بعد از هیاهوی مشکلات روزمره و یا طی یک تعطیلات آخرهفته شاید تماشای یک فیلم خنده دار بتواند شرایط روحی شما و خانوادهتان را مساعدتر از پیش بکند. این اثر میتواند یک فیلم خنده دار هندی یا یک فیلم خنده دار ایرانی نیز باشد. اما گاهی اوقات نیز شما با تماشای اینگونه فیلمها نه تنها خوشحال نمیشوید، بلکه به خاطر هدر دادن وقت خود جهت تماشای فیلمی مضحک عصبانی نیز میشوید.
امروزه با توجه به اشباع شدن ژانر کمدی از فیلمهای بیاساس و احمقانه پیشنهاد میکنیم قبل از تماشای اینگونه فیلمها اطلاعاتی نیز از آنها داشته باشید. به همین منظور نیز فانیبو تصمیم گرفته در قالب یک لیست صدتایی بهترین فیلم های خنده دار تاریخ سینما را در چهار بخش به شما معرفی کند. اکنون نیز نوبت به بخش سوم معرفی برترین عناوین کمدی تاریخ سینما رسیده است. با فانیبو همراه باشید.
50. بزرگ کردن آریزونا (1987) Raising Arizona
بچهدزدی احتمالا موضوع اصلی بسیاری از سازندگان فیلم های کمدی برای آثار خود نخواهد بود. اما برادران جوئل از این قاعده مستثنی هستند و موفق شدند با بهکار بردن این موضوع یکی از بهترین فیلم های کمدی تاریخ سینما را تولید کنند. در این فیلم بازیگران قدرتمندی به ایفای نقش پرداختهاند که از مهمترین آنها میتوان به نیکولاس کیج و هالی هانتر اشاره کرد. فیلم بزرگ کردن آریزونا بعد از اکرانش مورد استقبال گسترده منتقدان سینما قرار گرفت.
داستان فیلم در مورد مجرمی به نام های مکدانا (با بازی نیکولاس کیج) است که بعد از چند بار زندان رفتن و آزاد شدن با دختر پلیس به نام ادوینا (با بازی هالی هانتر) آشنا شده و با او ازدواج میکند. زندگی آنها در ابتدا خوب و آرام سپری میشد اما در ادامه بعد از باردار نشدن ادوینا مشکلات در بین آنها شروع به بزرگ شدن کرد. آنها تصمیم میگیرند برای بچهدار شدن یکی از کودکان پنج قلوی مالک ثروتمند فروشگاهی بزرگ را به سرقت ببرند. از اینجا نیز داستان زندگی این دو با چالشهای بزرگتری پیچ میخورد.
49. در چرخه (2009) In the Loop
فیلم سیاسی و کمدی آرماندو یانوچی را میتوان در دو کلمه خلاصه کرد: هوشمندانه و خشن. لحظات بامزه این فیلم تا حدی برای شما خندهدار است که شما از تماشای چندینباره آن نیز خسته نمیشوید. فیلم در چرخه نسبت به فیلم های دیگر لیست ما یک فیلم خنده دار جدید محسوب میشود که میتواند بیننده را با جوکهای تندش تا پایان با خود همراه کند.
این فیلم خنده دار راجع به شخصی نام سایمون فاستر (با بازی تام هولندر) است که بهعنوان وزیر ارتباطات بینالمللی به بریتانیا خدمت میکند. اما سایمون طی یکی از مصاحبههایش از روی سادگی چیزهایی را به زبان میآورد که باعث آشفتگیهای بسیاری میشود. بازیگران بسیار زیادی در این پروژه حضور داشتند که از جمله مهمترین آنها عبارتاند از: پیتر کاپالدی، جیمز گاندولفینی، میمی کندی و جینا مککی.
48. سلطان کمدی (1983) The King of Comedy
مارتین اسکورسیزی معمولا بهخاطر آثار کمدی خود شناخته نمیشود. شاید از جمله فیلمهایی که جزو آثار کمدی این کارگردان محسوب میشوند تنها بتوان به فیلم گرگ وال استریت (محصول 2013) و فیلم سلطان کمدی اشاره کرد. فیلم سلطان کمدی بعد از اکرانش در سال 1983 برخلاف شکستی که در باکسآفیس داشت توانست مورد استقبال گسترده منتقدین قرار بگیرد.
داستان این فیلم در مورد شخصی به نام روپرت پاپکین (با بازی رابرت دنیرو) است که آرزو دارد تبدیل به کمدینی بزرگ در تلویزیون شود. الگوی همیشگی او نیز در این راه کمدینی موفق به نام جری لانگفورد (با بازی جری لوئیس) بود. روپرت در این فیلم تمام سعی خود را انجام میدهد تا با جری ملاقات کرده و از او کمک بگیرد. اما بعد از ملاقات این دو با یکدیگر اوضاع بر وفق حال روپرت پیش نمیرود.
47. آستین پاورز: مرد بینالمللی رمز و راز (1997) Austin Powers: International Man of Mystery
فیلم آستین پاورز: مرد بینالمللی رمز و راز یک اثر کمدی جاسوسی به کارگردانی جی روچ است. این اثر در حقیقت نخستین فیلم از مجموعه فیلم های آستین پاورز محسوب میشود که بعد از اکرانش موفق شد مورد استقبال گسترده مردم در سینماها قرار بگیرد. مایک مایرز در این فیلم علاوه بر ایفای نقش اصلی وظیفه نویسندگی را نیز برعهده داشت. داستان فیلم ممکن است احمقانه بهنظر برسد اما همین فاکتور نیز باعث جذابیت این اثر میشود. متاسفانه دنبالههای فیلم نتوانستند تا به این حد موفق عمل کنند.
داستان این فیلم در مورد یک عکاس مد و مامور آژانسی جاسوسی است که در دهه 1960 زندگی میکند. طی اتفاقاتی او تصمیم میگیرد تا فریز شده و در سال 1997 جهت مبارزه با یک شخص شرور به نام دکتر اویل از خواب عمیق خود بیدار شود. در این فیلم بازیگران گوناگونی به ایفای نقش پرداختند که از مهمترین آنها میتوان به الیزابت هارلی، مایکل یورک، میمی راجرز و ست گرین اشاره کرد.
46. تهیهکنندگان (1967) The Producers
مل بروکس با فیلم خنده دار تهیهکنندگان امپراطوری خود را آغاز کرد. این اثر که هنوز بهعنوان بامزهترین فیلم بروکس شناخته میشود اتفاقات پشتصحنه تئاتر برادوی را به تصویر میکشد و برخی اتفاقات پشت پرده این تئاتر را با داستان کنایهای خود به سخره میگیرد. بدون شک باید اعتراف کرد جین وایلدر با بازی بینقص خود در این فیلم توانست تمام نگاهها را به سمت خود خیره کند. فیلم تهیهکنندگان موفق شد جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی را نیز دریافت کند.
داستان این فیلم خنده دار سینمایی در مورد یکی از تهیهکنندههای تئاتر برادوی به نام ماکس بيالي استاک (با بازی زیرو موستل) است. استاک که فردی چاق است جهت بهدست آوردن پول برای نمایشهایش و گذراندن روزهای خود از بیوه زنان مسن اخاذی کرده و از آنها پول میگیرد. اما در ادامه او وارد دوران سختی شده و در مضیقه مالی بسیار شدیدی قرار میگیرد. در این اوضاع حسابدارش لیوبلوم (با بازی جین وایلدر) به او پیشنهاد میدهد با ترتیب دادن یک نمایش ناموفق حمایتهای مالی بسیاری به دست آورد و به این طریق پول زیادی به جیب بزند.
45. راشمور (1998) Rushmore
برخی فیلمها جهانی کامل با قوانین و جغرافیای خاص خود خلق میکنند. راشمور نیز یکی از بزرگترین فیلمها در این زمینه است. راشمور موضوعات گوناگونی را با داستان منحصربهفرد خود پوشش میدهد. این فیلم مضامینی چون عشق، دوستی، امید، رقابت و جاهطلبی را برای بینندگان خود به تصویر میکشد. این فیلم همچنین نخستین تجربه بازیگری جیسون شوارتزمن نیز محسوب میشود.
محیط آکادمی راشمور و مناطق اطراف آن بسیار عجیب هستند. در این مناطق علاوه بر افراد میلیونر، ولگردهای زیادی نیز حضور دارند. شحصیت اصلی داستان ما یعنی مکس فیشر (با بازی جیسون شوارتزمن) در آکادمی راشمور مشغول تحصیل است. اما این دانشآموز در حوزههایی علاقه به فعالیت دارد که ارتباطی با مطالب درسی او ندارند. مکس در ادامه ماجراجوییهای خود در این آکادمی عاشق یکی از معلمها به نام خانم کراس (با بازی الیویا ویلیامز) میشود. او در ادامه پی میبرد دوستش هرمن بلوم (با بازی بیل ماری) که مردی ثروتمند است نیز به کراس علاقه دارد و از این نقطه آنها وارد یک مثلث عشقی میشوند.
44. برادوی دنی رز (1984) Broadway Danny Rose
وودی آلن در این اثر شاعرانه علاوه بر ستایش، قهرمان داستانش یعنی دنی رز را دفن نیز میکند و به این طریق یک فیلم خنده دار سیاه و سفید تمامعیار را برای بینندگان به تصویر میکشد. در حقیقت داستان این فیلم مضامینی چون عشق، نفرت و جاهطلبی را با لایههای مختلف کمدی خود به تصویر میکشد و به همین طریق نیز موفق میشود بیننده را تا انتها با خود همراه کند.
لو (با بازی نیک آپولو فورتی) که دارای یک همسر و سه فرزند است با یک زن به نام تینا (با بازی میا فارو) رابطه دارد. تینا پیش از رابطه با لو با یک گنگستر ارتباط داشت و به نوعی معشوقه او محسوب میشد. لو از معشوقهاش میخواهد تا او را در نمایشی که دنی (با بازی وودی آلن) برایش در والدورف آسترویا ترتیب داده همراهی کند. لو در این نمایش قرار است در مقابل میلتون برل اجرا داشته باشد که همین اتفاق نیز ممکن است باعث استخدام او در نمایشهای بزرگتر شود.
43. برادران بلوز (1980) The Blues Brothers
از همان ابتدای اکران فیلم خنده دار خارجی برادران بلوز بحث و گفتگوهای بسیاری راجعبه آن شکل گرفت. آیا در این فیلم دو کمدین سفیدپوست قصد دارند به کمک قهرمانان موسیقی و آثار آنها خودشان را جالب جلوه دهند؟ یا این فیلم در حقیقت یک تکریم عاشقانه از نوعی هنر بزرگ آمریکایی محسوب میشود؟ حقیقت آن است که فیلم برادران بلوز هردوی این موضوعات را در روند داستان خود گنجانده است.
خوشبختانه گام آرام فیلم در پیش بردن داستان و فیلمنامه محشر که همراه با تعقیب و گریز ماشینها است باعث میشود تا بیننده تکتک لحظات فیلم را با اشتیاق فراوان دنبال کند. علاوه بر آن شوخیهای زیبای بلوشی و آیکروید بر جذابیتهای این فیلم اضافه میکند. داستان فیلم برادران بلوز در مورد دو شخص به نامهای جولیت جیک (جان بلوشی) و ال وود (ایکروید) است که قصد دارند جهت بقای یک پرورشگاه برای آنها پول جمع کنند. بدون شک قلب اصلی فیلم برادران بلوز اجراهای موسیقی آن است. از جمله اجراهایی که در این اثر حضور داشتند میتوان به اجراهای جیمز براون، کب کلووی و ری چارلز اشاره کرد.
42. منشی همهکاره او (1940) His Girl Friday
مگر میشود لیستی از برترین فیلم های خنده دار تاریخ ایجاد کرد و فیلم منشی همهکار او را در آن قرار نداد؟ این فیلم با اقتباس از نمایش برادوی The Front Page اثر بن هکت و چارلز مکآرتور تولید شد. در آن زمان از این نمایش بهعنوان یکی از مدرنترین نمایشهای تئاتر برادوی یاد میشد. هاوارد هاکس در عین تاثیر پذیرفتن از این نمایش برای فیلمش تغییراتی بنیادی نیز ایجاد کرد.
هاکس کاراکتر مرد هیلدی را به کاراکتری زن در فیلمش تبدیل کرد که از آن بهعنوان یکی از فتنهانگیزترین کاراکترهای زن تاریخ سینما یاد میشود. در حقیقت هیلدی (با بازی روسالیند راسل) از موضوعات جنسی بهعنوان ابزار بازی جهت رسیدن به خواستههایش استفاده میکرد. داستان فیلم در مورد روزنامهنگاری حرفهای به نام والتر برنز (با بازی کری گرانت) است که قصد دارد در پی فتنهانگیزیهای همسر سابقش هیلدی مانع ازدواج او با شخصی به نام بروس بالدوین (با بازی رالف بلامی) شود.
41. ناپلئون داینامیت (2004) Napoleon Dynamite
دخترها فقط پسرهایی با مهارتهای بزرگ مانند تیراندازی با کمان و یا هک کردن کامپیوتر را میخواهند. به همین دلیل به جرات میتوان اقرار کرد شخصیت اصلی داستان ما یعنی ناپلئون داینامیت (با بازی جان هدر) به هیچعنوان نمیتواند دخترها را درک و با آنها گفتگو کند. این فیلم خنده دار اجتماعی با ساختار عجیبش قهرمانی زیرزمینی را برای ما به تصویر میکشد که بعد از کش و قوسهای فراوان پی میبرد استعداد اصلیاش رقصیدن است.
فیلم ناپلئون داینامیت به کارگردانی جرد هس اثری اقتباسی از فیلم کوتاه Peluca به کارگردانی همین کارگردان است. افرن رامیرز با بازی فوقالعادهاش در این فیلم نقش بهترین دوست ناپلئون یعنی پدرو را ایفا میکند که قصد دارد به کمک او به مقام ریاست کلاس دست پیدا کند. برای همین هدف نیز آنها دست به اقدامات گوناگونی در طول فیلم میزنند که بسیار بامزه است.
40. پلنگ صورتی (1963) The Pink Panther
نخستین فیلم از پنج فیلم بلند فرنچایز پلنگ صورتی که ماجراجوییهای پیتر سلرز را در قالب کاراکتر دستوپاچلفتی و سادهاش یعنی کارآگاه کلوزو برای ما به تصویر میکشد، در حقیقت در عین مضحک بودن زیرکانهترین آنها نیز محسوب میشود. با توجه به موفقیت این فیلم کاراکتر بیکفایت سلرز به دلیل محبوبیتش توانست راه خود را برای حضور در فیلم دوم این فرنچایز یعنی تیری در تاریکی هموار کند.
از این فیلم یک اثر بازسازیشده دیگر در سال 2006 ساخته شد که به هیچوجه نتوانست موفقیت فیلمهای پیشین را تکرار کند. داستان فیلم پلنگ صورتی در مورد کارآگاهی ساده و احمق به نام بازرس کلوزو است که سعی دارد سارقی مشهور به نام فانتوم را دستگیر کند. در ادامه مشخص میشود فانتوم در حقیقت نجیبزادهای انگلیسی به نام سر چارلز لیتن (با بازی دیوید نیون) است.
39. سفر به آمریکا (1988) Coming to America
این فیلم با تبدیل شدن به یکی از پرفروشترین فیلم های باکسآفیس آمریکا در حقیقت استارتی بر آغاز دوران طلایی ادی مورفی محسوب میشد و سکوی پرش خوبی جهت افزایش شهرت این بازیگر بود. فیلم سفر به آمریکا اثری به کارگردانی جان لندیس است که در داستانش مضامینی چون عشق، دوستی و امید را برای بینندگان به تصویر میکشد.
داستان این فیلم در مورد شاهزادهای آفریقایی به نام آکیم (با بازی ادی مورفی) است که جهت فرار کردن از ازدواج با دختری که پدرش او را مجبور به ازدواج کرده تصمیم میگیرد همراه با دوستش سمی (با بازی آرسنیو هال) به آمریکا سفر کند. آکیم در آمریکا عاشق دختری به نام لیزا (با بازی شاری هدلی) میشود و تصمیم میگیرد برای به دست آوردن دل لیزا نزد پدرش مشغول به کار کردن شود.
38. دیوانهها در ماه می (1976) Nuts in May
در میان تمام فیلمهایی که مایک لی طی دهه 1970 برای تلویزیون تولید کرد فیلم خنده دار دیوانهها در ماه می اثری منحصربهفرد است که روایتگر داستان دو فرد لندنی از طبقه متوسط بود که با اقامت در اردوگاهی عجیب از خود یک احمق ساختند. در حقیقت مایک لی این فیلم را همزمان با نمایش Abigail’s Party تولید کرد.
با ورود به حومه شهر زنی ایرادگیر به نام کیت (با بازی راجر اسلومن) سعی میکند خود را با زندگی روستایی وفق دهد. شوهر او کاندیس ماری (با بازی آلیسون استیدمن) برخلاف همسرش فردی فروتن و متواضع است که موفق میشود خود را بهراحتی با اوضاع حاکم وفق بدهد. در مجموع باید این اثر را با توجه به داستان منحصربهفردش یکی از بهترین فیلم های کمدی تاریخ سینما محسوب کنیم.
37. الف (2003) Elf
داستان این فیلم در مورد یک الف انسانی به نام بادی (با بازی ویل فرل) است. بادی که در حقیقت یک انسان محسوب میشود در دوران کودکی به اشتباه توسط بابانوئل به قطب شمال رفت و در آنجا توسط بابانوئل و دوستان الفش بزرگ شد. بعد از گذشت مدت زمان زیادی بادی تصمیم میگیرد برای پی بردن به هویت حقیقی خود و پیدا کردن پدرش به نیویورک سفر کند.
روبهرو شدن کاراکتر ساده و احمق بادی که تصادفا اقداماتش باعث ویرانی و خرابی بسیاری میشود با پدر تاجرش باعث ایجاد شدن لحظات بسیاری خنده داری در فیلم میشود که بیننده را مجاب میکند تا انتها به تماشای این اثر بنشینند. در حقیقت کارگردان جان فاورو سعی کرد با تعادل بین مضامین طنز و صداقت یک فیلم خنده دار زیبا را برای طرفداران ژانر کمدی به تصویر بکشد.
36. ژنرال (1926) The General
امروزه مخاطبان با تماشای فیلم ژنرال که یک شاهکار با مضمون جنگ داخلی به کارگردانی باستر کیتون محسوب میشود زیاد نمیخندند. در حقیقت با تماشای فیلم ژنرال بینندگان بیشتر روی موضوعات جدی آن مانند عشق تمرکز میکنند. این فیلم بعد از اکرانش مورد استقبال بسیاری از طرفداران سینما قرار گرفت و موفق شد تحسین گسترده تعداد زیادی از منتقدین را به دست بیاورد.
داستان این فیلم در مورد شخصی به نام جانی گری (با بازی باستر کیتون) است که دارای لوکوموتیوی به نام ژنرال است. اما حوادث شوم دوران جنگ داخلی دامنگیر زندگی آرام جانی نیز میشود و او علاوه بر لوکوموتیوش معشوقه خود آنابل لی (با بازی ماریون مک) را نیز از دست میدهد. در پی دزدیده شدن ژنرال و آنابل توسط نیروهای شمالی جانی تصمیم میگیرد هرطور که شده آنها را پیدا کند. در حقیقت تعقیب و گریزهای درون فیلم ژنرال بهنوعی ما را یاد فیلم مکس دیوانه: جاده خشم میاندازد.
35. خانه حیوانات (1978) Animal House
خانه حیوانات فیلمی به کارگردانی جان لندیس است که با داستان جذابش جزو بهترین فیلم های کمدی تاریخ سینما محسوب میشود که با وجود بودجه تولید بسیار کم خود موفق شد فروش بسیار بالایی در باکسآفیس داشته باشد. در حقیقت فیلم خانه حیوانات دارای یک داستان جوانانه و با مضمون دانشگاهی است که به همین دلیل نیز ما را به نوعی یاد فیلم همسایه بد با بازی زک افران میاندازد. اما بدون شک فیلم خانه حیوانات با گروه بازیگری فوقالعاده خود به مراتب اثر پرانرژیتری به حساب میآید.
در حقیقت این فیلم داستان گروهی از جوانان را در دانشگاهی به نام فیبر به تصویر میکشد که هرکدام در گروهی عضو هستند و سعی دارند تا برای موفقیت گروهشان از هر روشی استفاده کنند. اگر به دنبال یک فیلم خنده دار با داستانی هیجانانگیز و جوانانه هستید، بدون شک فیلم خانه حیوانات یکی از بهترین گزینههای شما محسوب میشود.
34. وقتی هری سالی را دید… (1989) …When Harry Met Sally
فیلم وقتی هری سالی را دید یک اثر کمدی رمانتیک بینقص با بازی راب راینر و نورا افرون محسوب میشود که جزو یکی از بهیادماندنیترین فیلم های خنده دار تاریخ سینما به حساب میآید. این فیلم در کنار داستان عاشقانه زیبایش دارای ویژگیهای مثبت بسیاری است که از جمله آنها میتوان به این موارد اشاره کرد: عملکرد خارقالعاده گروه بازیگری، فیلمبرداری محشر پاییزی و فیلمنامه بسیار قدرتمند نورا افرون. این فیلم شاهکاری خوشساخت با شوخیهای ظریف، شوکهکننده و شیرین است که باعث جذب تعداد زیادی از مخاطبان به سمت خود میشود.
داستان این فیلم در مورد دو دوست به نامهای هری و سالی است که طی سالیان زیادی دارای رابطه دوستانه بسیار خوبی با یکدیگر بودند. ترس اصلی آنها این است که رابطهشان فراتر از یک دوستی ساده برود. در حقیقت قبل از غرق شدن راینر و افرون در هالیوود فیلم وقتی هری سالی را دید سکوی پرتاب بزرگی در موفقیت این دو بازیگر محسوب میشد.
33. شبی در اپرا (1935) A Night at the Opera
شبی در اپرا یک فیلم خنده دار عاشقانه و موزیکال به کارگردانی سم وود است. این فیلم دارای گروه بازیگری بسیار گستردهای بود که از جمله آنها میتوان به گروچو مارکس، چیکو مارکس، هارپو مارکس، کیتی کارلایل و آلن جونز اشاره کرد. فیلم شبی در اپرا به دلیل صحنههای بسیار خنده دار و بامزهاش بهعنوان یکی از بهیادماندنیترین فیلم های کمدی تاریخ سینما شناخته میشود.
در این فیلم کاراکتر دریف وود (با بازی گروچو مارکس) قصد دارد جهت نجات یک شرکت اپرا زنی به نام خانم کلیپول (با بازی مارگارت دومانت) را ترغیب به سرمایهگذاری در حوزه اپرا کند. طی فیلم شبی در اپرا ما شاهد کلکسیونی بینظیر از بازیگران توانمند هستیم که هرکدام به شیوه خاصشان بیننده را به سمت خود جذب میکنند.
32. شان میمیرد (2004) Shaun of the Dead
فیلم شان میمیرد یک اثر کمدی ترسناک دونفره به کارگردانی ادگار رایت است که در حقیقت نخستین فیلم سهگانه سه طعم کورنتو محسوب میشود. سایمون پگ علاوه بر ایفای نقش در این فیلم در امر فیلمنامهنویسی نیز با کارگردان ادگار رایت همکاری داشت. فیلم شان میمیرد اثری در مورد بقا و زندگی کردن نیست بلکه فیلمی در مورد احترام به دست آوردن آن است.
این فیلم راجع به شخصی به نام شان (با بازی سایمون پگ) است که نامزدش لیز (با بازی کیت اشفیلد) او را ترک کرده و مادرش نیز با مردی که شان علاقهای به او ندارد ازدواج کرده است. در یک اتفاقی عجیب مردگان از گور برخاسته شروع به خوردن آدمها میکنند. بعد از این حادثه شان به همراه دوستش اد (با بازی نیک فراست) تصمیم میگیرد تا هر طور شده لیز و مادرش را پیدا و آنها را نجات دهند.
31. سه رفیق (1986) Three Amigos
فیلم سه رفیق اثری مابین فیلم های هفت سامورائی و هنرمند (با کلاههای بزرگتر) است. این کمدی مضحک داستان بازیگرانی بیکار را نشان میدهد که مجبور میشوند برای گذران زندگی خود دعوت اهالی یک روستا در مکزیک جهت ایفای نقش قهرمانان افسانهایشان را بپذیرند و به آنجا سفر کنند. اما در آنجا همهچیز طبق انتظارات آنها پیش نمیرود.
در مجموع فیلم خنده دار سه رفیق اثری مضحک بهنظر میرسد که با حرکات بامزه مارتین شورت و صحنههای کمدی جالب خود توانست در لیست بهترین فیلم های کمدی تاریخ جای بگیرد. ولی در کنار تمامی این موضوعات نباید از بازی فوقالعاده آلفونسو آرائو بهعنوان شرور اصلی داستان یعنی ال گاپو غافل شویم. رندی نیومن خواننده مشهور آمریکایی نیز در این فیلم حضور کوتاهی داشت.
30. ساوت پارک: گندهتر، درازتر و کوتاهنشده (1999) South Park: Bigger, Longer & Uncut
بعد از موفقیت شگفتانگیز فصل نخست سریال ساوت پارک سازندگان این سریال تصمیم گرفتند تا با خلق یک فیلم خنده دار موزیکال طرفداران این مجموعه را به سمت سینماها سرازیر کنند. این فیلم یک اثر موزیکال کامل است که داستان زندگی مردمی را در یک شهر آرام در کوه کلرادو نشان میدهد. شاید بزرگترین درگیری ذهنی که مردمان این شهر با آن دست و پنجه نرم میکردند پیدا کردن جایی برای پارک کردن ماشینهای خودشان بود.
ساوت پارک انیمیشنی مخصوص بزرگسالان است که با موضوعات جنسی و کلمات رکیک خود به هیچوجه فیلم خوبی برای کودکان محسوب نمیشود. ولی در این اثر ما شاهد صحنههای کمدی بسیار خنده دار و زیرکانهای هستیم که سازندگان با خلق آنها سعی کردند به وضع موجود در آن زمانی اعتراضاتی داشته باشند و کنایههای خاصی به آن بزنند. در نهایت اگر به دنبال یک فیلم خنده دار با فضایی خاص و منحصربهفرد هستید تماشای فیلم ساوت پارک را حتما به شما پیشنهاد میکنیم.
29. لاتهای کثیف فاسد (1988) Dirty Rotten Scoundrels
لاتهای کثیف فاسد اثری بازسازیشده از فیلم داستان وقت خواب (محصول سال 1964) است که در آن استیو مارتین و مایکل کین توصیفی کامل را کاراکترهای فردی و لارنس را به ما ارائه میدهند. در این فیلم که به کارگردانی فرانک اوز تولید شد در کنار مارتین و کین بازیگرانی چون گلن هدلی، باربارا هریس و این مکدیارمید به ایفای نقش پرداختهاند.
داستان فیلم لاتهای کثیف فاسد در مورد دو فرد حقهباز و کلاهبردار به نامهای فردی و لارنس است که با ترفندهای جالب و خندهدار از افراد ثروتمند پول میدزدند. در ادامه در همین راه این دو فرد وارد داستانهای جالبی میشوند که روند اصلی فیلم را شکل میدهد. بدون شک فیلم خنده دار لاتهای کثیف فاسد با کاراکترهای دوستداشتنی و در عین حال شیادش تا پایان شما را مجاب به همراهی با خود میکند.
28. زولندر (2001) Zoolander
دنیای فشن معمولا موضوعی چالشبرانگیز برای فیلم های کمدی محسوب نمیشود. اما بن استیلر سعی کرد تا با دستمایه قرار دادن این موضوع در فیلم زولندر اثری خلق کند که مضامین خندهدارش باعث شوند بیننده تا پایان فیلم از خندیدن متوقف نشود. در حقیقت گروه بازیگری گسترده و قدرتمند و همچنین فیلمنامه منحصربهفرد فیلم زولندر باعث میشود تا ما این فیلم خنده دار را با قاطعیت در لیست بهترین فیلم های کمدی تاریخ سینما قرار دهیم.
داستان این فیلم در مورد مدلی خودشیفته به نام درک زولندر (با بازی بن استیلر) است که موفق به کسب جایزه بهترین مدل سال نشده و همین موضوع نیز باعث میشود تا او به مدل برنده این عنوان یعنی هانسل (با بازی اوون ویلسون) حسادت بورزد. فیلم زولندر با شوخیهای خودمانیاش احساس صمیمیت خاصی با بینندگان ایجاد میکند که در نوع خود خارقالعاده است.
27. زینهای شعلهور (1974) Blazing Saddles
«فیلم های من به خاطر عوامیت خود رشد میکنند.» این سخنی بود که مل بروکس طی دوران سخت کاریاش به همه اعلام کرد. بدون شک این حرف در مورد فیلم زینهای شعلهور صدق میکند. بروکس در این فیلم سعی کرد با چاشنی طنز موضوعاتی مانند نژادپرستی و ظلمپذیری را مورد سرزنش قرار دهد و پیام امید و جنگجویی را به مخاطبان خود القا کند.
داستان این فیلم در مورد کارگری سیاهپوست به نام بارت (با بازی کلیون لیتل) است که بعد از حوادثی گوناگون و جهت اهداف خودخواهانه هدلی لامار (با بازی هاروی کورمان) و فرماندار (با بازی مل بروکس) به کلانتری شهری انتخاب میشود که تمام ساکنین آن مردمانی سفیدپوست هستند. استفاده جالب از موضوعات نژادی در این فیلم وسترن باعث شده تا ما شاهد صحنههای بسیار خندهداری در آن باشیم.
26. قلعه (1997) The Castle
این فیلم خنده دار توسط استرالیاییها طی یک رایگیری بهعنوان یکی از بهترین فیلم های خانگی و خانوادگی انتخاب شد. داستان این فیلم در مورد یک خانواده است که دارای زندگی بسیار مرفه و خوبی هستند. اما آنها در ادامه طی اتفاقاتی مجبور میشوند تا هر آنچه را که کسب کردهاند رها کنند. در درجه اول تمام تلاش این خانواده صرف جلوگیری از رخدادن این اتفاق میشود.
فیلم قلعه در دید نخست با نشان دادن اوضاع مالی خانواده کریگان شاید نتواند آنچنان که نیاز است با مخاطب ارتباط برقرار کند. ولی در ادامه و با وقوع مشکلات مختلف برای این خانواده پی میبرید که اعضای آن تا چه حد نسبت به یکدیگر مهربان هستند. در حقیقت همین موضوع نیز باعث میشود تا این اثر بهعنوان یکی از بهترین فیلم های کمدی خانوادگی در تاریخ سینما شناخته شود.
سخن پایانی در مورد بخش سوم معرفی 100 فیلم خنده دار تاریخ
در این بخش نیز شما با 25 فیلم خنده دار برتر دیگر آشنا شدید. دیگر چیزی تا پایان لیست صدتایی بهترین فیلم های کمدی تاریخ سینما باقی نمانده است. در بخش سوم ما فیلم های خنده داری چون الف، پلنگ صورتی و سلطان کمدی را به شما معرفی کردیم که هر کدام دارای سبک کمدی مختص به خود بودند. برای پی بردن به لیست کامل برترین عناوین کمدی با بخش بعد این مطلب همراه فانیبو باشید.
منبع: Time Out