکن است و چگونه می‌توانیم از سریال‌هایی آگاه شویم که به‌تازگی ساخته شده‌اند و به‌احتمال زیاد مطابق سلیقه‌مان باشند. علاوه بر روش‌های گفته شده، سایت‌های ایرانی هم سریال های جدید را در صفحۀ اصلی خود نشان می‌دهند که به‌راحتی برای کاربران قابل دسترسی است.

 

سریال خارجی دوبله فارسی

سریال های دوبله شده به فارسی اخیراً تبدیل به یکی از فراگیرترین انواع سریال در میان مردم، به‌ویژه افراد میان‌سال شده‌اند. علت این اتفاق، آشنا نبودن بسیاری از افراد مخصوصاً نسل قدیم با زبان‌های خارجی به‌خصوص انگلیسی است. به‌علاوه، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به‌جای دیدن سریال خارجی با زیرنویس فارسی مخصوصاً سریال‌هایی که زیرنویس رسمی ندارند و بعضاً اشتباهات زیادی در آن‌ها به‌چشم می‌خورد، سریال‌هایی با دوبله‌های باکیفیت ببینند.

خوش‌بختانه این امکان به بسیاری از اپلیکیشن‌های ایرانی افزوده شده است که با قیمتی ارزان در دسترس هستند و حتی برخی اپراتورهای تلفن همراه، تماشای سریال خارجی دوبله فارسی را در برنامه‌هایی خاص رایگان، نیم‌بها یا باتخفیف ارائه می‌کنند.

سایت‌های دانلود نیز از قافله عقب نمانده‌اند. بسیاری از سایت‌ها سریال های روز و پرطرف‌دار را دوبله می‌کنند و گاهی چندین دوبله از یک سریال در سایت‌ها موجود است و بیننده می تواند از بین آن‌ها انتخاب کند. همان طور که گفتیم، برخی از این سایت‌ها هزینۀ اشتراک اندکی برای ارائۀ خدمات دریافت می‌کنند که زیاد قابل توجه نیست.

سریال خارجی دوبله فارسی که سال‌هاست از تلویزیون ملی نیز پخش می‌شود، تضمین می‌کند که اوقات خوشی را وقت تماشا در کنار همۀ اعضای خانواده خواهید داشت، زیرا این سریال‌ها فاقد صحنه های نامناسب و خشونت‌بار هستند و حتی کودکان نیز می‌توانند در کنار شما از آن‌ها لذت ببرند.

 

سریال خارجی با زیرنویس فارسی

شاید پرطرف‌دارترین شکل سریال های خارجی که در ایران تماشا می‌شود، به‌شکل زیرنویس شده باشد. زیرنویس‌ها، مخصوصاً برای سریال‌های مشهور، خیلی زود آماده می‌شوند و چندین نسخه از آن‌ها برای هر سریال عرضه می‌شود. مترجمان مشهوری نیز به‌شکل تخصصی به کار ترجمۀ زیرنویس سریال مشغولند که بازار سریال خارجی با زیرنویس را داغ‌تر کرده است.

البته سریال‌های زیرنویس شده علاوه بر مزایایی که گفته شد، معایبی هم دارند. هرچند همۀ زیرنویس‌های سریال در ایران رایگان دردسترسند، برخی از آن‌ها کیفیت قابل قبولی ندارند. بسیاری از افراد نیز به دیدن سریال با زیرنویس عادت ندارند یا از پشتیبانی نشدن آن‌ها در دستگاه‌های خانگی ناراضی‌اند.

نتیجه این‌که اگر جوان هستید، اگر تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارید و اگر می‌خواهید بسیار سریع‌تر از نسخۀ دوبله و پیش از دیگران قسمت‌های جدید سریال‌های خارجی را ببینید، سریال خارجی با زیرنویس دقیقاً همان چیزی است که می‌خواهید. حتی اگر هنوز زیرنویس فارسی منتشر نشده باشد، مخصوصاً برای سریال‌هایی که فصل به فصل منتشر می‌شوند و نه قسمت به قسمت یا سریال‌های کم‌طرف‌دار، می‌توانید زیرنویس انگلیسی دریافت کنید تا به درک مطلب کمک ویژه‌ای کند.

 

سریال خارجی رایگان

می‌توان گفت همۀ سریال‌های دردسترس در ایران رایگان هستند، چون به شرکت سازندۀ آن‌ها هزینه‌ای بابت ساخت پرداخت نمی‌کنیم. البته یک استثنای داخلی وجود دارد و آن سریال‌هایی است که در سایت‌های ویژه تنها با خرید اشتراک قابل دانلود هستند. قبلاً هم گفتیم که اپلیکیشن‌های ایرانی بسیاری، تماشای سریال خارجی رایگان یا با اینترنت نیمه‌بها و رایگان را در اختیار عموم قرار داده‌اند. این فیلم‌ها و سریال‌ها همگی سانسورشده و دوبله فارسی حرفه‌ای هستند و برای تماشا با خانواده کاملاً مناسبند. تقریباً هر سریال خارجی جدید و پرطرف‌دار که منتشر می شود، خیلی سریع در این برنامه‌ها قرار می‌گیرند و با تهیۀ اشتراک می‌توانید دسترسی نامحدود به آن‌ها داشته باشید.

 

بهترین انتخاب‌های سریال خارجی براساس ژانر

معمولاً هر سریال خارجی یک یا چند ژانر مشخص دارد، اما اغلب سریال‌ها در یک ژانر نمی‌گنجند و طبیعی است که هر سریالی در چند بخش وجود داشته باشد و در چند مقوله بگنجد. با این مقدمه، به‌سراغ معرفی بهترین سریال های خارجی در ژانرهای غالب آن‌ها می‌رویم. هر کدام از این سریال‌ها با توجه به معیارهای مختلف انتخاب شده‌اند و در نتیجه گسترۀ بالایی از سلیقه‌ها را در بر می‌گیرند. با توجه به تعداد بسیار زیاد سریال‌های موجود، طبیعتاً جای بسیاری از سریال های مشهور جهان در این فهرست خالی است.

ممکن است در فهرست زیر، نام بسیاری از سریال‌ها برای شما آشنا باشد یا قبلاً آن‌ها را دیده باشید. اگر از آن‌ها خوشتان آمده و با سلیقۀ شما سازگار بوده‌اند، سایر سریال‌های همان ژانر را حتماً برای دیدن در نظر داشته باشید و با روش‌هایی که در بخش‌های بالاتر گفته شد، سریال‌های مشابه را بیابید و از دیدنشان لذت ببرید.

 

سریال های تاریخی خارجی

تعداد زیادی سریال خارجی جدید در ژانر تاریخی ساخته شده‌اند. این سریال‌های خوش‌ساخت و پرخرج معمولاً با اقبال مخاطب روبه‌رو می‌شوند و امتیازهای بالایی دارند. همان‌طور که از اسمشان مشخص است، سریال های تاریخی خارجی روایتی در گذشته هستند، بنابراین بسیاری از سریال‌هایی که در این فهرست نیستند نیز تاریخی محسوب می‌شوند. حماسه، پادشاهی و جنگ بخش جدایی‌ناپذیر این سریال‌ها هستند، درنتیجه در ژانر هیجانی یا اکشن هم دسته‌بندی می‌شوند. در ادامه بهترین سریال های خارجی تاریخی را که ساخته شده‌اند معرفی می‌کنیم.

 

وایکینگ‌ها (2013) Vikings

وایکینگ‌ها (2013) Vikings

نام وایکینگ‌ها در تاریخ و دنیای سینما همواره با جنگ و دریا گره خورده است. فصل اول این سریال سال 2013 پخش شد و به‌سرعت تبدیل به یکی از سریال های محبوب جهان شد. این سریال توانسته است محبوبیت خود را تا به این‌جای کار حفظ کند و برای فصل ششم تمدید شود که فصل نهایی آن خواهد بود.

داستان این سریال دربارۀ وایکینگ‌هایی است که تصمیم می‌گیرند به سمت غرب سفر کرده و سرزمین‌های جدیدی را فتح کنند. وایکینگ‌ها را شبکۀ هیستوری، وابسته به شرکت والت‌دیزنی منتشر می‌کند که در ایرلند و کانادا ساخته شده و از محبوب‌ترین سریال‌های انگلیسی‌زبان غیرآمریکایی است. تماشای این سریال هیچ بیننده‌ای را ناامید نخواهد کرد.

 

تاج (2016) The Crown

تاج (2016) The Crown

علاقه‌مندان به فضای پادشاهی اروپایی قطعاً از تاج لذت خواهند برد. تاج دربارۀ زندگی ملکه الیزابت دوم است و نت‌فلیکس آن را پخش می‌کند. هرچند نام این سریال خارجی را بین سریال های تاریخی آورده‌ایم، اما باید بدانید که در ژانر درام نیز تاج رکورددار است. تاج رکورد بیشترین هزینۀ ساخت برای سریالی درام را در دست دارد.

پس از پخش فصل اول آن در سال 2016 و موفقیتش، دو فصل دیگر نیز از آن ساخته شد و انتظار می‌رود حداقل شش فصل داشته باشد. هرچند تاج از نظر تاریخی دقیق نیست و البته برای جذابیت سریال، تحریف تاریخ طبیعی است، موفقیت آن با جوایز زیادی که دریافت کرده کاملاً تضمین شده است.

 

آخرین پادشاهی (2015) The Last Kingdom

آخرین پادشاهی (2015) The Last Kingdom

آخرین پادشاهی یکی از سریال های تاریخی خارجی است که تفاوتی اساسی با سایر سریال‌های این ژانر دارد. معمولاً پیوستگی روایت از بخش‌های حیاتی سریالی تاریخی است اما این‌بار بی‌بی‌سی (و در فصل سوم نت‌فلیکس) دست به اقتباس بخش‌هایی از یک رمان زده‌اند که اتفاقاً نتیجه و بازخوردی مثبت داشت. آخرین پادشاهی برای اولین‌بار سال 2015 پخش شد و از روی رمان‌هایی به‌نام داستان‌های ساکسون اقباس شده است.

 

قابله را صدا بزن (2012) Call the Midwife

قابله را صدا بزن (2012) Call the Midwife

معمولاً وقتی سریالی برای فصل‌های متعدد تمدید ساخت می شود، یعنی با اقبال عمومی مخاطبان و بینندگان روبه‌رو شده است. مثال خوب این وضعیت، سریال خارجی قابله را صدا بزن است که اولین قسمت آن سال 2012 منتشر شد و 9 فصل از آن ساخته شده و احتمالاً ادامه خواهد داشت. این سریال ماجرای ماماها و راهبه‌های یک صومعه است که به مادران باردار کمک می‌کنند، اما محرومیت و اتفاقات سیاسی آن دوران در انگلستان، کارشان را بسیار سخت کرده است. قابله را صدا بزن مانند اغلب سریال های تاریخی خارجی در بریتانیا و انگلستان اتفاق می‌افتد و بی‌بی‌سی آن را ساخته است.

 

اسپارتاکوس (2010) Spartacus

اسپارتاکوس (2010) Spartacus

اسپارتاکوس از جمله سریال‌هایی بود که در زمان انتشارش سروصدای زیادی به‌پا کرد. البته چنین بازخوردی برای سریالی که براساس داستان مشهور بردۀ اسیر و گلادیاتور قهرمان ساخته شده بود، دور از انتظار نبود. این سریال نسبت به زمان خودش بسیار خوش‌ساخت بود و صحنه‌های خونین نبرد را به‌خوبی به تصویر کشید. ساخت اسپارتاکوس در نیوزیلند توسط شرکت استارز انجام شد و پس از سه سال و در چهار فصل به نام‌های خون و شن، خدایان میدان نبرد، انتقام و جنگ نفرین‌شده به پایان رسید.

 

تودورها (2007) The Tudors

تودورها (2007) The Tudors

همان‌طور که گفتیم، بیشتر سریال‌های تاریخی برای ایجاد فضای کهن، از ساختار و حتی لهجۀ بریتانیایی استفاده می‌کنند، درنتیجه یا در تاریخ بریتانیا اتفاق می‌افتند یا از روی آن ساخته می‌شوند و بسیار شبیهند. تودورها قصد دارد اتفاقات دوران سلطنت هنری هشتم، پادشاه انگلستان را روایت کند.

این سریال خارجی تاریخی نیز در چهار فصل و سه سال پس از اولین انتشارش به پایان رسید و بازخوردهای مناسبی دریافت کرد. بی‌بی‌سی مسئول ساخت تودورها بود و توانست نظر بینندگان را با داستان مناسب، روایت پیوسته، صحنه‌های جذاب و بازی خوب جلب کند.

 

دزدان جنگل (2020) Thieves of the Wood

دزدان جنگل (2020) Thieves of the Wood

اگر دنبال سریال خارجی جدید و تاریخی هستید، دزدان جنگل را از دست ندهید. فیلم‌برداری این سریال از سال 2016 آغاز شده است که نشان می‌دهد چقدر برای ساخت آن دقت و وسواس به‌خرج داده شده است. داستان دزدان جنگل در قرن هجدهم میلادی در اروپا اتفاق می‌افتد. مردی قانون‌گریز و یاغی رهبری گروهی را برای مقاصد خوب به عهده می‌گیرد که مخاطب را بسیار یاد شخصیت مشابه مشهور یعنی رابین هود می‌اندازد. شبکۀ وی‌تی‌ام از کشور بلژیک توانسته این اثر خیره‌کننده را در فضای تاریخی اروپایی بسازد و به مخاطب عرضه کند.

 

امپراتوری بوردواک (2010)‌ Boardwalk Empire

امپراتوری بوردواک (2010)‌ Boardwalk Empire

ابتکار شبکۀ اچ‌بی‌او در خروج از فضای تاریخی اروپایی و پرداختن به دوران ممنوعیت الکل در آمریکا ریسک بزرگی برای این شبکه بود، اما شانس با اچ‌بی‌او یار بود و با کارگردانی مارتین اسکورسیزی (برای قسمت ابتدایی) و بودجه‌ای هنگفت، امپراتوری بوردواک توانست بسیار موفق شود و جوایز بسیاری نیز کسب کند.

فضای تاریخی و گانگستری آمریکایی در این سریال تاریخی خارجی کاملاً مشهود است. پس از پنج فصل پخش موفق، امپراتوری بوردواک در سال 2014 به پایان رسید. عوامل موفقیت این سریال خارجی را می توان واقع‌نگری تاریخی، بودجۀ کافی، کارگردانی حرفه‌ای، نوآوری و بازی عالی بازیگران مخصوصاً استیو بوشمی دانست.

 

سقوط شوالیه (2017) Knightfall

سقوط شوالیه (2017) Knightfall

سقوط شوالیه عنوان تاریخی دیگری است که در ژانر فانتزی نیز جای می‌گیرد. سقوط شوالیه، داستان شوالیه‌های معبد است که از سرزمین مقدس، عازم یافتن جام مقدس می‌شوند. فضای اروپایی و خاورمیانه‌ای این سریال، بازآفرینی دنیای شوالیه‌های قرون وسطایی است.

دو فصل از این سریال منتشر شده که بازخورد خوبی از بینندگان دریافت نموده و آن را در فهرسی بهترین سریال های تاریخی قرار داده است. این سریال نیز از شبکۀ هیستوری پخش می‌شود و آمریکا و جمهوری چک مشترکاً آن را تولید کرده‌اند.

 

پولدارک (2015) Poldark

پولدارک (2015) Poldark

یکی دیگر از سریال های تاریخی خارجی که از رمان اقتباس شده است، پولدارک است که در دوران پس از جنگ‌های استقلال آمریکا در اواخر قرن 18 میلادی اتفاق می‌افتد. پس از پخش اولین قسمت در سال 2015، چهار فصل دیگر نیز به آن افزوده شد تا شاهد درخشش بیشتر این سریال باشیم. بی‌بی‌سی شبکۀ سازنده و منتشرکنددۀ پولدارک است و بینندگان میلیونی و راضی آن در انگلستان که کشور سازندۀ آن است، حکایت از خوش ساخت و جذاب بودن آن دارد.

 

سریال عاشقانه خارجی

ژانر عاشقانه سن و سال نمی‌شناسد. طرف‌داران این عنوان‌ها را نوجوانان و جوانان تا میان‌سالان تشکیل می‌دهند. سریال‌های عاشقانه موردپسند همۀ اقشار است و چون در کنار ژانرهای دیگر داخل سریال وجود دارد، حداقل یکی از سریال های عاشقانه موردپسند هر کاربری قرار گرفته و خواهد گرفت.

انتخاب سریال عاشقانه یکی از دشوارترین انتخاب‌ها است، زیرا معمولاً هیچ سریالی تنها در ژانر عاشقانه ساخته نمی‌شود و عاشقانه بودن همیشه در کنار ژانر اصلی می‌آید. اگر به فهرست بهترین سریال های عاشقانه نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که همۀ آن‌ها در اصل کمدی، درام و حتی فانتزی و تخیلی هستند. بنابراین در فهرست پیش رو، گلچینی از سریال‌هایی را آورده‌ایم که عشق نیز در کنار موضوعات دیگر در آن‌ها نقشی پررنگ دارد.

 

تو (2018) You

تو (2018) You

وقتی از سریال عاشقانه خارجی حرف می‌زنیم، ممکن است فکر کنید که با اثری مثل فیلم تایتانیک روبه‌رو هستیم اما همیشه این طور نیست. سریال تو که سال 2018 برای اولین‌بار پخش شد، ساختاری مهیج، جنایی و درام روان‌شناختی دارد و عشق در کنار این مسائل تعریف می‌شود.

داستان تو دربارۀ مردی کتاب‌فروش است که وسواس‌هایش در دیدار با شخصی جدید نمایان می‌شود. اقبال بینندگان به تو بسیار خوب بوده است و باعث شده برای فصل جدید تمدید شود. اگر عشق‌های جنایی را می‌پسندید، تو را از دست ندهید.

 

آناتومی گری (2005) Grey’s Anatomy

آناتومی گری (2005) Grey's Anatomy

این‌بار عشق در سریال خارجی در قامتی دیگر به تصویر کشیده شده است. آناتومی گری درواقع یک درام پزشکی است و همان‌طور که از عنوانش پیداست، داستانش بین پزشکان و پرستاران در بیمارستان اتفاق می‌افتد. از موفقیت‌های این اثر شگفت‌‌انگیز می‌توان به ده‌ها میلیون بینندۀ ثابت و راضی، ادامۀ ساخت در 14 فصل دیگر و در نهایت تمدید آن برای فصل‌های 15 و 16 اشاره کرد، موفقیتی که بسیاری از سریال‌های قدیمی نتوانستند به آن دست یابند. جایزه‌های معتبر و استقبال خوب، این اثر شبکۀ اِی‌بی‌سی را تبدیل به یکی از بهترین سریال های موجود کرده است.

 

غریبه (2014) Outlander

غریبه (2014) Outlander

ارمغان شبکۀ استارز برای مخاطب، ترکیبی از عشق و جنگ و تخیل در قالب سریال خارجی غریبه بوده است. زنی حین جنگ‌جهانی دوم با شوهرش به سفر می‌رود و به شکل مرموزی خود را در گذشته می‌یابد. داستان غریبه آن‌قدر جذاب بوده که پس از ساخت چهار فصل از سریال، با قاطعیت برای فصل پنجم تمدید شده است.

شبکۀ استارز با تلفیق این ژانرها توانسته ترکیبی ایجاد کند که هم پرفروش و پرمخاطب باشد و هم در طول زمان انسجام خود را برای ادامۀ ساخت حفظ کند. تماشای این سریال به همه پیشنهاد می‌شود چون عناصری از همۀ ژانرها را دربرمی‌گیرد و هیچ‌کس را ناراضی نخواهد گذاشت.

 

تئوری بیگ‌بنگ (2007) The Big Bang Theory

تئوری بیگ‌بنگ (2007) The Big Bang Theory

تئوری بیگ‌بنگ نیاز به معرفی ندارد. این سریال خارجی از جمله مشهورترین کمدی‌های تاریخ یا به اصطلاح سیت‌کام (کمدی موقعیت) است، اما به‌دلیل پررنگ بودن جایگاه عشق در آن، در این ژانر هم حرفی برای گفتن دارد. البته آوردن نام این سریال در فهرست عاشقانه‌ها دلیلی بر ضعیف بودن جنبۀ طنز آن نیست، اما قطعاً سریال های کمدی بهتری وجود دارند که نامشان بیشتر برازندۀ بهترین سریال های کمدی باشد.

بنابراین آوردن نام این اثر در عاشقانه‌ها مناسب است. تئوری بیگ‌بنگ داستان چند دوست و هم‌خانه است که همگی تحصیل‌کرده و عاشق فیزیکند و نام سریال نیز به همین موضوع اشاره دارد. دوازده فصل از این سریال توسط شبکۀ سی‌بی‌اس ساخته شده که می‌تواند تا مدت‌ها سرگرمتان کند.

 

آشنایی با مادر (2005) How I Met Your Mother

آشنایی با مادر (2005) How I Met Your Mother

یکی دیگر از مشهورترین و موفق‌ترین سریال‌های کمدی تاریخ، عشق را دست‌مایۀ اصلی خود قرار داده است. تمام داستان این سریال خارجی که 9 فصل طول کشید، خاطرات پدری است که داستان ملاقات با مادرشان را برای فرزندانش شرح می‌دهد. میلیون‌ها مخاطب و ده‌ها جایزه، ازجمله دست‌آوردهای سریال آشنایی با مادر برای شبکۀ مشهور سی‌بی‌اس بود.

همان طور که قبلاً هم گفتیم، هرچند این سریال در اصل کمدی است اما همۀ اتفاقات حول محور عشق در جریان است و نادیده گرفتن آن در فهرست بهترین عاشقانه‌ها کم‌لطفی به این سریال است. فراز و فرودهای خاطرات پنج دوستی که داستان سریال در مورد آن‌هاست، مطمئناً تجربه‌ای تماشایی خواهد بود.

 

خاطرات خون‌آشام (2009) The Vampire Diaries

خاطرات خون‌آشام (2009) The Vampire Diaries

شاید این پرسش پیش بیاید که چرا سریالی که در مورد خون‌آشام‌هاست، در بهترین‌های سریال خارجی عاشقانه آمده است. برای پاسخ باید حتماً این سریال را ببینید. شهرت بی‌نظیر این سریال خارجی و تب دیدن آن حتی تا ایران هم سرایت کرد و کم‌تر نوجوانی بود که طرف‌دار ماجراهای عاشقانۀ شخصیت‌های این سریال نشده باشد. این اقبال عمومی از سوی شبکۀ  CW بی‌پاسخ نماند و خاطرات خون‌آشام برای هشت فصل تا سال 2017 پخش شد. لازم به ذکر است که سریال اصیل‌ها (The Originals) و میراث (Legacies) براساس همین سریال بعداً ساخته شدند.

 

سریال اکشن خارجی

سریال‌های اکشن بیشترین حجم سریال‌های ساخته‌شده پس از درام را تشکیل می‌دهند و پربیننده‌ترین و پول‌سازترین سریال‌های شبکه‌ها هستند. ژانر اکشن نیز بین بینندگان ایرانی طرفداران زیادی دارد و هر گروهی از این نوع سریال خارجی استقبال می‌کنند. تعداد سریال‌های این ژانر آن‌قدر زیاد است که گلچین کردن تعداد محدودی از آن‌ها به قیمت نادیده گرفتن آثار دیگری تمام خواهد شد. در ادامه بهترین سریال های اکشن را معرفی می‌کنیم. اگر طرف‌دار این ژانر هستید، تماشای آن‌ها را از دست ندهید.

 

برکینگ بد (2008) Breaking Bad

برکینگ بد (2008) Breaking Bad

اگر بخواهیم از شاهکارهای دنیای سریال خارجی نام ببریم، قطعاً بریکینگ بد (که به افسارگسیخته نیز ترجمه شده) در میان آن‌هاست. شبکۀ اِی‌ام‌سی توانست با پخش این سریال در سال 2008 بینندگان را جای خود میخکوب کند و این هیجان را تا آخرین ثانیۀ سریال در سال 2013 نگه دارد. برکینگ بد از جنبه‌های زیادی رکورددار است و آن‌قدر خوب ساخته شده که مطمئناً هیچ بیننده‌ای از آن ناراضی نخواهد بود.

سریال برکینگ بد دربارۀ معلم شیمی مدرسه‌ای است که از پس مخارج درمان سرطان ریه‌اش برنمی‌آید و برای رفاه خانواده‌اش دست به تولید مواد مخدر صنعتی می‌زند.

 

میهن (2011) Homeland

میهن (2011) Homeland

میهن یک درام سیاسی و هیجانی است و مخصوصاً طرف‌داران سریال اکشن خارجی با موضوع جاسوسی از آن لذت خواهند برد. این محصول شبکۀ شوتایم در بین بینندگان مخصوصاً آمریکایی‌ها بسیار پرطرف‌دار است و موفق به دریافت جوایز زیادی شده است. داستان این سریال از این قرار است که یک سرباز از دست تروریست‌ها نجات پیدا می‌کند و حالا همکارانش عقیده دارند که او تحت‌تأثیر تفکر تروریست‌هاست.

پس از آغاز اولین قسمت میهن در سال 2011، پخش آن به‌دلیل استقبال عمومی ادامه یافت و تاکنون هشت فصل از آن منتشر شده و به احتمال زیاد فصل‌های بعدی نیز در راه خواهند بود.

 

آمریکایی‌ها (2013) The Americans

آمریکایی‌ها (2013) The Americans

اگر به‌دنبال یک سریال خارجی هیجانی بسیار خاص هستید، انتخابی بهتر از آمریکایی‌ها نخواهید یافت. آمریکایی‌ها یک سریال خارجی اکشن و جاسوسی است که در دوران جنگ سرد بین آمریکا و روسیه رخ می دهد. اهمیت این سریال در این است که آمریکایی‌ها را یک مأمور سابق سازمان سیا نوشته است و ادعا می‌شود وقایع آن واقعی است.

پخش آمریکایی‌ها از سال 2013 شروع شد و تا سال 2018 در شش فصل تکمیل شد. این سریال که از بهترین سریال های خارجی از نظر مردم است، تحت مالکیت یکی از شرکت‌های متعلق به دیزنی ساخته شده است.

 

ذهن‌های مجرم (2005) Criminal Minds

ذهن‌های مجرم (2005) Criminal Minds

سریال پلیسی ذهن‌های مجرم از جمله سریال های آمریکایی است که توانست مدت زیادی پخش شود، بدون این‌که نظر مخاطب نسبت به آن تغییر کند و خسته‌کننده شود. کم‌تر زمانی پیش می‌آید که سریالی بتواند 13 فصل با محبوبیت اولیه پخش شود و حتی پیشاپیش برای دو فصل دیگر تمدید شود. ذهن‌های مجرم، محصول شبکۀ سی‌بی‌اس، از بهترین سریال های خارجی 2019 شناخته شده است. داستان این سریال در یکی از بخش‌های ادارۀ پلیس فدرال آمریکا اتفاق می‌افتد.

 

سی‌اس‌آی (2000) CSI

سی‌اس‌آی (2000) CSI

گفتیم که ادامه یافتن یک سریال معمولاً نشان از محبوبیت و درخواست فراوان برای ادامۀ آن دارد. سریال سی‌اس‌آی بین سریال‌های هیجانی و اکشن در این مورد رکورددار است. نام این سریال مخفف عبارتی به معنای بررسی صحنۀ جرم است و داستان‌های یک واحد تحقیقاتی پلیس را بازگو می‌کند.

در طول 15 سال پخش این سریال تا سال 2015، شانزده فصل پخش شد و موفقیت‌های آن برای شبکۀ سی‌بی‌اس به همین‌جا ختم نشد. چندین ادامه و فیلم سینمایی و بازی و کمیک از روی ماجراهای این سریال خلق شد که همگی موفقیت‌هایی بزرگ بودند. اگر به‌دنبال سریالی هستید که در کنار هیجان زود تمام نشود، به فکر دانلود سریال خارجی اکشن سی‌اِس‌آی باشید.

 

فرزندان آشوب (2008) Sons of Anarchy

فرزندان آشوب (2008) Sons of Anarchy

یکی از خشن‌ترین سریال‌های اکشن آمریکایی، فرزندان آشوب است. در واقع فرزندان آشوب گروهی از اوباش خیابانی‌اند که تمام روز را به درگیری و دعوا می‌پردازند و کارشان خلاف و قاچاق است. تماشای چنین ماجرایی قطعاً برای مخاطب و بیننده هیجان‌انگیز است، به همین دلیل این سریال توانست هفت فصل پخش شود و درنهایت عالی به‌پایان برسد. فضای خلاف و مافیای خیابانی و درگیری‌های گروه‌های اوباش، بسیار یادآور مافیای کلاسیک سینمایی است که نمونه‌اش را در پدرخوانده دیده‌ایم.

 

چگونه از مجازات قتل فرار کنیم (2014) How to Get Away with Murder

چگونه از مجازات قتل فرار کنیم (2014) How to Get Away with Murder

سریال اکشن بدون قتل و درگیری معنا ندارد، اما این‌بار قتل دامن عنوان این سریال را هم گرفته است. در این ساختۀ شبکۀ اِی‌بی‌سی، گروهی از دانشجویان حقوق و استادشان همراه با مأمورین پلیس وارد یک پروندۀ قتل می شوند. این سریال تاکنون در شش فصل ساخته شده و به احتمال بسیار زیاد فصل ششم آخرین فصل این سریال جنایی و هیجانی مشهور باشد.

افت این سریال خارجی در فصل سوم مورد انتقاد بسیاری از بینندگان قرار گرفت اما چگونه از مجازات قتل فرار کنیم در فصل چهارم و پنجم موفق به جبران شد و تعداد بینندگانش حتی از دو فصل اول فراتر رفت.

 

سریال کمدی خارجی

سریال‌های کمدی معمولاً قسمت‌های کوتاه‌مدت (حدود 20 دقیقه) اما تعداد قسمت‌ها و تعداد فصل‌های زیادی دارند، زیرا ایده‌های کمدی فراوان است اما باید به‌سرعت فیلم‌برداری و منتشر شوند. ویژگی دیگر سریال‌ کمدی، وابستگی به زمان است. یکی از تکنیک‌های مهم کمدی، دست انداختن وقایع همان دوران است، بنابراین پس از گذشت چندسال از پخش یک سریال کمدی، بسیاری از شوخی‌های آن نامفهوم می‌شود.

پس اگر می‌خواهید بیشترین استفاده از سریال کمدی خارجی را ببرید، ابتدا سراغ جدیدترها و آثار در حال پخش بروید. البته شاهکارهایی نیز وجود دارند که با گذر زمان از ارزششان کاسته نمی‌شود. نمونه‌هایی از این دست را در ادامه معرفی می‌کنیم. توجه کنید به‌دلیل هم‌پوشانی ژانرها، تعدادی از سریال‌های کمدی در بخش‌های دیگر معرفی شده‌اند.

 

اداره (2005) The Office

اداره (2005) The Office

اگر بخواهیم یک سریال خارجی خوب را تعریف کنیم، آفیس بهترین نمونه است. اتفاقات این سریال در دفتر شرکت کاغذفروشی و بین همکاران، مدیر و مشتری‌ها اتفاق می‌افتد. ایدۀ نابی که در این سریال به‌کار گرفته شده، فاصله گرفتن از افزودن صدای خنده و تمرکز زیاد بر طنز موقعیت است که جز با بازی درخشان استیو کارل میسر نمی‌شد.

فرم روایت داستان، شبیه یک مستند است و بیننده همه‌چیز را از دید دوربین‌ها و فیلم‌بردارهای حاضر در دفتر می‌بیند و گاهی کارمندان با عوامل پشت‌صحنه تعامل می‌کنند که دلیلش تا اواخر سریال فاش نمی‌شود. اداره نسخه‌ای بریتانیایی نیز دارد اما نسخۀ آمریکایی بسیار موفق‌تر است. بسیاری از منتقدان، آفیس را بهترین سریال کمدی خارجی می‌دانند. ده‌ها جایزه، ثمرۀ 8 سال و 9 فصل پخش سریال بود.

 

پارک‌ها و تفریحات (2009) Parks and Recreation

پارک‌ها و تفریحات (2009) Parks and Recreation

سریال کمدی پارک‌ها و تفریحات از آثار شبکۀ ان‌بی‌سی بود. این سریال که بین سال‌های 2009 تا 2014 پخش شد، داستان بخشی از شهرداری در شهری خیالی است که در ایجاد فضاهای تفریحی برای شهر مشغول به کار هستند. ثمرۀ هفت فصل پخش پارک‌ها و تفریحات، جوایز زیاد و پخش آن در کشورهایی از جمله هند و کانادا بود. این سریال توانست با راضی نگه داشتن بینندگانش به یکی از کمدی‌های پرطرف‌دار انگلیسی‌زبان تبدیل شود.

 

دوستان (1994) Friends

دوستان (1994) Friends

به‌جرئت می‌توان گفت که شناخته‌شده‌ترین سریال خارجی کمدی در ایران و حتی جهان، دوستان باشد. این مجموعه به مدت ده سال تا سال 2004 که آخرین قسمتش پخش شد، ادامه داشت. همان‌طور که از نام سریال پیداست، داستان دربارۀ شش دوست است که هرکدام درگیر ماجراهایی در زندگی و شغل و روابطشان هستند.

روابط پیچیدۀ شخصیت‌ها با بازیگران فرعی و یک‌دیگر را می توان محور اصلی سریال دانست، عاملی که باعث می‌شود علاوه بر کمدی، دوستان را بتوانیم در شمار سریال‌های عاشقانه نیز بگنجانیم. تأثیرات این سریال محدود به دنیای سریال نمی‌شود، بلکه عبارت‌ها و حتی مدل‌های فشن به‌کار رفته در سریال نیز تأثیرات عمیقی بر جامعه گذاشت.

 

پرورش شکست‌خورده (2003) Arrested Development

پرورش شکست‌خورده (2003) Arrested Development

پرورش شکست‌خورده از جمله کمدی‌های بسیار موفقی بود که در سال 2003 توسط شبکۀ فاکس منتشر شد. این کمدی دربارۀ خانواده‌ای ثروت‌مند است که اکنون ورشکست شده‌اند و همۀ بار زندگی بر دوش پسر خانواده افتاده است و گویا تنها شخصی در خانواده است که سعی دارد با همه‌چیز منطقی برخورد کند.

پرورش شکست‌خورده از میان بهترین سریال های خارجی از نظر مردم در حال حاضر سوم است، اما اتفاقاتی باعث شد که خوش‌فرجام نباشد. پس از پخش آخرین قسمت فصل سوم در اواخر سال 2005، پخش سریال با وجود دریافت جوایز معتبر و محبوبیت، لغو شد. تصور می‌شد که این پایان کار سریال باشد اما نت‌فلیکس سال 2013 با خرید امتیاز پرورش شکست‌خورده توانست آن را بازگرداند و فصل چهارم را بسازد. البته فاصلۀ فصل آخر یعنی فصل پنجم از چهارم، پنج و شش سال بود (فصل پنجم در دو مرحله منتشر شد) که باعث دلخور شدن تعدادی از بینندگان شد. هم‌چنان پرورش شکست‌خورده ارزش دیدن و خندیدن را دارد.

 

ساینفلد (1989) Seinfeld

ساینفلد (1989) Seinfeld

قبلاً گفتیم که سریال‌های کمدی به‌مرور زمان ارزش خود را از دست می‌دهند زیرا شوخی‌ها اغلب به زمان ساخت وابسته‌اند. ساینفلد در این میان یک استثنا است و به دو دلیل اصلی در این فهرست آورده شده است. اول این‌که ساینفلد را موفق‌ترین سریال کمدی موقعیت عنوان کرده‌اند، دوم این‌که سریال‌های بسیار موفقی مثل آشنایی با مادر، تئوری بیگ‌بنگ، دوستان، فیلادلفیا همیشه آفتابی است و بسیاری از کمدی‌های دیگر ریشه در این سریال دارند. ساینفلد پس از 9 فصل در سال 1998 در حالی به پایان رسید که تأثیراتش بر سریال‌های بعدی و فرهنگ مردم هم‌چنان باقی مانده است.

 

خانواده امروزی (2009) Modern Family

خانواده امروزی (2009) Modern Family

یکی از سریال‌های کمدی که پس از 11 فصل، آخرین فصل آن در سال 2020 نمایش داده می‌شود، خانوادۀ امروزی است. مثل اغلب سیت‌کام‌ها، این سریال نیز به روابط و ماجراهای بین افراد اصلی می‌پردازد که به هم نزدیکند، با این تفاوت که این‌بار جای دوستان، پای چند خانواده درمیان است.

اِی‌بی‌سی که چند سریال خارجی خوب دیگر را نیز ساخته است، این اثر را به‌عنوان یکی از موفقیت‌های بزرگ خود در کارنامه دارد. موضوع این سریال با تغییراتی در سریال ایرانی هفت‌سنگ بازسازی شد که در زمان خودش بحث‌های بسیاری به‌دنبال داشت.

 

سریال درام خارجی

ژانر درام بسیار گسترده است و بیشتر سریال‌ها را می‌توان نوعی درام دانست. با این تنوع، انتخاب کاملاً سلیقه‌ای می‌شود و آوردن نمونه از هر نوعی نیاز به مطلبی جداگانه دارد. تعریف سادۀ ژانر درام در سریال خارجی به این صورت است که هر سریالی که در چارچوب واقعی اتفاق بیفتد، درام محسوب می‌شود.

بدین ترتیب می‌توان زیرژانرهای مختلفی مثل درام جنایی، رمانتیک (عاشقانه)، اجتماعی، تاریخی، روان‌شناختی و حتی مذهبی و پزشکی داشت. فهرست زیر مشهورترین و بهترین سریال های خارجی از نظر مردم و منتقدان است.

 

این ما هستیم (2016) This is Us

 

این ما هستیم (2016) This is Us

سال 2016 شبکۀ ان‌بی‌سی دست به انتشار سریالی زد که در نوع خود نو‌آوری به‌حساب می‌آید. این ما هستیم درامی عاشقانه، کمدی، خانوادگی و تراژدی است که در واقع چند نوع درام را ترکیب کرده و علاوه براین، داستان به سه شکل گذشته و حال و آینده روایت می شود.

خانواده‌ای با سه فرزند و روابط بین آن‌ها، دست‌مایۀ سریال این ما هستیم قرار گرفته است. چهار فصل از این سریال منتشر شده و هنوز فصل‌های بعدی با توجه به موفقیت فعلی آن در راه خواهد بود.

 

مردان مَد (2007) Mad Men

مردان مَد (2007) Mad Men

مردان مد از پرجایزه‌ترین سریال های درام جهان است. داستان این سریال دربارۀ زندگی و روابط در جریان یک بنگاه تبلیغاتی مستقر در خیابان مدیسون است و علت نام‌گذاری سریال نیز همین است. سال 2015 مردان مَد در حالی به پایان رسید که شبکۀ اِی‌ام‌سی علاوه بر کسب امتیاز و بازخورد عالی از بینندگان، 4 گلدن‌گلوب و 16 جایزۀ امی به افتخاراتش افزوده بود. اگر به فضاهای حدود دهۀ 60 در آمریکا علاقه دارید، دانلود سریال خارجی و تماشای مردان مد را از دست ندهید.

 

نارنجی مد جدید است (2013) Orange is the New Black

نارنجی مد جدید است (2013) Orange is the New Black

اگر معنای واقعی درام را در نظر بگیریم، نارنجی مد جدید است یک درام واقعی است. این درام از خاطرات واقعی زندان رفتن خانم چپ‌من اقتباس شده است و داستان یک زندان زنان و ارتباط و مشکلات موجود در آن فضا را نشان می‌دهد. این محصول شبکۀ نت‌فلیکس پس از مواجهه با اقبال عمومی پس از پخش فصل سوم، تا هفت فصل تمدید شد و اعلام شده که فصل هفتم آخرین فصل خواهد بود.

 

آقای ربات (2015) Mr. Robot

آقای ربات (2015) Mr. Robot

آقای ربات نیز ترکیبی از همۀ ژانرهای پرطرف‌دار است و کم‌تر کسی پیدا می‌شود که از این سریال خارجی خوشش نیاید. آقای ربات دربارۀ جوانی است که نابغۀ کامپیوتر و هک است اما مشکلات روانی و اجتماعی فراوان دارد و ناگهان خود را در میان گروهی می‌بیند که قصد دارند با نابودی یک شرکت اقتصادی بزرگ، بدهی‌های مردم را پاک کنند.

جدا از جوایز بسیار، به‌حدی نظر مخاطبان به آقای ربات جلب شد که تعداد نقدهای منفی به این سریال در پایین‌ترین حد ممکن قرار دارد و شرکت یواس‌اِی نتورک این موفقیت را مدیون کارگردانی بادقت این سریال و بازیگر توان‌مند نقش اول آن است. چهارمین و آخرین فصل این سریال خارجی 2019 منتشر شد.

 

ریوردیل (2017) Riverdale

ریوردیل (2017) Riverdale

بسیاری از کمپانی‌های ساخت سریال، چند سریال را مرتبط به هم و به‌اصطلاح در یک دنیا می‌سازند که ایده‌ای جذاب و موفق بوده است. شبکۀ  CW نیز با پیروی از همین قاعده توانسته سه سریال در یک دنیا بسازد که سریال اصلی همین ریوردیل است.

ریوردیل داستان پسری جوان است که در شهری کوچک با دوستانش زندگی می‌کند اما این شهر خالی از اسرار تاریک نیست. سبک این سریال خارجی درام نوجوانان، معمایی و جنایی است و تا این‌جای کار توجه بینندگان را جلب کرده است. ساخت ادامۀ این سریال رسماً تأیید شده است.

 

پرستاران (1998) All Saints

پرستاران (1998) All Saints

پرستاران با این نام در ایران شناخته شد اما نام اصلی آن همۀ قدیسان است. این سریال درام خارجی 493 قسمت دارد و همۀ آن از تلویزیون ملی پخش شده است و یک سریال خارجی دوبله فارسی باکیفیت به شمار می‌رود.

اتفاقات این سریال در بیمارستانی استرالیایی می‌افتاد و ساخت آن توسط شبکۀ سوان نتورک بیش از 12 سال طول کشید. تقریباً همۀ میان‌سالان این سریال را به‌خاطر دارند و دانلود سریال خارجی پرستاران را برای یک سرگرمی طولانی‌مدت و تجدیدخاطره پیشنهاد می‌کنیم.

 

سریال ترسناک خارجی

ژانر سریال ترسناک خارجی عامه‌پسند نیست و تنها سلیقه‌های خاص آن را می‌پسندند. البته باید گفت که ژانر ترسناک فیلم و سریال با یک‌دیگر تفاوت اساسی دارند. فیلم‌های ترسناک معمولاً ماجرایی دارند که ترس لحظه‌ای ایجاد می‌کنند و ترسناک‌ترند. اما سریال‌های ترسناک آن‌قدر دلهره‌آور نیستند زیرا طول آن‌ها بیشتر است و نیاز به جلوه‌های ویژه و خلق صحنه‌های برنامه‌ریزی شده (مثل خلق موقعیت و موسیقی و تاریکی) در همۀ لحظه‌ها ممکن و مطلوب نیست.

سریال‌هایی که در این دسته قرار می‌گیرند، با ژانر سریال تخیلی خارجی و فانتزی هم‌پوشانی زیادی دارد بنابراین احتمالاً بتوان برخی از انواع سریال ترسناک خارجی را در ژانرهای دیگر نیز بررسی کرد. در ادامه گلچینی از این سریال‌ها را معرفی می‌کنیم.

 

ماجراجویی‌های هراس‌انگیز سابرینا (2018) Chilling Adventures of Sabrina

ماجراجویی‌های هراس‌انگیز سابرینا (2018) Chilling Adventures of Sabrina

همان‌طور که گفتیم، داستان برخی سریال‌ها به هم مرتبطند و در یک دنیا اتفاق می‌افتند. داستان ماجراجویی‌های هراس‌انگیز سابرینا در همان دنیای ریوردیل اتفاق می‌افتد اما متأسفانه شبکۀ  CW نتوانست آن را بسازد و امتیاز آن به نت‌فلیکس واگذار شد. نت‌فلیکس این سریال را در چهار فصل قرار است بسازد.

ماجراجویی‌های هراس‌انگیز سابرینا دربارۀ دختری است که که نیمی از او جادوگر و نیم دیگرش انسان است و همین مسئله اتفاقات مختلفی برایش رقم می‌زند. اگر به‌دنبال دانلود سریال خارجی ترسناک هستید، ماجراجویی‌های هراس‌انگیز سابرینا را از دست ندهید.

 

ویچر (2019) The Witcher

ویچر (2019) The Witcher

وقتی حرف از بهترین سریال های خارجی 2019 به‌میان می‌آید، بعید است نامی از ویچر برده نشود. این سریال ساخت نت‌فلیکس اقتباسی از رمانی به همین نام است و انتشار آن سروصدای زیادی به‌پا کرد. دلیل این محبوبیت اولاً داستان قوی این سریال بود که قبلاً در مجموعه بازی‌هایی به همین نام آمده بود و دوماَ نقش اول این سریال یعنی هنری کویل بود که از نظر مخاطبان، مناسب‌ترین گزینه برای ایفای نقش ویچر بود.

ساخت فصل دوم قطعی شده است اما همین یک فصل توانست نام ویچر را در فهرست بهترین سریال های خارجی از نظر مردم جای دهد.

 

داستان ترسناک آمریکایی (2011) American Horror Story

داستان ترسناک آمریکایی (2011) American Horror Story

قطعاً یک سریال خارجی به این نام، به ژانر ترسناک تعلق دارد. 9 فصل از این سریال ساخته شده و کمپانی والت‌دیزنی اعلام کرده که ساخت فصل دهم قطعی است. نکتۀ متمایزکنندۀ داستان ترسناک آمریکایی که توانسته سد محدودکنندۀ ترس در سریال‌ها را پشت سر بگذارد (در ابتدای این بخش به این مسئله پرداختیم)، جداگانه بودن قسمت‌هاست. هر قسمت از هر فصل این سریال، داستانی جداگانه را روایت می‌کند که گاهی به هم مرتبطند و گاهی بازیگرانی مشترک دارند.

 

میراث (2018) Legacies

میراث (2018) Legacies

میراث درواقع سریالی در ادامۀ سریال خاطرات خون آشام و اصیل‌هاست که در مورد سایر شخصیت‌ها روایت می‌شود. شبکۀ  CW این‌بار سریال‌های هم‌دنیا را از دست نداد و توانست فصل اول سریال را با موفقیت عرضه کند و باقدرت به ساخت فصل دومش بپردازد.

در این سریال خارجی فرزندان موجوداتی مثل خون‌آشام‌ها و جادوگرها در محلی امن مثل مدرسه گرد هم جمع شده‌اند تا به کشف قابلیت‌های خود بپردازند. اگر به دنیای خون‌آشام‌ها علاقه دارید، علاوه بر دو سریال دیگر، از میراث هم لذت ببرید.

 

شر (2019) Evil

شر (2019) Evil

این‌بار شبکۀ سی‌بی‌اس دست به ساخت سریال ترسناک خارجی زده است. شر توانست با همین یک فصل وارد فهرست بهترین سریال خارجی 2019 شود و برای فصل دوم تمدید شود. شر دربارۀ یک روان‌شناس جنایی شکاک و یک کشیش و یک مشاور است که به بررسی حوادث غیرطبیعی می‌پردازند. امتیاز عالی شر نشان می‌دهد که آینده‌ای خوب در انتظار فصل‌ها و قسمت‌های بعدی آن است پس اگر به این ژانر علاقه‌مندید، دانلود سریال خارجی شر را فراموش نکنید.

 

خدمتکار (2019) Servant

خدمتکار (2019) Servant

موفقیت خدمتکار به‌قدری بود که پیش از پایان فصل اول، ساخت فصل دوم تأیید شد. داستان خدمتکار از این قرار است که زن و شوهری پس از مرگ نوزاد 13 هفته‌ای خود، عروسکی مشابه بچه می‌سازند تا غم از دست دادن کودکشان را فراموش کنند. زن فکر می‌کند که عروسک واقعاً پسر اوست و برای او یک خدمتکار می‌گیرد. اگر می‌خواهید ترس طولانی‌مدت معمایی و روان‌شناختی را تجربه کنید، خدمتکار را تماشا کنید.

 

سریال خارجی تخیلی

سریال‌های تخیلی همیشه با ژانر ترسناک و فانتزی و علمی هم‌پوشانی دارند. هرچند می‌توان با دقیق‌تر شدن به دسته‌بندی دقیق‌تری رسید، اما معمولاً فضای این ژانر به گونه‌ای است که مخاطبان آن‌ها را یکسان درنظر می‌گیرند و سریال‌های خارجی موردعلاقۀ خود را از بین همین طیف انتخاب می‌کنند.

سریال خارجی تخیلی نیز مانند درام می‌تواند زیرژانرهای مختلفی داشته باشد اما چیزی که واضح است این است که این سریال‌ها شامل طولانی‌ترین (از نظر زمان هر قسمت)، پرخرج‌ترین و درنهایت پرطرف‌دارترین سریال‌های جهان هستند. در ادامه بهترین سریال های خارجی در این ژانر را معرفی می‌کنیم.

 

بازی تاج‌وتخت (2010) Game of Thrones

بازی تاج‌وتخت (2010) Game of Thrones

هنوز زمان زیادی از تب‌وتاب پرشور سریال بازی تاج و تخت نگذشته است، اشتیاقی که همۀ دنیا را برای قسمت های نهایی آن در سال 2019 تحت‌تأثیر قرار داد. این سریال بسیار پرهزینه و زمان‌بر از سال 2010 آغاز شد و 9 سال طول کشید تا به سرانجام برسد، سرانجامی که بسیاری کاربران از آن راضی نبودند.

کم‌تر کسی است که داستان بازی تاج‌وتخت را نشنیده باشد. اگر به جنگ قدرت‌های افسانه‌ای و موجودات تخیلی و اژدها علاقه دارید، فرصت را از دست ندهید و این سریال را تماشا کنید. این سریال با خشونت بالا و میانگین 12 قتل در هر قسمت پر از هیجان و خون است.

 

سوپرنچرال (2005) Supernatural

سوپرنچرال (2005) Supernatural

سوپرنچرال به‌معنای فراطبیعی است و داستان دو برادر را روایت می‌کند که به مبارزه با شیاطین و اهریمنان در آمریکا می‌پردازند. سال 2005 که شبکۀ WB تصمیم به ساخت سریال خارجی سوپرنچرال کرد، هیچ‌کس فکر نمی‌کرد سرنوشتی چنین طولانی برای این سریال رقم بخورد. سال 2006 شبکۀ WB از ادامۀ ساخت سوپرنچرال منصرف شد و شبکۀ CW ادامۀ کار را به‌عهده گرفت.

پانزدهمین و آخرین فصل این سریال سال 2020 منتشر می‌شود که با این حساب از طولانی‌ترین سریال های محبوب جهان است. پنج سریال دیگر و تعداد زیادی انیمیشن و کمیک و متن از محصولات جانبی ساخت این سریال است.

 

تین ولف (2011) Teen Wolf

تین ولف (2011) Teen Wolf

این سریال نیز مانند خاطرات خون‌آشام، درامی ترسناک و تخیلی و عاشقانه و هیجانی است. ماجرا این‌بار در دنیای گرگینه‌ها اتفاق می‌افتد. پسر جوانی اتفاقی تبدیل به گرگینه می‌شود و در ادامه سر راه سایر موجودات جادویی قرار می‌گیرد. داستان نوجوانانۀ این اثر توانست توجه بخش زیادی از جوانان را جلب کند و MTV آن را برای ششمین فصل تمدید کرد، تا این‌که فصل نهایی آن سال 2017 منتشر شد.

 

آینه سیاه (2011) ‌Black Mirror

آینه سیاه (2011) ‌Black Mirror

اواخر سال 2011 بود که کانال 4 یکی از مبتکرانه‌ترین سریال‌های ترسناک تاریک را منتشر کرد. نام این سریال آینه سیاه بود که طبق گفته‌ها به صفحۀ سیاه ابزارهای تکنولوژی مثل موبایل اشاره دارد که خود را در آن می‌بینیم. داستان هر قسمت متفاوت است، اما برخی قسمت‌ها با هم ارتباطی پیچیده دارند. موضوع همۀ قسمت‌ها به تکنولوژی و آیندۀ ترسناک و نامعلوم انسان‌ها اشاره دارد.

سال 2016 نت‌فلیکس ساخت این سریال را از فصل 3 به بعد برعهده گرفت. پنجمین فصل سال 2019 منتشر شد و خبری رسمی از ادامه یا توقف آن وجود ندارد. در کنار این سریال ترسناک خارجی چند قسمت ویژه، یک محیط کاربری تعاملی و فیلم نیز ساخته شده است. دیدن این سریال به همۀ افراد با هر سلیقه‌ای توصیه می‌شود.

 

وست‌ورلد (2016) Westworld

وست‌ورلد (2016) Westworld

تنها با پخش دو فصل از سریال وست‌ورلد، بینندگان آن را تا حدی ستودند که به یکی از بهترین سریال های خارجی از نظر مردم تبدیل شد. علت این موفقیت، ایدۀ بسیار هوشمندانه و مبتکرانه‌ای بود که بیننده را در گمراهی نگه می‌دارد و ناگهان با رو کردن حقیقت، هرچه که نشان داده را واژگون می‌کند.

ترس این سریال بیشتر برپایۀ ناآگاهی مخاطب است و نه صحنه‌های بصری فراطبیعی. اگر به دنیای وسترن و البته دنیای تکنولوژی در سریال خارجی علاقه‌مندید، وست‌ورلد برای شما ساخته شده است. اچ‌بی‌او فصل سوم را در دست ساخت دارد.

 

بهترین سریال های خارجی به پایان رسیده برای تماشا کدامند؟

طبیعتاً نمی‌توان نام همۀ سریال ها را در گلچین‌ها آورد. در بخش‌های قبلی بهترین‌های هر ژانر را معرفی کردیم اما قطعاً سریال‌های دیگری نیز وجود دارند که نامشان در فهرست نیامده. همان‌طور که گفته شد، وقتی ژانر موردعلاقۀ خود را بیابید، می‌توانید به جست‌وجوی سریال خارجی در همان سبک و سیاق بپردازید و به نتایج خوبی برسید.

در ادامه نام چند سریال دیگر را می‌آوریم که هنوز ادامه دارند. در آخر فهرست، سریال‌هایی آمده به پایان رسیده‌اند و می‌توانید با خیال راحت، مجموعه‌ای بهترین‌های جهان را که خود را اثبات کرده‌اند در اختیار داشته باشید.

 

بهترین سریال های خارجی تمام شده

  • دکستر Dexter (2006–2013)
  • دکتر هاوس House (2004–2012)
  • لاست Lost (2004–2010)
  • وایر The Wire (2002–2008)
  • فرار از زندان Prison Break (2005–2017)
  • پرونده‌های ایکس The X-Files (1993–2018)
  • قهرمان‌ها Heroes (2006–2010)
  • جوخۀ برادران Band of Brothers (2001)
  • چرنوبیل Chernobyl (2019)
  • خانۀ پوشالی House of Cards (2013–2018)
  • دفترچۀ مرگ Death Note (2006–2007)
  • نارکس Narcos (2015–2017)
  • سوتس Suits (2011–2019)

 

بهترین سریال های خارجی در حال پخش

  • شرلوک Sherlock (2010– )
  • ریک و مورتی Rick and Morty (2013– )
  • کارآگاه حقیقی True Detective (2014– )
  • چیزهای عجیب Stranger Things (2016– )
  • فارگو Fargo (2014– )
  • پیکی بلایندرز Peaky Blinders (2013– )
  • بهتره با سال تماس بگیری Better Call Saul (2015– )
  • فیلادلفیا همیشه آفتابی است It’s Always Sunny in Philadelphia (2005– )
  • مردگان متحرک The Walking Dead (2010– )

 

سخن پایانی درباره معرفی سریال خارجی

سالانه ده‌ها سریال تازه به سریال های خارجی در حال پخش افزوده می‌شوند و انتخاب از بین انبوه سریال خارجی کاری بسیار دشوار و حتی غیرممکن است. در این مطلب به روش‌های یافتن بهترین سریال های خارجی متناسب با سلیقۀ بیننده پرداختیم و برترین‌های هر ژانر را برای ساده‌تر شدن انتخاب معرفی کردیم.

هرچند سعی شده فهرست‌های ارائه شده کامل باشد، اما ژانرهایی وجود دارند که جداگانه در این فهرست‌ها نیامده‌اند و ناچار نیاز به مطلبی مستقل و جداگانه دارند. مثلاً ژانر انیمیشن را نمی‌توان از نظر موضوعی مستقل به‌حساب آورد اما خودش دارای زیرژانرهایی مانند انیمۀ ژاپنی است که باز هم دارای دسته‌بندی‌های منحصربه‌فرد خود هستند. امیدواریم با روش‌های معرفی‌شده و نمونه‌هایی که برای شما انتخاب شده‌اند، زمان خوبی را به‌تنهایی یا در کنار دوستان و خانواده به تماشای سریال خارجی بپردازید.

6

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید

1 دیدگاه

Mhe 19 جولای 2020 - 3:18 ب.ظ

از کجاتون در آوردین که فرار از زندان تموم شده؟

پاسخ
در خبرنامه فانیبو عضو شوید
تا جدیدترین مطالب برایتان ارسال شود
ایمیل شما با موفقیت ثبت شد
جهت تأیید عضویت، صندوق ورودی ایمیل خود را چک کنید
در خبرنامه فانیبو عضو شوید
تا جدیدترین مطالب برایتان ارسال شود
ایمیل شما با موفقیت ثبت شد