خانه تکنولوژی اپلیکیشن چی نصب کنیم؟ گوشی تان با این اپ های ضروری کامل خواهد شد

اپلیکیشن چی نصب کنیم؟ گوشی تان با این اپ های ضروری کامل خواهد شد

توسط فانیبو
1333 بازدید
اپلیکیشن چی نصب کنیم؟ گوشی تان با این اپ های ضروری کامل خواهد شد

با خرید گوشی جدید اولین کاری که هرکدام از ما انجام می‌دهیم، دانلود و نصب اپلیکیشن های همیشگی و ضروری مورد استفاده‌مان است. اپلیکیشن های کاربردی، پیام‌رسان‌ها و حتی بعضی از بازی‌های موردعلاقه، در اغلب اوقات اولین مواردی هستند که در گوشی جدید نصب می‌شوند. جز این گاهی پس از مدتی استفاده از گوشی‌های هوشمند، احساس نیاز به اپلیکیشن های به‌روز و متنوع بیشتر احساس می‌شود. چه برای کارهای ضروری و چه برای اوقات فراغت، همیشه به دنبال بهترین برنامه‌ها هستیم. برای یافتن و تکمیل لیست انواع اپلیکیشن های مورد نیاز، این بار و در اینجا می‌خواهیم به طور دقیق به بررسی اپ‌ها پرداخته و انواع آنها را با یکدیگر مرور کنیم.

 

اپلیکیشن چیست؟

برای شروع، ابتدا باید منظور از اپلیکیشن یا به اختصار اپ را تعریف کنیم. به برنامه یا مجموع برنامه‌هایی که برای کاربر نهایی طراحی و تولید می‌شوند، اپلیکیشن می‌گویند. این اپ‌ها می‌توانند انواع نرم‌افزارهای پردازش کلمات، مدیریت اکانت، مدیا پلیر، مرورگرها و… باشند. با توجه به فراگیر شدن استفاده از موبایل‌ها و ایجاد پایانه‌های اختصاصی مجازی برای هر کسب و کار، توجه به انواع اپلیکیشن های تخصصی بسیار بیشتر شده است. گاهی مشکلات ناشی از خطاهای قسمت نرم‌افزاری باعث شکست یک کسب و کار می‌شود. به عنوان مثال در سال‌های اخیر، کاربران از خدمات بانکی که اپلیکیشن بانک آن بهتر و سریع‌تر کار می‌کند، رضایت بیشتری داشته و تمایل بیشتری برای کار با آن بانک دارند که البته مورد برعکس آن نیز صادق است.

تاثیر طراحی، کارکرد، عدم وجود خطا یا خطای بسیار کم و راحتی استفاده از مولفه‌های مهم هر اپ در دنیای امروز تکنولوژی هستند. حال اگر احساس می‌کنید گوشی هوشمند شما به  اپ جدیدی نیاز دارد تا بتواند سایر نیازهای روزمره شما را رفع کند، این مقاله را با دقت مطالعه کنید. با انواع دسته‌بندی‌های متفاوت، بهترین‌های هر حوزه را برای استفاده شما گردآوری کرده‌ایم.

 

انواع اپلیکیشن‌های موجود

در دسته بندی کلی با دو نوع اپلیکیشن مواجهیم. اپلیکیشن رایگان که کاربران به صورت رایگان می‌توانند آن را دانلود کنند و هزینه‌ای بابت داشتن آن نمی‌پردازند. اما واضح است که اپلیکیشن رایگان نیز برای توسعه‌دهنده خود سود وافری دارد، این اپ‌ها با استفاده از تبلیغ‌های متنوعی که از سایر کسب و کارها گرفته‌اند، درآمد قابل‌توجهی به دست می‌آورند.

مدل دیگری که اپلیکیشن های رایگان از آن به درآمد می‌رسند، خرید درون برنامه‌ای است. خرید درون برنامه‌ای یا برنامه‌های فریمیوم که اغلب در انوع بازی‌ها شاهد آن هستیم، با خریدهای درون برنامه به کسب درآمد می‌پردازند.

البته بسیاری از نرم‌افزارها وجود دارند که برای دانلود آنها باید هزینه‌ای پرداخت کنیم. معمولا هزینه موردنظر مبلغی ناچیز است که کاربر را به پرداخت ترغیب می‌کند. متاسفانه در روزهای اخیر کاربران ایرانی از خرید برنامه‌های موجود در اپ‌های مشهوری همچون Play Store منع شده‌اند و در واقع آنها به کاربران ایرانی اپلیکیشن نمی‌فروشند. خوشبختانه جای نگرانی نیست. زیرا انواع اپلیکشن رایگان وجود دارد که می‌توانید به جای سایر اپ‌های خریدنی از آنها استفاده کرده و از داشتن امکانات جدید بر گوشی هوشمند خود لذت ببرید.

 

انواع اپلیکیشن های مسنجر

توضیح واضحات را در اینجا خاتمه داده و با سرعت به سمت انواع اپلیکیشن های مسنجر می‌رویم. از ضروری ترین و کاربردی‌ترین اپ‌های موجود برای هر کاربری، اپلیکیشن پیام‌رسان است که انواع مدل خارجی و ایرانی آن در دسترس است. اغلب اتصالات این روزها با استفاده از این اپلیکیشن‌ها صورت گرفته و حتی مواردی چون تماس تلفنی، جای خود را به تماس‌های اینترنتی داده است. در اینجا به چند اپلیکیشن جذاب پیام رسان اشاره خواهیم کرد که در دو قسمت مجزای اپ‌های ایرانی و خارجی، آن‌ها را جدا کرده‌ایم.

 

اپلیکشن های مسنجر خارجی

انواع اپ‌های پیام‌رسان در سال‌های اخیر در بین مخاطبین ایرانی محبوب شد که  بعضی از آنها به سرعت فراموش شده و بعضی در عین مسدود شدن ماندگار شدند. در بین پیام‌رسان‌های متفاوت به سه اپ بسیار مشهور خارجی در این زمینه می‌پردازیم که به طور حتم شما نیز از مخاطبین آنها بوده یا هستید.

 

  • اپلیکیشن وایبر برای اولین بار در سال 2010 برای آیفون و پس از آن در سال 2012 برای اندروید منتشر شد. این نرم‌افزار ابتدا تنها برای تماس‌های صوتی به بازار آمد ما پس از مدت کوتاهی قابلیت ارسال پیام نیز به آن افزوده شد. دسترسی‌های بیش از حد این نرم‌افزار بدبینی‌های به حقی برای اغلب کاربران ایجاد کرد و باعث شد که استقبال از این نرم‌افزار کم‌کم کاسته شود. البته نباید فراموش کرد با ورود تلگرام کاربران این اپلیکیشن، آن را ترک کردند.

اپلیکیشن وایبر

 

  • اپلیکیشن واتس‌اپ توانسته یکی از بهترین و کاربردی‌ترین اپلیکیشن رایگان پیام رسان در ایران باشد. تا پیش از سال 2016 این اپ تنها در سال اول رایگان بود اما از همان سال اعلام کردند که واتس‌اپ برای همیشه رایگان خواهد شد. امنیت این اپ به شکل پیش‌فرض و با ایجاد قفل و کلید در دو طرف مکالمه ایجاد می‌شود و تنها دو طرف مکالمه از محتوای پیام‌ها اطلاع داشته و حتی خود شرکت نمی‌تواند پیام‌ها را رمزگشایی نماید. البته در مه 2019 مشخص شد که یک شرکت جاسوسی با برقراری یک تماس یک‌طرفه، بدافزاری بر روی گوشی نصب می‌نماید که در پاسخ واتس‌اپ اعلام کرد با به‌روزرسانی اپلیکشن، خطر حمله جاسوسی رفع خواهد شد.

اپلیکیشن واتس‌اپ

 

  • تقریبا همه بی‌هیچ تردیدی می‌دانند اپلیکیشن تلگرام در ایران به محبوبیتی فوق‌العاده دست یافته است. این اپلیکشن رایگان با ارائه امکانات مختلف به کاربران خود توانست با وجود فیلتر اعمال شده، همچنان پرمخاطب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران باقی بماند. این اپ روسی با به‌روزرسانی‌های متفاوت، امنیت بالا، محیط کاربری ساده، شخصی‌سازی‌های فراوان و امکانات متنوع دیگر، کاربران خود را حفظ کند. از جمله نشانه‌های محبوبیت این اپلیکیشن می‌توان به شکستن رکورد بازدیدها در حالی که این اپ در ایران فیلتر است، اشاره کرد. در دی ماه سال 98، تلگرام با بازدید 1میلیارد و 678 میلیونی رکورد قبلی خود را شکست.

اپلیکیشن تلگرام

 

اپلیکیشن های مسنجر ایرانی

با توجه به مسائل امنیتی و نیاز به شبکه‌های امن، ایران تلاش کرد تا در زمینه پیام‌رسان‌ها به استقلال برسد. در این راستا با ساخت و عرضه اپ‌های متفاوت وارد این بازار به شدت داغ شد. چند اپ مشهور در این حوزه را با هم مرور می‌کنیم.

 

  • اپلیکیشن بله اولین پیام‌رسان ایرانی بود که به کاربران ایرانی عرضه شد. این نرم‌افزار بدون هیچ خلاقیتی و با الهام گرفتن کامل، همانند تلگرم طراحی شده است. هرچند این نکته ممکن است خوب به نظر آید و از سردرگمی کاربران بکاهد؛ اما نشان‌دهنده ضعف تیم طراحی آن است. در اپلیکیشن بله قادر به انجام امور بانکی هستیم که مجوز این مورد را به صورت اختصاصی در اختیار این نرم‌افزار قرار داده‌اند.

اپلیکیشن بله

 

  • اپلیکیشن سلام تلاش داشت تا بتواند قابلیت‌های اینستاگرام و تلگرام را همزمان به مخاطب بدهد که متاسفانه در هیچ‌کدام موفق نشد. در این اپ کاربر می‌تواند به صورت تک‌نفره یا چندنفره چت کرده، عکس‌های متفاوت به اشتراک گذاشته یا هشتگ‌های متنوع ایجاد کند. ضعف گرافیکی و اشکالات مختلفی که کاربر در هنگام استفاده از این نرم‌افزار با آن مواجه می‌شود، به راحتی مشخص می‌کند این اپلیکیشن هنوز نتوانسته در حد رقبای داخلی نیز به موفقیت دست یابد و برای رسیدن به رقبای خارجی باید خیلی بیشتر تلاش کند.
  • اپلیکیشن سروش تمرکز اصلی خود را بر روی کانال‌ها تعاملی قرار داده و امکاناتی همچون چت گروهی، دونفره، یافتن موقعیت مکانی افراد، ایجاد ربات و تماس صوتی نیز در اختیار کاربر می‌گذارد. از مهم‌ترین مزیت‌های این پیام‌رسان وجود سرور آن در داخل ایران است اما موارد امنیتی زیادی در این نرم‌افزار وجود دارد که باعث شده کاربران تمایل زیادی به استفاده از آن نداشته باشند. در این اپلیکیشن رایگان حتی قبل از ارسال تصاویر، اپ از شما مجوز دسترسی به عکس و فیلم‌هایتان را می‌خواهد و اگر مجوز را در اختیار آن قرار ندهید، اپ باز نمی‌شود.

اپلیکیشن سروش

 

  • اپلیکیشن گپ با وجود شباهت‌های بسیار به تلگرام، تفاوت‌های زیادی با آن دارد که امکان مقایسه مستقیم را از ما سلب می‌کند. اگر تا به حال علاقه‌ای به نصب پیام‌رسان‌های ایرانی نداشته‌اید، احتمالا با دیدن این اپ نظرتان تغییر خواهد. طراحی زیبا و منوهای متنوع از مزیت‌های این اپلیکیشن رایگان است. هرچند اشکلات زیادی نیز در این اپ به چشم می‌خورد که منتظر رفع آنها هستیم.

اپلیکیشن گپ

 

اپلیکیشن های کاربردی کدام‌اند؟

اغلب نرم‌افزارهای موبایل برای سرگرمی و پرکردن اوقات فراغت ساخته می‌شوند. در میان انبوه اپ‌های تولید شده، بعضی از آنها به صورت اختصاصی برای آسان کردن انواع فعالیت‌ها روزانه و تخصصی به کار می‌روند. در اینجا به معرفی بعضی از اپلیکیشن های کاربردی که در میان کاربران از محبوبیت زیادی برخوردارند، می‌پردازیم.

 

1. Trello

Trello

برای افراد و گروه‌هایی که به صورت دورکاری مشغول هستند، اپلیکیشن Trello یکی از بهترین اپ‌های مدیریت است. با صفحه مدیریتی ساده که امکانات شخصی‌سازی مناسبی در آن قرار دارد، لیست‌ها و کارت‌های مختلف، این اپ به عنوان یکی از ابزارهای ایده‌آل در زمینه مدیریت کارها به شمار می‌رود.

با استفاده از این اپ نیاز به ایمیل در بین افراد گروه به کمترین حد ممکن رسیده و هر فرد بعد از اتمام فعالیت مربوط به خود، میزان پیشرفتش را به سایر گروه اعلام می‌کند. علاوه بر این، کاربر به سادگی می‌تواند نوت‌های مربوط به قسمت‌های متفاوت پروژه را با سایرین به اشتراک گذاشته و یا فعالیت‌های متفاوتی را به افراد دیگر گروه بسپارد.

از مهم‌ترین قابلیت‌های این نرم‌افزار می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • ساخت اختصاصی میزکار شخصی با توجه به فعالیت‌ها
  • امکان اولویت‌بندی فعالیت‌ها
  • پشتیبانی از پیشرفت نموداری پروژه
  • امکان زمان‌بندی فعالیت‌های مختلف
  • پشتبانی آفلاین

 

2.  Fantastical

Fantastical

این اپلیکیشن کاربردی همانند سایر اپ‌های تقویم نیست که تا به‌حال از آنها استفاده کرده‌ایم، بلکه با داشتن قابلیت‌های متنوعی توانسته یکی از بهترین‌ها باشد. یکی از این مزیت‌ها این است که شما مجبور نیستید هر رویداد را در قسمت خاصی بنویسید بلکه تنها با استفاده از فرمان‌های صوتی فقط باید رویدادها را به این نرم‌افزار بگویید تا خود آن را در جایگاه مناسب برای شما ثبت کند.

این اپ با استفاده از Siri درگوشی‌های آیفون به خوبی تمام نیازهای کاربر را رفع کرده و در iOS 12 و آخرین آپدیت‌ها نیز کارکرد فوق‌العاده‌ای دارد. علاوه بر این از امکاناتی همچون آلارم‌ها و سایر موارد مشابه بهره می‌برید. متاسفانه این اپلیکیشن کاربردی برای اندروید در دسترس نیست اما نزدیک‌ترین اپ به Fantastical، اپلیکیشن SolCalendar است که تقریبا همین امکانات را در اختیار کاربران اندروید قرار می‌دهد.

چند مورد از قابلیت‌های Fantastical به اختصار شامل این موارد است:

  • پشتیبانی از زبان‌های متنوع
  • نقشه‌ای برای نشان دادن رویدادهای متفاوت ثبت شده
  • حالت لمسی سه بعدی شامل برداشتن و قرار دادن گزینه‌های متفاوت

 

3. Habitica

Habitica

عادت‌ خوب اصلی‌ترین دلیل برای ساخت یک زندگی سالم و درست است، اما متاسفانه ایجاد و مداومت بر آنها کار چندان راحتی نیست. برای همین اپلیکیشن کاربردی Habitica با همین هدف ساخته و منتشر شده است.

این نرم‌افزار با استفاده از بازی ویدئویی تلاش می‌کند تا عادت‌های خوب را برای شما ایجاد کرده و بر مداومت انجام آنها نظارت کند. در این نرم‌افزار شما به مراحل بالاتر صعود کرده و حتی می‌توانید در کنار سایر کاربران گروه‌هایی تشکیل داده و اهداف مشترکی را دنبال نمایید. Habitica یکی از بهترین اپ‌های موجود برای مدیریت فعالیت‌های روزانه است که برای اندروید و آیفون به شکل همزمان وجود دارد و البته در نسخه آیفون می‌توانید حالت بازی را غیرفعال کرده و تنها با ریتم چک کردن روزانه به هدف خود دست یابید.

قابلیت‌های این اپلیکیشن شامل موارد زیر است:

  • به محض اتمام یک کار، آواتار کاربر ارتقا می‌یابد
  • پاداش‌های درون برنامه‌ای یا در هنگام بازی
  • آواتارهای جذاب برای ایجاد انگیزه بیشتر

 

4. Evernote

Evernote

این اپلیکیشن تمام نوت‌هایی که نوشته‌اید را به شکل مناسبی سازماندهی می‌کند، چه چیزی بهتر از حضور دائم افکارتان در هر زمان که به آنها نیاز دارید، وجود دارد؟ با این اپلیکیشن در هر لحظه که نیاز داشته باشید می‌توانید به یادداشت‌های کاری یا شخصی خود دسترسی داشته باشید.

می‌توانید هر میزان یادداشت را برای مدت زمان نامحدودی در این اپ ذخیره کرده و مطمئن باشید که کوچک‌ترین اتفاقی برای آنها نمی‌افتد. از قابلیت‌های جذاب این نرم‌افزار می‌توانیم به موارد  زیر اشاره کنیم:

  • پردازش سریع و آسان کلمات
  • همگام‌سازی اطلاعات دستگاه‌های متفاوت با یکدیگر
  • قابلیت استفاده به عنوان برنامه‌ریز

 

5. Dropbox

Dropbox

اگر از چند دستگاه متفاوت همچون گوشی، تبلت، کامپیوتر شخصی و کامپیوتر کاری به صورت همزمان استفاده می‌کنید، دستیابی به اطلاعات هرکدام در زمان‌های متفاوت می‌تواند به معضل بزرگی تبدیل شود. برای حل این مشکل می‌توانید از اپلیکیشن رایگان Dropbox استفاده نمایید.

با استفاده از این نرم‌افزار یک پوشه در اکانت خود ساخته و به همان پوشه در ابزارهای متفاوت خود دسترسی خواهید داشت. حال تنها نیاز دارید اطلاعاتی که برای استفاده مکرر به آنها مراجعه می‌کنید، در این پوشه کپی نمایید. بدین ترتیب از طریق تمام دستگاه‌های خود به آن دسترسی خواهید داشت. این اپ جذاب هم در اندروید و هم iOS وجود دارد. از جمله قابلیت‌های آن می‌توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • اشتراک گذاری اسناد متفاوت بین افراد مختلف تیم کاری
  • تبدیل انواع یادداشت‌ها به فایل PDF
  • همگام سازی، ویرایش و به اشتراک گذاری فایل‌های اکسل، ورد و پاورپوینت

 

6. Camscanner

Camscanner

برای ثبت‌نام آزمون‌های متفاوت اینترنتی نیاز به اسکن مدارک و عکس‌های خود دارید؟ با استفاده از اپلیکیشن کاربردی Camscanner می‌توانید به راحتی فایل‌های PDF ساخته و از انواع فایل‌های اسکن بگیرید.

در این اپ می‌توانید کیفیت فایل‌ها را تغییر دهید، متن را از تصویر جدا کرده و حتی ویرایش هوشمند را در اسناد خود اعمال نمایید. اگر دوست دارید از تمام قابلیت‌های این نرم‌افزار استفاده کنید، می‌توانید با پرداخت ماهانه 4.99 دلار و یا 49.99 دلار سالانه به تمام امکانات آن دست یابید. سایر امکانات اپلیکیشن شامل این موارد است:

  • ایجاد سریع نسخه دیجیتالی از اسناد
  • بهبود کیفیت تصاویر اسکن شده
  • به اشتراک‌گذاری مدارک و تصاویر
  • امنیت بالا برای اسناد مهم

 

7. Headspace

Headspace

یکی از مهم‌ترین مولفه‌های تمرکز، داشتن ذهنی آرام و فکری متوازن است. برای رسیدن به این مهم می‌توانید از اپلیکیشن Headspace استفاده کرده تا ذهن، جسم و روح خود را تمرین داده و آرامش بیابید.

در ابتدا نرم‌افزار، مدیتیشن را در طی ده روز به شما آموزش می‌دهد؛ پس از آن شما با توجه به نیاز خود برنامه متناسبی را انتخاب کرده و همان را ادامه می‌دهید. مهم نیست شما چه شغل و علاقه‌مندی داشته باشید، برای تمام افراد ممکن برنامه‌ای مناسب وجود دارد. تنها به مکانی آرام و ده دقیقه زمان نیاز دارید تا مدیتیشن خود را آغاز نمایید. قابلیت‌های دیگر این اپ به شرح زیر است:

  • مدیتیشن تحت کنترل
  • تکنیک‌های کلاسیک ریلکس‌سازی
  • نوتیفیکیشن‌های اختصاصی ساخته شده توسط کاربر
  • صداهای اختصاصی زمان خواب برای خوابی آرام

 

8. روم به دیوار

روم به دیوار

احتمالا برای شما جذاب است که بدانید یک اپلیکیشن کاربردی و رایگان با همین نام وجود دارد که می‌توانید انواع محصولات بهداشتی مورد نیاز خود را از آنجا خریداری نمایید. این نرم‌افزار محصولاتش را در چهار دسته‌بندی اصلی قرار داده که با توجه به نیاز خود می‌توانید هر کدام را انتخاب کرده و با پرداخت هزینه به صورت اینترنتی، بسته خود را دریافت نمایید.

در چند شهر محصولات فقط در طی دو ساعت و یا حتی کمتر و در باقی موارد طی دو الی سه روز کاری به دست مشتری می‌رسند. محصولات با بسته‌بندی کاملا محرمانه ارسال می‌شوند که یک امتیاز مثبت برای مشتریان است. از جمله قابلیت‌های خوب این اپلیکیشن ایرانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تنوع کالاها و قیمت مناسب آنها
  • عرضه روزانه یک الی دو محصول به شکل پیشنهاد خاص و با قیمت کمتر
  • پشتیبانی بسیار خوب

 

9. کافه بازار

کافه بازار

کافه بازار نسخه ایرانی نرم‌افزار معروف Play Stor است که می‌توانید انواع اپلیکیشن‌ ایرانی را از آنجا دانلود نمایید. هدف اصلی این اپلیکیشن توسعه اپ‌های ایرانی است و با توجه به معیارهای خاصی بعضی از اپ‌ها را در صفحات اصلی قرار می‌دهد. از جمله معیارهای این اپ می‌توان به اصالت و خلاقیت، رابط کاربری زیبا و ساده، انتخاب نام مناسب، به‌روزرسانی مداوم، رضایت کاربر و موارد بسیاری از این دست اشاره کرد. در صورتی که توسعه‌دهندگان برنامه، اپلیکیشن خود را تنها بر روی کافه بازار قرار دهند امتیاز ویژه‌ای نیز به آنها تعلق می‌گیرد. از نکات مثبت اپلیکیشن بازار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • توضیحات کامل فارسی
  • فراهم کردن خدمات پرداخت برای کاربران داخلی
  • پشتیبانی 24ساعته برای کاربران و توسعه‌دهندگان

 

10. اپلیکیشن اپراتورها

اپلیکیشن اپراتورها

هر دو اپراتور پرطرفدار ایرانی یعنی همراه اول و ایرانسل، اپ اختصاصی خود را برای مشترکین خود ارائه داده‌اند. در هردو اپ قابلیت‌های خرید شارژ، پرداخت قبوض، مشاهده اعتبار، پشتیبانی و کدهای دستوری و انواع گزینه‌های دیگر را خواهید دید.

یکی از قابلیت‌های خوب اپلیکیشن همراه من تقسیط بدهی سیم‌کارت دائمی است که کاربر می‌تواند سالیانه تنها یک بار از این گزینه استفاده نماید. یکی دیگر از گزینه‌های خوبی که در این اپ گنجانده شده و کاربران زیادی از آن اطلاع ندارند، امکان یافتن گوشی گم ‌شده است. می‌توانید با اعمال تنظیماتی، در صورت سرقت یا گم شدن گوشی آن را ردیابی کنید.

اپراتور دیگری که از اپلیکیشن اختصاصی استفاده می‌کند، ایرانسل است که با اپلیکشن ایرانسل من به کاربر اجازه مدیریت کامل سیم‌کارت‌هایش را داده است. این اپ نسبت به رقیب اصلی خود با رابط کاربری بهتری عرضه شده و انجام تمام فعالیت‌ها با سرعت و راحتی بیشتری صورت می‌گیرد. مزایای جذاب اپلیکیشن ایرانسل من شامل دریافت ریزمکالمات در قالب PDF و تنها با درخواست در برنامه، خریداری شارژ و بسته اینترنتی و تقسیم آن میان دوستان و خانواده و البته دعوت اطرافیان به اپلیکیشن و دریافت اینترنت رایگان است. به طور کلی مزایای هر دو اپ شامل موارد زیر است:

  • مدیریت کامل سیم‌کارت‌ها
  • خرید راحت شارژ و یا پرداخت هزینه‌های سیم‌کارت
  • پیشنهادات جذاب و بسته‌های ترکیبی مناسب
  • طرح‌های تشویقی

 

بی‌شک برای هر کاربردی، اپلیکیشن مناسب وجود دارد و شما تنها باید حوزه موردنظر خود را بیابید. هیچ فرقی نمی‌کند به دنبال یک برنامه ورزشی باشید یا برنامه‌ای برای مدیریت امور مالی و یا حتی میزان استراحت در اوقات فراغت، هر موضوعی که به ذهن‌تان خطور کند حتما یک اپلیکیشن رایگان و مناسب برای آن خواهید یافت. شما به صورت روزمره از چه اپلیکیشنی استفاده می‌نمایید؟ از بهترین اپلیکیشن کاربردی مورد استفاده خود برای ما و خوانندگانمان بگویید.

 

اپلیکیشن های آموزشی و مهارتی

در دنیایی که همه افراد در زمینه‌های فناوری بسیار زرنگ و فعال شده‌اند، اینترنت اصلی‌ترین پلتفرم برای آموزش به خودمان می‌باشد. اپلیکیشن ها نقش بسیار بزرگی در زندگی ما ایفا می‌کنند، بنابراین برای انواع آموزش‌ها نیز می‌توانیم از آن‌ها استفاده نماییم. با این توضیحات کوتاه و انواع اپلیکیشن های آموزشی و مهارتی، کاربران قادرند ذهن خود را به چالش کشیده و همزمان با برانگیختن و آزمایش ذهن‌شان اوقات خوشی را نیز تجربه کنند. باید بدانید هیچ مزری برای آموزش‌ها وجود ندارد و هرچه دوست داشته باشید قابل یافتن است. در اینجا به چند اپ آموزشی برتر اشاره خواهیم کرد و با یک بررسی کوتاه، انواع آنها را به شما معرفی می‌کنیم. اگر ازبرنامه آموزشی خاصی استفاده می‌کنید که نتایج خوبی برای  شما داشته در قسمت دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید تا ما نیز از تجربه‌های شما استفاده کنیم.

 

1. Coursera

Coursera

این اپلیکشن اثبات کرده که در میان تمام اپ‌های آموزشی بهترین نتیجه را ارائه می‌دهد. دراین اپ کلاس‌ها یا همان‌طور که از نام برنامه برمی‌آید کورس‌هایی برگزار می‌شود که بر طبق برنامه و ساعت خاصی هستند. در این کلاس‌ها می‌توان از سرتاسر دنیا شرکت کرده و برای نتیجه بهتر از بهترین مدرسان هر حوزه استفاده شده است. مباحث آموزشی شامل بیش از 600 کورس در بیش از 20 مبحث  است که با 14 زبان متفاوت عرضه شده‌اند. آموزش‌ها هم به شکل ویدئویی و هم به شکل نوشتاری وجود دارند. می‌توانید در هرکدام از آنها که علاقه دارید شرکت کرده و در پایان گواهی مربوطه را اخذ نمایید. این اپلیکیشن آموزشی هم برای گوشی‌های اندروید و هم برای iOS منتشر شده است.

 

2. BYJU’S – The Learning App

BYJU'S - The Learning App

BUJU’S یکی از بهترین اپ‌ها برای دانش‌آموزان و کسانی که می‌خواهند در مقاطع بالاتر و تکمیلی تحصیل کنند، است. این نرم‌افزار تقریبا تمام مباحث ابتدایی و پایه را به شکل نمودارهای گرافیکی و آموزش‌های ویدئویی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. در این اپ تست MOCK نیز از کاربر گرفته می‌شود که بر اساس این تست مشخص می‌شود کاربر چه مباحثی را یاد گرفته و به چه مباحث دیگری برای یادگیری نیاز دارد. برای دانش‌آموزان، این اپلیکیشن رایگان یکی از بهترین اپ‌ها برای یادگیری موثر است. از نکات مثبت این اپ می‌توان به سازگاری کامل آن با گوشی‌های اندرویدی و iOS اشاره کرد.

 

3. Udacity – Lifelong Learning

Udacity - Lifelong Learning

Udacity یک اپ کاملا متفاوت با هرچیزی که تا به الان معرفی کردیم، است. در این اپ انواع مباحث متفاوت آموزشی ارائه می‌شود که می‌توانید در هرکدام عضو شده،  پس از آن گواهی آن را اخذ نمایید. همانند سایر نرم‌افزارها، محتوای آموزشی هم به  شکل ویدئویی هم به شکل نوشتاری وجود دارد که می‌توانید طبق نیاز خود یکی را برگزینید. اما در این اپ تمام مباحث آموزشی رایگان نیستند و برای بعضی از آنها باید هزینه‌ای بپردازید. در اینجا شما می‌توانید مباحث آموزشی را شخصی‌سازی کرده و برطبق نیاز یا مهارت‌هایتان آموزش‌های متفاوت ببینید. هر کدام از کورس‌ها با درجه آسانی و سختی متفاوتی وجود دارند که بتوانید با زبان آن آشنا شوید.

 

4. Quora

Quora

اگر برای مباحث متفاوتی سوال‌های گوناگونی ذهن شما را به خود مشغول کرده و بستر مناسبی برای یافتن جواب‌هایتان نمی‌یابید، Quora را دانلود کرده و پس از آن تمام سوال‌های خود را در همین اپ بپرسید. این اپلیکیشن آموزشی موبایل به شما اجازه می‌دهد که هرسوالی در هر زمینه‌ای بپرسید و از سایر افراد که هر کدام در یک زمینه مشخص تخصص دارند، جواب خود را بیابید. در اینجا شما نیز می‌توانید با توجه به دانش و تخصص خود سوال بقیه کاربران را پاسخ دهید. نصب و جستجو در این اپلیکیشن کاربردی دریچه‌های جدیدی به ذهن شما خواهد گشود که تا به حال حتی به آنها فکر نکرده‌اید.

 

5. Elevate

Elevate

اغلب ما در زندگی روزمره چنان غرق می‌شویم که هیچ زمانی به ذهن خود اختصاص نمی‌دهیم. این اپلیکیشن آموزشی موبایل همانند باشگاهی برای سلامت ذهن ما خواهد بود. در این اپ با مهارت‌هایی روبه‌رو خواهیم شد که هرکدام از آنها برای زندگی روزانه نیز مفید بوده و باعث تقویت ذهن‌مان خواهند شد. روزانه چالش‌ها و تست‌هایی را باید حل کرده تا ذهن خود را تحریک کرده و آن را تقویت کنیم. همزمان خواهیم دید تا چه مراحلی می‌توانیم صعود کنیم و به چه مراحلی دست می‌یابیم.

 

6. Arts and Culture

Arts and Culture

این اپ جذاب گوگل در بین سایر اپلیکیشن های آموزشی بسیار ناشناخته است اما می‌تواند اطلاعات بسیار خوب و دقیقی درباره هنر و فرهنگ به کاربر بدهد. در این اپ کاربر می‌تواند به تورهای مجازی 360 درجه‌ای انواع موزه‌ها، مراکز تاریخی و فرهنگی برود. در هر قسمت اطلاعات متفاوتی از هنر، هنرمندان و داستان‌های متفاوت آنها دریافت می‌کند که باعث ترغیب او به شناخت میراث کشورش خواهد شد.

 

7. Youtube

Youtube

یوتیوب پلتفرمی با انواع ویدئوها است که می‌توان برای مقاصد متفاوتی از آن استفاده نمود. برای مثال می‌توانید انواع ویدئوهای بامزه از بازی گربه‌ها را در آنجا تماشا کنید و یا ویدئو-بلاگرهایی را که به اختصار ولاگر نامیده می‌شوند، دنبال کنید. با تمام تنوعی که در این پلتفرم وجود دارد، شما می‌توانید انواع ویدئوهای آموزشی در هر زمینه‌ای را آنجا بیابید. انواع ویدئوهای آموزشی آشپزی، نقاشی، ریاضیات و به معنای کلمه هر چه بخواهید، می‌توانید در اینجا بیابید. این اپلیکیشن یکی از قدرتمندترین‌های موجود در این زمینه است که هم می‌تواند آموزشی و هم سرگرم‌کننده باشد.

حال که می‌توان تقریبا هرچیزی را در دنیا به صورت رایگان فرا گرفت، چرا دانش را از خود دریغ کنیم؟ با نصب هرکدام از اپلیکیشن ها به دنیایی از انواع تجربه‌ها و آموزش‌ها پا می‌گذاریم که تا پیش از آن بسیار دوردست به نظر می‌آمدند. اگر از هرکدام از این اپ‌ها تا به حال استفاده کرده و راضی بوده‌اید ما را نیز در تجربه خود شریک نمایید.

 

اپلیکیشن های بانک‌های متفاوت

تا به حال دسته‌ای از قبض‌ها و کارهای بانکی داشته‌اید که انجام آنها همچون سنگی بزرگ برای شروع هر روزتان به حساب می‌آمد؟ اگر پاسخ شما به این سوال مثبت است، خود بهتر می‌دانید که داشتن اپلیکیشن های بانکی چقدر ضروری است. اما اگر زیاد با این موارد مواجه نشده باشید باید به شما بگوییم با داشتن انواع اپلیکیشن‌های بانکی اغلب کارهای روزانه خود را به سرعت و راحتی به اتمام خواهید رساند. کارهایی همچون کارت به کارت، سوزاندن سریع کارت بانکی درحالت گم شدن یا سرقت کارت و انوع گزینه‌های دیگر که هرکدام از بانک‌ها در نرم‌افزار اختصاصی خود قرار داده‌اند، از جمله مزیت‌های این اپ‌های جذاب است. همراه ما باشید تا چند مورد از این اپ‌ها را با هم بررسی کنیم.

 

اپلیکیشن آپ

اپلیکیشن آپ

آپ نه تنها برای پرداخت قبوض و کارت به کارت بلکه برای انواع کارهای دیگر همچون خرید بلیت، پرداخت عوارض راه، خرید و سفارش غذا، کارهای بیمه، شارژ ساختمان، ثبت اسناد و املاک، سرمایه‌گذاری و حتی قیمت کالا و خدمات فعالیت می‌کند. دامنه فعالیت‌های اپلیکیشن آسان پرداخت که به اختصار آپ نامیده می‌شود بسیار گسترده است و تقریبا برای اغلب کارهای ضروری و مهم می‌توانید از آن استفاده نمایید.

از جمله گزینه‌های بسیار جذاب این اپلیکیشن رایگان، وجود کیف پول است. شما می‌توانید به هر میزان که علاقه دارید کیف پول خود را شارژ کنید و سپس برای کارهایی که در منوهای متنوع این اپ می‌بینید به راحتی و بدون وارد کردن چندباره اطلاعات حساب پرداختی، پرداخت خود را انجام دهید.

 

اپلیکیشن همراه کارت

اپلیکیشن همراه کارت

با تمام مواردی که اپلیکیشن آپ در اختیار کاربر می‌گذارد، ممکن است کاربر نسبت به سایر اپ‌ها احساس بی‌نیازی کند. اما اگر به هر دلیلی نرم‌افزار قبلی نتوانست کار موردنظر شما را انجام دهد بهتر است نرم‌افزار دیگری نیز بر گوشی هوشمند خود داشته باشید تا به سرعت کار خود را به اتمام برسانید. یکی دیگر از اپ‌های جذاب در این زمینه، اپلیکیشن همراه کارت است. در این اپ نیز تقریبا انوع کارهای ممکن را می‌توانید انجام دهید، از نکات جالب این برنامه گرافیک خوب و سرعت بالای آن است که می‌توانید ابتدا چندین کارت متفاوت در آن تعریف کرده و در زمان نیاز تنها با انتخاب کارت، انواع عملیات ممکن را اجرا نمایید.

یکی از نکات منفی این اپلیکیشن، عدم اجرای درخواست‌ها در صورت مغایرت شماره تلفن ثبت شده در اپلیکیشن با شماره تلفن موجود در بانک است. در صورتی که از گوشی دو سیم‌کارته استفاده می‌کنید باید مراقب باشید حتما همان شماره‌ای که در بانک وارد کرده، در اینجا نیز وارد کنید وگرنه همراه کارت هیچ عملیاتی را برای شما اجرا نخواهد کرد.

 

اپلیکیشن بانک ملی

اپلیکیشن بانک ملی

تقریبا هر بانک اپلیکیشن اختصاصی خود را دارد که با مراجعه به شعب بانک یا سایت رسمی آن، می‌توانید آن را دانلود و نصب نمایید. برای مثال به معرفی یکی از اپلیکیشن های بانک می‌پردازیم با این توضیح که تقریبا گزینه‌های اصلی در همه مشابه است اما هرکدام برای راحتی و رضایت مشتریان خود گزینه‌های جذابی نیز اضافه کرده‌اند. توصیه ما به شما این است که یک یا دو بانکی که بیشترین تراکنش‌ها را با کارت آنها انجام می‌دهید، اپلیکیشن بانک آنها را نصب کنید تا حساب‌های جاری و اصلی خود را به دقت تحت‌نظر داشته باشید.

همراه بانک ملی یا بام را می‌توانید از سایت اصلی دریافت کرده و با مراجعه به بانک و تکمیل فرم ثبت‌نام، فعال‌سازی آن را انجام دهید. کارهای همچون عملیات حساب، چک، سوابق تراکنش‌ها، یافتن شعب بانک و انواع موارد دیگر از جمله مزایایی است که می‌توانید به صورت دائم با خود داشته باشد.

 

اپلیکیشن های آیفون که به صورت اختصاصی برای iOS عرضه شده‌اند

گوشی‌ها و ابزارهای اختصاصی اپل، جزو بهترین دستگاه‌های دنیا است که در حال حاضر می‌توانید آنها را خریداری نمایید. با توجه به سخت‌افزار بسیار خوب، کارایی بسیار روان و البته طراحی منحصربه‌فرد، عجیب نیست که گوشی‌های آیفون طرفداران خاص خود را دارد. به جز جنبه‌های سخت‌افزاری، آیفون از لحاظ نرم‌افزاری نیز بسیار قوی عمل کرده است و بهترین نرم‌افزارهای ممکن را برای دستگاه‌های خود ارائه داده. در اینجا به تعدادی از بهترین اپلیکیشن های آیفون می‌پردازیم که اگر شما نیز یکی از گوشی‌های اپل را در اختیار دارید با دانلود و نصب آنها، اوقات بسیار خوبی تجربه خواهید کرد.

 

1. Spectra Camera

Spectra Camera

یکی از بهترین اپلیکیشن های آیفون که برنده بهترین اپ برای آیفون شده، اپلیکیشن Spectra Camera است. این اپ عکس‌برداری جذاب، به وسیله تیم Halide طراحی شده است. اپلیکیشن شات‌های بسیار جذاب و زیبایی را در اختیار کاربر می‌گذارد که با کمک هوش مصنوعی و جادوی نرم‌افزاری، هر تصویر را به شکل شگفت‌آوری پردازش می‌کند. نور موجود در تصویر را تغییر می‌دهد، جزئیات اضافه را حذف می‌کند، نورهای متحرک را به شکل دلخواه کاربر درمی‌آورد و تقریبا هر مورد دیگری که نیاز باشد، برای کاربر فراهم می‌کند.

یکی دیگر از قابلیت های این اپلیکیشن کاربردی ذخیره صدها قاب از یک تصویر است که نتیجه آن یک تصویر متحرک خواهد بود. بنابراین می‌توانید عکس مورد نظر را در هر مرحله‌ای مشاهده کرده و به اشتراک بگذارید.

 

2. Lose It

Lose It

هنگامی که درتلاش هستید تا وزن خود را کاهش دهید، از هر کمکی که وجود داشته باشد باید استفاده نمایید. اپلیکیشن Lose It یکی از بهترین اپلیکیشن های آیفون برای این هدف است. شما در این اپ می‌توانید میزان کالری‌های دریافتی،  زمان ورزش و فعالیت خود را وارد کنید، علاوه بر اینها با کامل کردن اطلاعات شخصی خود همچون وزن، قد و وزن هدف، سایر کارها را به این اپ بسپارید.

پس از آن خود نرم‌افزار میزان کالری دریافتی روزانه شما را محاسبه کرده و به شما اطلاع می‌دهد به چه میزان تلاشی نیاز دارید تا زودتر به هدف خود برسید. این اپلیکیشن کاربردی آیفون با داشتن یک اسکنر برای بارکدها، به شما کمک می‌کند اطلاعات بیشتری جمع‌آوری کرده و با همگام شدن با سایر اپ‌ها، یکی از ابزار بسیار قدرتمند برای رسیدن به تناسب اندام شما خواهد بود.

 

3. Just Watch

Just Watch

تماشای انواع فیلم و سریال به شکل آنلاین قبلا یک راه مشخص و موجه بیشتر نداشت: نتفلیکس. اما امروزه بازار پخش انواع محصولات ویدئویی بسیار پراکنده شده است و ناشران و توسعه‌دهندگان شبکه هرکدام به دنبال ساخت سرویس پخش اختصاصی خود هستند. به همین دلیل دنبال کردن تمام آنها و یافتن هر سریال بر هر سرویس پخش کار بسیار سختی به‌نظر می‌رسد. می‌توانید اپلیکیشن جذاب آیفون یعنی Just Watch را دانلود کرده و با ورود به محیط آن، 37 سرویس پخش مختلف را به صورت یک‌جا پیگیری کنید.

این اپ به شما می‌گوید هر اپیزود را در چه ساعتی و در چه سرویسی می‌توانید ببینید که نام‌های بزرگی چون نتفلیکس، HBO،Hulu  و Amazon Prime Video در این نرم‌افزار به چشم می‌خورد. علاوه بر این‌ها می‌توانید نام یک سریال خاص را جستجو کنید و یا جدیدترین‌های هر سرویس پخش ویدئویی را دنبال نمایید. به جز سریال می‌توانید تریلر جدیدترین فیلم‌ها را نیز در این اپلیکیشن ببینید. به طور کلی اگر فیلم و سریال از علاقمندی‌های اصلی شما به شمار می‌روند، داشتن این اپلیکیشن جذاب را به شما به پیشنهاد می‌کنیم.

شما به عنوان دارنده یکی ازگوشی‌های اپل کدام یک از اپلیکیشن های آیفون را که در اینجا معرفی شد، استفاده کرده‌اید؟ آیا نرم‌افزار اختصاصی دیگری مد نظر شما است که آن را بهتر از سایرین می‌دانید؟ شما نیز برای ما بگویید تا به لیست بهتری دست یابیم.

 

بهترین اپلیکیشن های  اندروید در سال 2020

هیچ فرقی ندارد که شما یک گوشی پرچم‌دار داشته باشید یا یک گوشی مقرون‌به‌صرفه، با صرف هر هزینه‌ای برای خرید گوشی اندرویدی، می‌توانید اپلیکیشن های اندروید را دانلود و نصب نمایید. این بزرگترین مزیت گوشی‌های اندروید است که باعث شده در رتبه اول محبوبیت و شهرت در بین انواع سیستم‌عامل‌های موبایل قرار بگیرد. برای اندروید هزاران عنوان اپلیکیشن خاص طراحی و منتشر شده که در صورت نیاز و تمایل می‌توانید آنها را داشته باشید. در اینجا به معرفی چند مورد محدود بسنده می‌کنیم.

 

1. Trusted Contact

Trusted Contact

این نرم‌افزار مشابه یکی از نرم‌افزارهای آیفون است که با استفاده از آن می‌توانید اطلاعات دقیق و مکان‌یابی دوستان یا نزدیکان خود را به صورت مستمر داشته باشید. اگر خود یا یکی از اطرافیان شما در یک وضعیت اورژانسی هستید و نیاز است که لوکیشن همدیگر را به صورت دائم داشته باشید، می‌توانید از این اپلیکیشن کاربردی استفاده نمایید.

ارسال و دریافت لوکیشن‌ها به شکل درخواست از سمت دو طرف خواهد بود اما اگر در یک شرایط خاص بودید که قادر به پاسخگویی نباشید، این اپ، خود به صورت اتوماتیک نیز کار کرده و اطلاعات را ارسال می‌کند. هرچند این اپ اختصاصی اندروید بوده اما قابل ارتباط و نصب برای دارندگان iOS نیز است.

 

2. Dark Sky

Dark Sky

داشتن نرم‌افزار هواشناسی دقیق یک مورد ضروری به نظر می‌آید و اگر از انواع نرم‌افزارها استفاده کرده‌اید و هیچ‌کدام اطلاعات درستی در اختیارتان نگذاشته، این بار اپلیکیشن Dark Sky را امتحان کنید. Dark Sky یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید است که با ارتقا یافتنش و در نسخه جدید، استفاده از این اپ بسیار راحت‌تر از گذشته شده است. در اینجا تنها با انتخاب لوکیشن حتی می‌توانید از میزان تغییر دمای بیرون را در ساعات آینده به صورت دقیق مطلع شوید.

آلارم برای آب و هوای خاص، نونیفیکشن‌های شخصی و مشاهده دمای هوا بر روی لاک‌اسکرین گوشی تنها قسمتی از مزایای جذاب این برنامه است. هرچند در نسخه رایگان این اپ انواع اطلاعات ضروری وجود دارد اما اگر به جزئیات بیشتر علاقه دارید می‌توانید با خرید این نرم‌افزار از امکانات کامل اپلیکیشن استفاده کنید.

 

3. Canava

Canava

چه بخواهید یک کارت پستال طراحی کرده یا یک عکس زیبا برای استوری اینستاگرام خود ایجاد کنید، اپلیکیشن رایگان Canava به کمک شما خواهد آمد تا تصویری خاطره‌انگیز بسازید. این اپ ویرایش و طراحی ویدئو و عکس می‌تواند تقریبا همه چیز مثل لوگو، کارت دعوت، عکس‌های مناسب شبکه‌های اجتماعی و هرچیز دیگری که بخواهید برای شما بسازد.

در این اپ می‌توانید از قالب‌های پیش‌ساخته استفاده کنید یا عکس موردنظر خود را در یک صفحه کاملا سفید و با طراحی موردنظر خود از صفر آغاز کنید. پس از اتمام طراحی می‌تواند عکس نهایی را به وسیله واتس‌اپ، ایمیل و یا اینستاگرام با سایرین  به اشتراک بگذارید.

اگر شما یکی از یک گوشی اندرویدی استفاده می‌کنید، تا به حال از کدام اپ معرفی شده استفاده کرده‌اید؟ اگر نام اپ موردنظر خود را در اینجا نمی‌بینید، آن را به ما معرفی نمایید.

 

بهترین اپلیکیشن ها  در حال حاضر

برای هر کدام از سیستم‌عامل‌های موبایل، اپ‌های متفاوتی عرضه می‌شود اما در اغلب موارد توسعه‌دهندگان سعی می‌کنند محصول نهایی برای همه گوشی‌های هوشمند قابل استفاده باشد. در اینجا تعدادی از بهترین اپلیکیشن ها را بدون تمرکز بر نوع سیستم‌عامل مورد نیاز، بررسی خواهیم کرد.

 

1. Spotify

Spotify

برای معرفی این اپ تنها باید به شما بگوییم تمام موسیقی‌های موجود در دنیا را می‌توانید در اینجا بیابید. Spotify دسته‌بندی بسیار گسترده‌ای از انواع ژانرها را به کاربر خود عرضه می‌کند و حتی بر طبق آهنگ‌هایی که شما گوش می‌دهید، برای‌تان یک پلی‌لیست اختصاصی می‌سازد.

در حال حاضر از این اپلیکیشن کاربردی می‌توانید برای گوش دادن به انواع پادکست‌ها نیز استفاده کنید یا اینکه محتواهای گوناگونی را دانلود کرده و در زمان آفلاین بودن، به آنها گوش کنید. از دیگر قابلیت‌های خوب این اپ، قدرت جابه‌جایی بین انواع دستگاه‌های شما است که می‌توانید به راحتی ادامه موسیقی یا پادکست خود را گوش دهید. می‌توانید با گوش دادن به تبلیغات از خدمات این اپلیکیشن به صورت رایگان بهره ببرید یا با پرداخت ماهیانه 9.99 دلار از موسیقی موردعلاقه خود بدون هیچ توقفی لذت ببرید.

 

2. Bouncer

Bouncer

احتمالا شما نیز تجربه نصب برنامه‌های مختلف و سپس کاهش شدید عمر باتری گوشی هوشمند خود را داشته‌اید. در این صورت یا مجبور هستید منوهای متفاوت را جستجو کرده تا اپ اضافه را حذف نمایید که در صورت عدم یافتن اپلیکیشن موردنظر، باید تمام ا‌پ‌هایی را که اخیرا نصب کرده‌اید، حذف کنید یا در سایر موارد که از امنیت اپ موردنیاز خود مطمئن نبودید شاید مجبور شدید بین امنیت یا اپلیکیشن مورد نیاز، یکی را انتخاب کنید.

با اپلیکیشن کاربردیBouncer می‌توانید مجوزهایی که برنامه‌ها نیاز دارند، به شکل موقت به آنها اعطا کرده و سپس اپلیکیشن خود به صورت خودکار و در وقت مناسب مجوز را از برنامه‌های متفاوت سلب کند. از همه مهم‌تر اینکه خود این اپ به مجوز خاصی نیاز ندارد و با خیال راحت می‌توانید آن را دانلود و نصب کنید. پس از نصب Bouncer با هر بار ورود به یک برنامه، دیالوگ‌باکس Bouncer ظاهر شده و از شما می‌پرسد تا چه زمانی و به چه نحوی می‌خواهید به برنامه تازه باز شده، مجوز دهید.

 

3. LastPass Password Manager

LastPass Password Manager

امنیت ارزشمندترین دارایی هر کاربر در دنیای جدید است و برای حفظ آن ساده‌ترین راه استفاده از پسوردهای قوی و متنوع است. در ابتدا این کار ممکن است آسان به نظرآید اما با داشتن انواع اکانت‌ها، کم‌کم به خاطر سپردن تمام رمزها کمی دشوار خواهد بود. یکی از بهترین راه‌های مدیریت امنیت و پسورد کاربری‌های متفاوت، استفاده از بهترین اپلیکیشن ها در این حوزه است که با وجود تعدد نام‌ها در این حوزه همچنان نام اپلیکیشن LastPass Password Manager در صدر لیست قرار دارد.

این اپلیکیشن با ایجاد توازن مناسبی میان قابلیت‌های متفاوت و بیش‌ از حد پیچیده نبودن اپ، همراه با سرعت بسیار خوب، یکی از بهترین اپلیکیشن ‌ها در این زمینه شده است. این اپ دو مدل رایگان و خریدنی دارد که با توجه به قابلیت‌های نسخه رایگان، می‌توان این نرم‌افزار جذاب را به کاربران پیشنهاد داد. از نکات مثبت این اپ می‌توان به نسخه‌های غنی ارائه شده و طراحی ساده و زیبای آن اشاره کرد.

 

4. Mint

Mint

اگر جزو افرادی هستید که ترجیح می‌دهید تمام اطلاعات مالی خود را ثبت نمایید اما از نداشتن امنیت لازم در اپلکیشن ها می‌ترسید، Mint را به شما پیشنهاد می‌کنیم. Mint یکی از بهترین اپلیکیشن ها در این زمینه است که می‌توانید با خیال راحت جزئیات کامل حساب‌های خود را در آن ثبت کرده و مدیریت کنید.

در این اپ تمام حساب‌های بانکی، اطلاعات کارت‌های آنها، قبوض و تمام سرمایه‌گذاری‌های خود را می‌توانید ذخیره کرده و بر طبق آنها مخارج و پس‌انداز خود را حساب کنید. تقریبا می‌توان گفت Mint یکی از ایده‌آل‌ترین اپلیکیشن های کاربردی در این زمینه است که مزایای متفاوتی به کاربر ارائه می‌دهد. این اپ به صورت خودکار و با توجه به سابقه خریدهای شما، میزان وجه پیشنهادی برای خرید به شما می‌دهد، پس‌اندازهای طولانی یا کوتاه مدت برای شما تعیین می‌کند، آلارم‌های زمان پرداخت قبوض دارد و گزارش‌های دقیقی از میزان مخارج، بدهی‌ها و حتی میزان پول ماهیانه ورودی شما، ایجاد می‌کند.

 

5. Rosetta Stone

Rosetta Stone

اگر به یادگیری سایر زبان‌ها علاقه دارید احتمالا انواع اپلیکشن زبان را تا به حال نصب و یا استفاده کردید. Rosetta Stone یک اپلیکیشن زبان است که با قدرت در صدر لیست بهترین‌های زبان‌آموزی قرار گرفته است. این اپ برای مبتدیان فوق‌العاده است و با داشتن کلاس‌ها آنلاین یک سطح بالاتر از زبان‌آموزی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

از مزایای خوب این اپ می‌توان به تجربه خوشایند کاربر، خلاقانه بودن نرم‌افزار، رابط کاربری جذاب، کلاس‌های اختیاری آنلاین و پاداش‌های خوب متناسب با پیشرفت کاربر اشاره کرد. هرچند در این اپ هم با چند عیب کوچک مانند نداشتن اطلاعات و ترجمه‌های متناسب فرهنگی مربوط به جوامع و نداشتن آزمون‌های جایگزین، روبه‌رو هستیم.

 

 انواع اپلیکیشن گیف ساز جذاب و سرگرم‌کننده

می‌توانیم بگوییم محال است در دنیای اینترنت حضور داشته باشید و از انواع گیف‌ها چیزی ندانید. تقریبا یکی از جذاب‌ترین قسمت‌های ارتباطات اینترنتی استفاده از انواع تصاویر کوتاه متحرک است که در مکالمات یا انواع پست‌ها و حتی ایمیل‌ها استفاده می‌شود. گیف‌های آماده بسیاری وجود دارد که با کمی جستجو با هزاران مورد روبه‌رو خواهید شد اما اگر ترجیح می‌دهید خودتان نیز گیف‌های اختصاصی و با توجه به تکه‌کلام‌های روزانه خود بسازید با ما همراه شوید تا چند اپلیکیشن گیف ساز را معرفی کنیم.

 

1. GIPHY Cam

GIPHY Cam

GIPHY Cam یکی از محصولات GIPHY است که از بزرگترین توسعه‌دهندگان دنیای گیف‌ها است. همان‌طور که حدس می‌زنید در این اپ پک‌های بزرگی از انواع گیف‌ها وجود دارد. علاوه بر آنها شما می‌توانید با استفاده از این برنامه عکس‌های متفاوتی ثبت کرده و با افزودن انواع فیلترها به آن، عکس‌ها را با سایرین به اشتراک بگذارید.

این اپلیکیشن گیف ساز تنها برای ساخت و طراحی عکس و گیف از صفر نیست بلکه می‌توانید ویدئوهای خود را با گیف‌های موجود در این اپ ترکیب کرده تا گیف‌های جذاب و شخصی خود را بسازید. تنها نکته منفی که در این اپلیکیشن جذاب وجود دارد، گزارش تعدادی از کاربران در مورد از کار افتادن اپلیکیشن در هنگام ذخیره گیف‌های ساخته شده است. این اپ به صورت رایگان هم برای اندروید و هم iOS عرضه شده است.

 

2. Gif Me! Camera

Gif Me! Camera

یک اپ بسیار راحت برای استفاده که به کمک آن می‌توانید انواع گیف‌های جذاب را بسازید. طراحی این اپلیکیشن بسیار خلاقانه و ساده است که در نتیجه ساخت گیف در محیط آن بسیار راحت و سریع خواهد بود. البته باید بگوییم از بسیاری لحاظ این اپ مشابه سایر اپلیکیشن‌ های معرفی شده در این لیست است. کاربر می‌تواند انواع فیلترها، افکت‌ها و سایر المان‌های جذاب را به ویدئوهای کوتاه خود بیفزاید.

مهم‌ترین قابلیت Gif Me! Camera مجموعه بسیار بزرگ از انواع قابلیت‌های آن است. می‌توانید گیف‌های خود را از صفر بسازید، گیف‌های موجود را ویرایش کنید، ویدئوها و یا حتی عکس‌ها را به گیف تبدیل کنید. بعضی کاربران از کار افتادن برنامه در هنگام آماده‌سازی نهایی گیف‌ها را گزارش داده‌اند. اما این برنامه همچنان یکی از بهترین اپلیکیشن ها است.

 

3. Pixel Animator: Gif Maker

Pixel Animator: Gif Maker

این اپ با تمرکز بر روی تصاویر پیکسلی، نقطه عطفی در دنیای ساخت گیف‌ها به حساب می‌آید. در این اپ کاربر می‌تواند ابتدا یک تصویر پیکسلی ساخته و سپس آن را به گیف‌های متحرک تبدیل کند. برای ساخت تصاویر پیکسلی کاربر می‌تواند آواتار موردنظر خود را پیکسل به پیکسل بسازد یا از کتابخانه غنی نرم‌افزار استفاده کند و از المان‌های پیش‌ساخته بهره ببرد.

پس از آن می‌توانید محصول نهایی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید یا تنها در گوشی خود ذخیره کرده و در موقعیت‌های متفاوت از آن استفاده کنید. این اپلیکیشن رایگان برای اندروید و آیفون عرضه شده است، البته برای برخی فیلترها و قابلیت‌های بیشتر می‌توانید هزینه آنها را جداگانه بپردازید.

 

جمع بندی نهایی انواع اپلیکیشن

با اینکه تلاش کردیم در هر حوزه فقط تعداد محدودی از انواع اپ‌ها را بررسی کنیم اما همچنان با عناوین زیادی روبه‌رو هستیم. در این مقاله تنها بهترین‌ اپلیکیشن ها در فیلد اختصاصی‌شان معرفی شدند و اگر هر کدام از آنها نظر شما را جلب کرده با خیال راحت آن را دانلود و نصب کنید. میان اپ‌های معرفی شده کدام یک را تا به حال استفاده کرده و راضی بودید؟ آیا اپلیکیشن کاربردی و یا سرگرم‌کننده خاصی به صورت روزانه استفاده می‌کنید که در این مطلب در مورد آن چیزی ننوشتیم؟ شما نیز برای ما بنویسید تا به لیست کامل‌تری دست پیدا کنیم.

0

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید

در خبرنامه فانیبو عضو شوید
تا جدیدترین مطالب برایتان ارسال شود
ایمیل شما با موفقیت ثبت شد
جهت تأیید عضویت، صندوق ورودی ایمیل خود را چک کنید
در خبرنامه فانیبو عضو شوید
تا جدیدترین مطالب برایتان ارسال شود
ایمیل شما با موفقیت ثبت شد