تلفن های هوشمند جزو پرفروشترینهای بازار فناوری هستند. شرکتهای موبایلسازی روزبهروز فناوریهای نوین و بهروزتری را در گوشیهای جدیدتر قرار میدهند و روانه بازار میکنند. یکی از شرکتهای مطرح در زمینه تولید موبایلهای هوشمند شرکت چینی هواوی است که در بعضی از موارد با سامسونگ و اپل نیز به رقابت میپردازد. هواوی گوشی های اندرویدی تولید میکند و بهروزترین قطعات را در گوشیهای پرچمدار خود تعبیه کرده است. گوشی Honor 20 Pro یکی از گرانقیمتترین مدلهایی است که برند هواوی تاکنون تولید کرده است، اگرچه که این گوشی ویژگیهای خارقالعادهای نیز در خود دارد.
متاسفانه به دلیل سیاستهای جدید آمریکا در قبال این ابرغول تکنولوژی چینی، مشکلات متعددی برای گوشیهای ساختهشده توسط این شرکت بهوجود آمده است. آمریکا این شرکت را در فهرست تحریمهای خرید خود قرار داده و گوگل نیز بهتبعیت از حکومت آمریکا، شرکت هواوی را در لیست سیاه اندروید قرار داده است. به این معنا که این گوشی با سیستم عامل اندروید، توانایی دریافت آپدیت سیستم عامل اندروید را ندارد.
البته بهرغم این اتفاق چیزی از ارزشهای گوشی کم نشده است و با توجه به شناختی که از شرکت هواوی وجود دارد، قاعدتاً تا یک سال دیگر سیستم عامل هارمونی این شرکت برای گوشی های هوشمند هواوی رونمایی خواهد شد.
بررسی اولیه
گوشی آنر 20 پرو یک گوشی عالی است که بعضی از بهروزترین ویژگیهای فناوری را با قیمتی بهمراتب کمتر از Huawei P30 pro یا Samsung Galaxy S10 ترکیب کرده است. اگر میخواهید یک گوشی با حداکثر قدرت در اجرای بازیهای موبایلی داشته باشید، بهتر است به سراغ OnePlus 7 بروید. گوشی Asus ZenFone 6 حداکثر قدرت اجرایی و بازیهای موبایلی را دارد، یک باتری بزرگ در خود جای داده و دوربین سلفی چشمگیر و موتوردار نیز در آن قرار داده شده است.
مشخصات کلیدی
- نمایشگر 2 اینچی فول اچ دی پلاس
- کیرین 980
- باتری 4000 میلیآمپری
- دوربین چهار وجهی
مشخصات گوشی Honor 20 Pro چیست؟
گوشی آنر 20 پرو یک گوشی ارزان قیمت از برند هواوی است. برند هواوی گوشیهای هوشمند با انواع طیف قیمتی تولید میکند که بعضی از مدلهای آن هم قیمت با iphone XS هستند. این برند بیشتر از برندهای دیگر ویژگیهای بهروز را در گوشیهای ارزانقیمت خود قرار میدهد.
گوشی Honor 20 Pro یکی از گرانقیمتترین مدلهایی است که هواوی تاکنون تولید کرده است و خیلی به Honor View 20 شباهت دارد. این گوشی فینیش بحثبرانگیزی ندارد، بلکه یک دوربین سه گانه و یک نمایشگر یا دوربین سلفی پانج شده دارد. اگرچه انتظارات از این گوشی همانند گوشیهای دیگر است اما در ازای پولی که میدهید قابلیتهای چندین گوشی را در یک گوشی خواهید داشت.
اگرچه بهخاطر فعالیتهای قانونی آمریکا علیه هواوی که بر روی آنر هم تاثیر منفی گذاشته است، نمیتوان به سرعت در مورد این گوشی توصیهای ارائه کرد. از اینکه این گوشی تا ماه آگوست بتواند آپدیتی دریافت کند مطمئن نیستیم. به همین دلیل این بررسی امتیاز قابل ملاحظهای برای این گوشی ندارد.
گوشی Honor 20 Pro – طراحی
گوشی آنر 20 پرو بهروزترین طراحی را دارد، این طراحی تا چند سال پیش برای گوشیهای گرانقیمتی بود که فکر خرید آن را هم نمیتوانستیم بکنیم. این گوشی ترکیبی از فلز و شیشه است و پشت آن انحنای خاصی دارد. شیشه جلویی نمایشگر تخت و 2.5 بعدی است و لبههای آن صاف و نرم هستند.
چهره این گوشی ممکن است نسبت به گوشی Huawei P30 Pro گیرایی کمتری داشته باشد، اما فوایدی نیز دارد. برخلاف نمایشگرهای منحنیدار، نمایشگرهای تخت انعکاس را در یک ناحیه کوچک متمرکز نمیکنند.
پس از اینکه از OnePlus 7 Pro استفاده کردم گوشیام را به گوشی Honor 20 Pro تغییر دادم. گوشی OnePlus به نظر گرانتر است و استفاده از آن احساس بهتری دارد، اما اکثرا به گوشی آنر علاقه بیشتری نشان خواهید داد. این گوشی خیلی راحتتر در جیب جا میشود و استفاده از آن با یک دست بهمراتب از دیگر گوشیها آسانتر است.
آنر این بار سطح فینیش گوشی را پایینتر آورده است. گوشی آنر 20 پرو فینیش درخشانتری دارد، اما لایهای که زیر نمایشگر قرار گرفته نور را پراکنده میکند در نتیجه انعکاس صورتتان روی نمایشگر نمیافتد. همچنین در این گوشی خبری از خطوط v شکل مانند گوشی Honor View 20 نیست، من بهشخصه نمیتوانستم مفهوم این طراحی را در گوشی فوقالعاده Honor View 20 که نسل قدیمی گوشی آنر 20 پرو است درک کنم.
علاوهبراین، نمیتوان تحت تاثیر حافظه بسیار زیاد گوشی Honor 20 Pro قرار نگرفت. این گوشی حافظهای معادل با 256 گیگابایت دارد، دقیقاً برابر با حافظه لپتاپ MacBook Pro که من هر روز از آن استفاده میکنم.
پس میتوانید بهراحتی و به میزان دلخواه از اسپاتیفای و نتفلیکس آهنگ و فیلم دانلود کنید، یا حتی بازیهایی را دانلود کنید که نیاز به حافظه بسیار زیاد دارند. هیچ مشکلی در گنجایش دادهها و یا اینترنت شما وجود نخواهد داشت، چرا که استفاده از تمام 256 گیگابایت حافظه کار آسانی نیست.
همچنین یک سختافزار عجیب و کلاسیک نیز در این مدل از Honor قرا داده شده است، یک IR blaster. این سختافزار به شما کمک میکند تا با استفاده از گوشی خود بتوانید تلویزیون خود را کنترل کنید، هرچند که هیچ برنامه از قبل نصبشدهای برای آن وجود ندارد و همچنین سازندگان برنامه محبوب AnyMote گزارش دادهاند که این گوشی IR blaster ندارد و در نتیجه این فرضیه مطرح میشود که احتمالاً این سختافزار غیرفعال است. شاید هم این سختافزار یک سنسور نوری محیطی است، اما غیرفعال کردن آن تاثیری بر روی نور نمایشگر ندارد.
حسگر اثر انگشت؟ اغلب گوشی های Honor حسگر اثر انگشت را در پشت خود دارند. گوشی Honor 20 pro یک حسگر اثر انگشت در یک طرف خود دارد، طرحی که در ابتدا سونی آن را پیاده کرد و بسیار هم محبوب بود.
من خودم بهشخصه ترجیح میدهم که حسگر اثر انگشت در پشت گوشی وجود داشته باشد، اما این هم نمونه خوبی از بارگزاری اثر انگشت از کنار گوشی است. پد اثر انگشت به خوبی جایگذاری شده است؛ بنابراین بدون نگاه کردن به گوشی و جستجوی پد، میتوانید به راحتی انگشت شصت خود را روی آن قرار دهید. گفتنی است پد اثر انگشت نقش دکمه پاور را هم بازی میکند. نیازی نیست که آن را فشار دهید تا گوشی آنر 20 پرو خود را از حالت استندبای خارج کنید، بلکه کافی است انگشت شصت خود را روی آن قرار دهید تا در کسری از ثانیه صفحه نمایشگر برای شما روشن شود. اگرچه در این گوشی حرکات الگوسازی برای پد اثر انگشت وجود ندارد. برای مثال نمیتوانید قسمت اعلانهای گوشی را با کشیدن انگشت روی پد اثر انگشت نمایان کنید. در حالی که بعضی از گوشیها این قابلیت را دارند.
گوشی Honor 20 pro جک هدفون ندارد. این یک استاندارد غمانگیز در گوشیهایی با آخرین فناوری است. هرچند هندزفری سازگار با گوشی در جعبه گوشی قرار دارد.
گوشی Honor 20 Pro – نمایشگر
Honor View 20 اولین گوشی با صفحه نمایش پانچ شده بود که استفاده کردم. خیلی عجیب و غریب به نظر میرسید و گوشی آنر 20 پرو نیز کانسپتی تقریباً مشابه دارد. یک حلقه کوچک در گوشه سمت چپ بالای نمایشگر قرار دارد که محل قرارگیری دوربین جلو است. اگر این حلقه روی نمایشگر شما را اذیت میکند، یکی دیگر از گزینههای شما با این قیمت استفاده از گوشیهایی است که دوربین جلوی آنها موتور دارد.
دوربین پانچ شده روی نمایشگر نسبت به دوربین جلوی موتوردار قابل اعتمادتر است، اما با ویدیوهای اولترا واید (عریض) سازگاری ندارد، بلکه بخشی از ویدیو با وجهه سینمایی برای تماشا روی نمایشگر قرار میگیرد. اگرچه، بسیاری از ویدیوهای آنلاین برای نمایشگرهای عریض 16:9 بهینه شدهاند، مگر اینکه شما اندازه ویدیوها را کم کنید، در کل ویدیوهایی با ابعاد 16:9 هیچ کاری به دوربین پانچ شده جلوی موبایل ندارند و این دوربین مزاحمتی برای تماشای آن ویدیو ایجاد نمیکند.
کیفیت این نمایشگر بسیار عالی است. این یک نمایشگر با گرید فول اچ دی است، اما نمیدانم چرا نمایشگری با این ابعاد به تراکم پیکسلی زیاد نیاز دارد. نور نمایشگر بسیار تیز و به قدر کافی روشن است و در مقابل نورهای محیطی به سرعت از خود واکنش نشان میدهد. گوشی Honor 20 Pro برای سلیقه من در اولین روشن شدن نور اشباع زیادی داشت. دلیل این نور هم این است که تنظیمات کارخانهای نور آن بر روی «Vivid» ست شده است. چنانچه بخواهید نور متعادلتری داشته باشید میتوانید تنظیمات آن را روی «Normal» قرار بدهید.
گفتنی است که این نور از استاندارد صنعتی رنگهای RGBS هم اشباعتر است؛ اما اکثر افراد به جز کسانی که روی نور و میزان رنگ نمایشگر تعصب دارند، نسبت به این موضوع بیتفاوت هستند.
گوشی آنر 20 پرو – نرمافزار
آنر به این نرمافزار Android Software Magic UI (نرمافزار اندروید با رابط کاربری جادویی) میگوید. در حال حاضر یعنی در ماه می 2019، این نرمافزار مشابه سیستم EMUI در گوشی های هواوی است. ممکن است در طول 12 ماه سال تغییراتی روی آن انجام بگیرد، اما در حال حاضر این نرمافزار خیلی شبیه به نرمافزار نصب شده روی Huawei P30 Pro است.
منوی اپلیکیشنها در مقایسه با Google Pixel 3a XL کمی ضعیفتر است. شاید بخواهید تا تم کارخانهای این گوشی را تغییر دهید، چرا که جزو تمهای محبوب برای گوشی های آنر نیست. صفحه تاچ بهنظر پرزرقوبرق است. با گذشت این همه سال من همچنان از رویکرد این نرمافزار در طراحی برنامهها راضی نیستم، چرا که برای اضافه کردن اپلیکیشن به صفحه هیچ راهی جز رفتن به تنظیمات وجود ندارد. من پیشنهاد میکنم این کار انجام شود، اما دوستانی که به Huawei و Honor رسیدهاند با این مورد موافق نیستند.
علایق و سلیقههای فردی تاثیر زیادی بر درک نوع کاربری دارد؛ اما گوشی honor 20 Pro به خوبی این اصول ذهنی را مدیریت میکند. Magic UI کاملاً واکنشگرا است و هیچ تاخیر ملموسی در آن یافت نمیشود. با داشتن این مدل از آنر تجربه یک گوشی پرچمدار را خواهید داشت و البته این حق شما است که چنین انتظاری داشته باشید. این گوشی در حقیقت زیاد هم ارزان نیست.
میتوان گفت در اصل سختافزار گوشی در تعیین قیمت گوشی نقش اصلی را بازی میکند. این سختافزار از Pixel 3a XL بالاتر است اما به OnePlus 7 نمیرسد. در این گوشی از سی پی یو کیرین 980 استفاده شده است، این CPU همان سیپییوای است که در گرانقیمتترین گوشی های آنر تا زمانی که گوشی Honor 20 Pro وارد بازار شود قرار داده شده بود. این CPU چهار هسته Cortex-A76 و چهار هسته A55s دارد. تراشه محبوب Qualcomm در این گوشی از هستههای Kryo بهره میبرد اما سریعترین موردی که دیده میشود مربوط به Cortex-A76 است.
شرکت هواوی نصب Geekbench 4 را روی این مدل از گوشی آنر 20 پرو مسدود کرده است. این کار برای جلوگیری از مقایسه گوشیهای دیگر با گوشیهایی است که قیمت متوسطی دارند و از تراشه Snapdragon 855 بهره میبرند. اگر بخواهم بین گوشیهایی که کیرین 980 در آنها تعبیه شده و من در گذشته از آنها استفاده کردهام قضاوت کنم، موبایلی که در آن CPU 855 به کار رفته است مانند OnePlus 7 چیزی در حدود 10-15% امتیاز بیشتر دریافت میکند.
همانگونه که بیان شد گوشی Honor 20 Pro یک گوشی نسبتاً مقرونبهصرفه است که بهروزترین CPU در آن تعبیه شده است؛ اما این تناقض قیمت و فناوری خیلی بزرگ نیست چرا که تفاوت بهمراتب بزرگتری نیز وجود دارد که ذکر کنیم.
گوشی Honor 20 Pro نسبت به تراشه Qualcomm Snapdragon 855 سیپییو ضعیفتری دارد و این نشان از بزرگی گرداب اختلافات در این گوشی است. Kirin 980 GPU تراشه گرافیکی 10 هسته Mali-G76 است. گوشی OnePlus 7 دارای Adreno 640 است که تقریبا 40% قدرتمندتر است.
GPU کیرین 980 نسبت به آخرین نسل از Qualcomm Snapdragon 845 ضعیفتر است. اگر به دنیای کنسولهای شبیهسازی علاقه دارید یا نیاز به دریافت ضمانت برای حداقل ۲ سال در اجرای بدون نقص بازیهای موبایلی دارید، باید بدانید که گوشیهای OnePlus 7 و Asus Zenfone 6 نسبت به گوشی Honor 20 Pro در پردازش بازیهای موبایلی و گرافیکی قویتر هستند.
در حال حاضر پیدا کردن بازی های اندرویدی مرسوم که این تفاوت را در عملکرد و کارایی نشان بدهد کار سختی است. برای مثال Ark: Survival Evolved یکی از بهترین نمونههایی است که میتوانیم نام ببریم، زمانی که این بازی در حالت حداکثر تنظیمات گرافیکی باشد، کنسول برای اجرای آن کمی به زحمت میافتد!
دوربین گوشی Honor 20 Pro
آنر و هواوی تمایل دارند تکنولوژی را به سرعت به دست بیاورند و زمانی که فرصت آن را داشته باشند بر آن پافشاری میکنند. گوشی آنر 20 پرو چهار دوربین در پشت خود دارد. هرچند که میتوانید به آن به دید سه دوربین نگاه کنید. چرا که دوربین چهارم مختص تصویربرداری ماکرو است. من عاشق این کانسپت هستم چرا که اغلب گوشیها به شما اجازه نمیدهند خیلی به هدفی که میخواهید از آن عکسبرداری کنید نزدیک شوید.
اگرچه که از این دوربین خیلی استفاده نمیشود. این دوربین یک لنز فوکس دارد که فاصله فوکس تا 4 سانتیمتر را به شما میدهد. اما تنها راهی که میتوانید بفهمید موضوع عکسبرداری در مکان مناسب خود قرار گرفته است یا خیر از طریق بخش پیشنمایش است. این بخش در بهترین اوقات مفید است و در طول روزهای روشن که نمایشگر با نورهای زیادی مواجه میشود کاربرد زیادی ندارد.
دوربین ماکرو Honor 20 Pro نیاز به فوکوس بالا دارد. در این دوربین دور قسمتهای که روی آن فوکس شده است به رنگ سفید (یا هر رنگ دیگری) درمیآید تا نشان دهد که این قسمتها شکننده هستند. حتی اگر بخش فوکوس را دستکاری کنید بازهم جزئیات تصاویر زیاد تیز نمیشود، زیرا دوربین ماکرو این گوشی سنسور 2 مگا پیکسلی دارد.
گاهی اوقات با استفاده از دوربین معمولی و پردازش قسمتهایی از عکس نتایج بهمراتب بهتری به دست آورده میشود. خوشبختانه هواوی کانسپت دوربین ماکرو را در گوشیهای آینده خود قرار خواهد داد، چرا که بخش بسیار جالبی در دوربین گوشی به شمار میرود. مابقی دوربینهای گوشی Honor 20 Pro نیز لذت خاص خود را دارند. یک دوربین 8 مگاپیکسلی با 3x زوم، دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی و یک دوربین 16 مگا پیکسلی اولترا واید (عریض) دارد. این همان چیزی است که من امیدش را داشتم: ترکیبی ارزانتر از دوربین Huawei P30 Pro.
البته از سروته همه چیز کمی زده شده است. زوم دوربین به جای این که 5x باشد 3x است و دوربین عریض آن تصاویر با کیفیت کمتری میگیرد و فوکس ثابتی دارد. گوشی P30 Pro در حقیقت با دوربین واید (عریض) خود میتواند تصاویری در سبک ماکرو بگیرد. مهمتر از همه اینکه دوربین گوشی Honor 20 Pro سنسور 48 مگاپیکسلی Sony IMX586 را دارد، یک تراشه مدل بالا با قیمتی منصفانه و کم که در گوشی 279 پوندی Motorola One Vision نیز وجود دارد. این سنسور بهتر از چیزی است که به نظر میرسد، اما به لطف پردازنده تصویر و انعطافپذیری نرمافزار هواوی بهترین اپلیکیشنی است که تا به حال دیدهام.
آنر دوربین 48 مگا پیکسلی خود را بهتر از گوشیهای OnePlus 7 Pro و Asus ZenFone 6 مدیریت میکند. برای مثال این سنسور به نحوی طراحی شده تا تصاویر 12 مگاپیکسلی بگیرد، اما گوشی به شما اجازه میدهد تا تصاویر 48 مگاپیکسلی بگیرید. این جمله کمی بیمعنی است. جزئیات اضافهای که وجود دارد اغلب نتیجه این پردازش هستند. گوشی آنر پرو کار بهتری انجام میدهد. قطعا دوربین 48 مگاپیکسلی و حالت AI Ultra Clarity آن قابل رقابت با حالت full-res در گوشی P30 Pro نیست، اما دوربین 12 مگا پیکسلی آن پیکسلهای کوچکی در حد 48 مگا پیکسل ارائه میدهد.
برخلاف OnePlus 7 Pro، دوربین این گوشی دامنه عکسبرداری درستی نیز در تصاویر پویا دارد. برای اینکه کیفیت حالت معمولی دوربین گوشی Honor 20 Pro را دریابیم، یک عکس با این گوشی گرفتم و یک عکس هم با Pixel 3A XL ثبت کردم. ویوهای متعددی ایجاد شد چرا که این همان سنسور موجود در گوشی گران قیمت Pixel 3A XL است.
استایل این دو گوشی کمی باهم تفاوت دارند. تصاویر آنر به نظر پردازش بیشتری را پشت سر گذاشتهاند. در سطح پیکسلی نیز نرمتر هستند، اما در تصاویر JPEG نهایی اصلاح رنگ زیادی دیده میشود. کسانی که کمی تعصب دارند پیکسل را انتخاب میکنند، اما در بافت طبیعی عکسها، آنر میتواند پیسکلها را مغلوب کند: این کار مانند نگه داشتن دریایی از ساقهها در یک زمین بزرگ چمن است.
از حالت AI Ultra Clarity دوربین ۴۸ مگاپیکسلی استفاده کردم و دیدم که کمی از پردازش عکس کاسته شده و مقیاسهای کوچک نیز در عمق استفاده نشده است. همچنین میتوانید از حالت فوقالعاده شب در دوربین گوشی Honor 20 Pro با هر سه دوربین اصلی استفاده کنید. تا به حال از حالت شب در گوشی آنر استفاده نکردهاید؟ تنها 5-7 ثانیه طول میکشد که عکسی ثبت شود اما میتوانید بهصورت دستی از چند حالت سریع به جای استفاده از یک حالت طولانی استفاده کنید.
عکسبرداری در حالت خودکار شب قابل قبول است، اما حالت Night Mode دامنه پویایی را افزایش میدهد و نویز تصاویر را نیز کم میکند، اما به میزان کمی از وضوح تصاویر میکاهد. این یک مبادله عادلانه است و شما آن را در Huawei P30 نیز میبینید.
همچنین گوشی Honor 20 Pro اولین گوشی است که من از لنز f/1.4 در آن استفاده کردم. این یک روزنه عریض است که نور بهمراتب بیشتری نسبت به دیگر تلفنها وارد لنز دوربین میکند و این روزنه تاثیرگذارترین ویژگی این گوشی است که در کنار یک سنسور ½ اینچی قرار گرفته است. اگرچه میتوانم درک کنم که چرا دیگر تولیدکنندگان موبایل امروزه از این لنز استفاده نمیکنند. این لنز شبها به منابع نوری واکنش نشان میدهد (بهخصوص چراغهای برق خیابان) که باعث انعکاس نور در تصاویر میشود. بارها تلاش کردم تا پوشش لنز را در موقعیتهای مختلف پاک کنم، چراکه چربی روی لنز میتواند چنین مشکلاتی را در تصاویر بهوجود بیاورد، اما این انعکاسهای ناخواسته همچنان در تصاویر وجود داشتند. آسمان پر از اشیای ناشناخته و اشیای نورانی غیرمنتظره است.
این تصاویر حاکی از این است که کیفیت نوری لنز f/1.4 زیاد بالا نیست؛ اما این افکت در بعضی از موقعیتها بسیار تمیز ظاهر میشود. حالت شب در گوشی Honor 20 Pro قادر است تا با استفاده از افکتهای مختلف جزئیات بهتری از تصویر را نسبت به OnePlus 7 Pro و Asus Zenfone 6 ارائه بدهد.
موارد معمول دیگری از گوشی هواوی آنر همچنان باقی مانده است. در بعضی از تصاویر افق دید که نقش مرجع نوری را دارد وجود ندارد و این تصاویر اغلب مفاد زیادی از کاهش نوردهی به عکس به میزان 1.5 الی 2ev به دست میآورند. این کار بسیار بزرگی است. دوربین آنر 20 پرو غرق در تصاویر روشن است، اما با نوردهی درست، درختان و برگها جلوه بهتری در عکس میگیرند. میتوانید این قابلیت را زمانی که روی تصویر فوکس میکنید با استفاده از نوردهی که ظاهر میشود دستکاری کنید.
لنز بزرگنمایی دوربین این گوشی افکت بسیار تمیزی از منطقه زوم شده به شما میدهند: تصویر زیر یک عکس از منظرهای تخت را نمایش میدهد که با نزدیک شدن به هدف نمیتوان چنین افکتی را به دست آورد. تصویری ایزوله شده که روزنه نوردهی روی f/0.95 تنظیم شده است.
یک نقد دیگر
دوربینها بهشدت برآمده هستند. اگر حواستان نباشد ممکن است روی شیشه آن خط بیندازید. گردوخاک نیز به سرعت در عرض یک ساعت روی مرزبندی دوربینها مینشینند، حتی اگر در حال کار کردن با گوشی باشید.
حرف و حدیثهایی نیز در مورد ویدیوهای گوشی Honor 20 Pro وجود دارد. این گوشی ویدیوهایی با کیفیت 4K ضبط میکند اما سرعت آن تنها 30 فریم بر ثانیه است، نه 60 فریم بر ثانیه. اگرچه این ویدیو با سرعت 30 فریم بر ثانیه از نرمافزار پایدارسازی تصاویر بهره میبرد. من بهشخصه بر این باور هستم که ویدیوهای 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه تا زمانی که بهخوبی با نرمافزارهای مخصوص پایدارسازی نشده باشند، کارآمد نخواهند بود.
دوربین گوشی Honor 20 Pro به شما اجازه میدهد در میانه ضبط بزرگنمایی بین 1x, 0,6x, 3x و 5x داشته باشید. این یک ویرایش در هنگام ضبط است که یک قابلیت اضافه و تمیز عنوان میشود. دوربین جلوی نیز همانند چیزی که در View 20 مشاهده کردیم یک سنسور 32 مگاپیکسلی دارد. این یکی از بهترین دوربینهای سلفی با این نرخ قیمتی است چرا که از شواهد مشخص است که این دوربین از یک خورنده پیکسل نامرئی استفاده میکند و سلفیهای اسنپ چتی که میگیرید بدون توجه به شرایط نور محیط بهینه میشوند. چرا نامرئی؟ تصاویر نهایی همان رزولیشن را دارند، اما مجموعهای از پیکسلها برای تصاویری که با نور کم دچار افت کیفیت شدهاند در پشت صحنه قرار داده شدهاند تا حساسیت سنسور را بالاتر ببرند و در نتیجه کیفیت تصاویر افزایش پیدا کند.
گوشی Honor 20 Pro – عمر مفید باتری
گوشی آنر 20 پرو یک باتری 4000 میلیآمپر دارد. میتوانید از تکنولوژی شارژ سریع استفاده کنید، اما خبری از شارژ وایرلسی نیست و استقامت آن دقیقاً مطابق با انتظارات من از گوشیهای تاپ مدل آنر و هواوی است.
من یک روز را برای تست گوشی در والنسیا بودم و سپس به لندن بازگشتم. این سفر از 6:45 دقیقه صبح (به وقت انگلستان) آغاز شد و در ساعت 12 ظهر به اتمام رسید. در طول مسیر به مقدار زیادی از گوگل مپ استفاده کردم، موزیک و پادکست گوش دادم، کلی توصیههای سفر به دیگران ارائه کردم و تعداد زیادی هم عکس سلفی گرفتم و در انتهای مسیر، همچنان 20 درصد از شارژ باتری باقی مانده بود.
روز یکشنبه که یک روز روشن و درخشان بود. تعدادی پادکست گوش دادم و کلی در گوگل مپ برای ملاقات با یکی از دوستانم در لندن مسیریابی کردم و در کمال ناباوری 58% از شارژ باتری باقی مانده بود و عجیبتر اینکه روز بعد ساعت 4 صبح همچنان 20% از باتری باقی مانده بود.
میتوانید به این گوشی اعتماد کنید تا یک روز کامل در حالی که کار سنگینی از آن میکشید روشن بماند و من متوجه هیچ تکنیک خشنی برای مدیریت انرژی گوشی نشدم. گوشی Honor 20 pro برخلاف دیگر گوشیهای آنر و هواوی، هنگامی که موزیک گوش میدهید آن را قطع نمیکند.
آیا قیمت گوشی Honor 20 Pro ارزش خریدن دارد؟
گوشی آنر 20 پرو یک گوشی عالی است که مجموعهای از بهروزترین ویژگیها را با قیمتی بهمراتب کمتر از Huawei P30 Pro یا Samsung Galaxy S10 در اختیار خریدار قرار میدهد. اگر به دنبال یک گوشی قدرتمند در زمینه بازیهای موبایلی هستید، بهتر است به سراغ OnePlus 7 بروید. گوشی Asus ZenFone 6 نیز قدرت و باتری بزرگتری دارد و هم دوربین موتوردار چشمگیرتری نسبت به این گوشی دارد.
اگرچه ترجیح میدهیم در تعطیلات از گوشی Honor 20 Pro بهعنوان جایگزین دوربین عکاسی استفاده کنیم. بزرگنمایی و دوربین عریض آن خوب است و گوشی آنر نسبت به دوربینهای اصلی OnePlus و Asus از دوربین 48 مگاپیکسلی خود بهره بیشتری کشیده و تقدیم خریدار میکند.
به جای استفاده از دوربینهای ماکروی غیرقابل استفاده، آنر از این امکانات استفاده بهینه کرده است. سختافزار درستی در آن به کار برده است، در حدی بزرگ نیست که نگران کننده باشد، با قیمت منصفانهای ارائه شده است و ذوق و سلیقه بیشتری نسبت به دیگر مدلهای آنر در آن به کار رفته است. البته به لطف تاثیرات مصیبتباری که از قرار گرفتن نام شرکت هواوی در لیست سیاه اندروید متوجه این شرکت شده است، توصیه به خرید هر یک از گوشی های آنر و یا دیگر گوشیهای این شرکت کار سخت و خطرناکی است.
جمعبندی نقد و بررسی گوشی Honor 20 Pro
گوشی Honor 20 Pro یک گوشی خارقالعاده است. امکانات بینظیری که در این گوشی قرار داده شده است تنها در گوشیهای گرانقیمت قرار دارد، اما قیمت گوشی Honor 20 Pro در ازای موارد بهروز آن بسیار مقرونبهصرفه است. باتری فوقالعاده که توانایی دوام 24 ساعته در سختترین شرایط کار با گوشی را دارد و در انتها 20-30 درصد شارژ اضافی نیز برای شما نگه میدارد. سختافزاری که آخرین مدل روز Snapdragon است و گرافیک متعادل و خوب برای بازیهای معمولی لذتبخش خواهد بود.
دوربین ۳ بخشی مهمترین ویژگی گوشی آنر 20 پرو است که شما را به یک عکاس حرفهای تبدیل میکند. همچنین نیازی به استفاده از برنامههای متعدد ویرایش تصویر نخواهید داشت، چرا که دوربین این گوشی هزاران عملیات پردازش را روی عکس انجام میدهد تا بهترین نوردهی و متعادلترین تمرکز رنگی را در تصویر به وجود بیاورد.
منبع: Trusted Reviews