از گوشی OnePlus چه می دانید؟ شرکت وان پلاس یک شرکت فعال در زمینه تولید تلفنهای همراه هوشمند است که در سال ۲۰۱۳ تاسیس شد و برای پاسخ به سوال گوشی وان پلاس ساخت کجاست باید گفت این شرکت چینی بلژیکی است و هر سال یک مدل از گوشیهای پرچمدار خود را روانه بازار میکند. این شرکت با محصولات خود نشان داده میتواند یک رقیب اصلی برای شرکتهای بزرگ تولیدکننده تلفنهای همراه تلقی شود.
گوشی OnePlus به قاتل پرچمدار معروف است و با ارائه امکانات متنوع و جدید قیمت رقابتی در مقایسه با گوشیهای درجه یک بازار دارد و در یک فروشگاه گوشی وان پلاس میتواند، انتخاب مناسب و عاقلانهای باشد.
این شرکت در مقایسه با سایر شرکتها، تعداد کمی از دستگاههای تلفن همراه را روانه بازار کرده است و همیشه تلاش میکند محصولی را با کیفیت کامل و تمام عیار در اختیار کاربران قرار دهد، این همان سیاستی است که شرکت اپل از ابتدا در پیش گرفته است. در این مقاله فانیبو قصد دارد شما را با یک برند جدید که محصولاتی باکیفیت دارد آشنا کند.
نکات خرید گوشی وان پلاس
گوشی OnePlus امکانات و ویژگیهای زیادی دارد که انتخاب بین مدلهای آن ممکن است کاربران را سردرگم کند. این امکانات شامل موارد نرمافزاری، سختافزاری و امکانات اضافی دستگاه هستند که تعدد و تنوع آن از ویژگی بارز گوشیهای هوشمند شرکت وان پلاس است. در ادامه این امکانات را به اختصار توضیح میدهیم.
- جنس بدنه: گوشیهای همراه هوشمند وان پلاس معمولا در سه حالت فلز، شیشه و پلاستیک مقاوم ساخته میشوند. بدنه فلزی این گوشیها دارای مقاومت بیشتری در مقابل ضربه است، بدنه شیشهای ظاهری زیبا ایجاد میکند اما مستعد افتادن لک و اثرانگشت است و مقاومت کمی در برابر ضربات وارده دارد که معمولا با لایه محافظ گوریلا گلس محافظت میشود. بدنه پلاستیکی گوشی OnePlus از جنس مقاوم ساخته میشود و رنگ بندیهای متنوعی ایجاد میکند ولی مستعد خط و خش افتادن است.
- امکانات نرمافزاری: وان پلاس از سیستم عامل اندروید در دستگاههای خود استفاده میکند و رابط کاربری Oxygen را به طور اختصاصی برای محصولات خود شخصیسازی و بهینه کرده است. به ادعای این شرکت رابط کاربری اکسیژن دارای سرعت و عملکرد مطلوبی برای اجرای سیستم عامل و نرم افزارهای آن است. در حال حاضر سیستم عامل اندروید ۱۰.۰ و ۹.۰ در پرچمداران این شرکت استفاده میشود که نسخههای جدید اندروید هستند.
- صفحه نمایش: شرکت سازنده توجه بسیار زیادی روی اندازه، کیفیت و قابلیتهای اضافی صفحه نمایش گوشی One Plus دارد، به طوری که در محصولات ردهبالای خود از صفحه نمایشهای ۶.۵ اینچ به بالا استفاده کرده است و در بعضی از آنها فناوریهای جدیدی مانند HDR10+ و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی را قرار داده است.
نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی به معنای نمایش ۹۰ فریم در ثانیه است، این عدد در مورد تماشای فیلمهای معمولی زیاد به چشم نمیآید اما در بحث بازیهای ویدیویی اهمیت زیادی دارد. نرخ نوسازی بیشتر باعث اجرای روان فایل ویدیویی و بازیهای ویدیویی باکیفیت میشود. تعدد رنگها و کیفیت مناسب صفحه نمایش تلفنهای هوشمند وان پلاس مشخصه مهم این دستگاهها هستند.
- سختافزار پردازشی: محصولات رده بالای گوشی One Plus دارای پردازندههای به روز هشت هستهای اسنپدراگون ۸۵۵ و ۸۵۵+ هستند که با تکنولوژی ۷ نانومتری و بسیار بهینهشده ساخته شدهاند. این پردازندهها در کاهش مصرف انرژی و کاهش تولید توان گرمایی بسیار مناسب عمل میکنند. وان پلاس از نظر حافظه داخلی و حافظه رم هم در محصولات خود خوب عمل میکند و در بعضی از گوشیهای رده بالای خود حافظه رم ۱۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت را هم گنجانده است.
حافظه داخلی گوشیهای این شرکت معمولا همراه با فناوری UFS3.0 ارائه میشوند. این فناوری حداکثر توان خواندن اطلاعات با سرعت ۲۱۰۰ مگابایت در ثانیه و نوشتن اطلاعات با سرعت ۴۱۰ مگابایت در ثانیه را دارد.
- دوربیین: شرکت سازنده معمولا گوشی OnePlus را به قابلیتهای ویژهای مجهز میکند. مگاپیکسل بالا در لنز دوربینهای گوشی هوشمند به معنی ثبت بیشتر پیکسلها در تصاویر است و اهمیت بیشتر بودن پیکسلها در زمان ویرایش و افکتگذاری روی تصاویر معین میشود. در صورت ثبت پیکسلهای بیشتر میتوان عملیات ویرایشی مانند برش روی عکس را انجام داد در حالی که عکس افت کیفیت پیدا نکند.
لنز دوربینها معمولا مجهز به قابلیت اوتوفوکوس برای تمرکز بهتر روی سوژه، قابلیت تثبیت کیفیت برای جلوگیری از تاری عکس، قابلیت تلهفوتو برای تصویربرداری از اجسام دور و قابلیت تصویربرداری از اجسام مقیاس کوچک هستند.
همچنین شرکت سازنده برای فیلمبرداری باکیفیت در گوشی One Plus ردهبالای خود قابلیت 4K، فول HD و HD را با نرخ نوسازی بسیار بالا فراهم کرده است. نرخ نوسازی و نرخ ثبت فریم بالا در هر ثانیه این امکان را میدهد که کاربر به تمام فریمهای ثبت شده فیلم دسترسی داشته باشد.
- امکانات اضافی: این امکانات شامل سنسورهای متعدد و قابلیتهای ارتباطی هستند. معمولا در گوشیهای هوشمند سنسورهای اثرانگشت، ژیروسکوپ برای تشخیص جهت، مجاورت برای قفل صفحه نمایش، قطبنما برای تعیین جهت قطبها و شتابسنج برای تشخیص جهت قرارگیری گوشی وجود دارند.
قابلیتهای ارتباطی مهم و کاربردی شامل ارتباط وایفای، بلوتوث، سیستم ارتباط ماهوارهای جیپساس، انافسی برای برقراری ارتباط نزدیک و یواسبی ۲.۰ و ۳.۰ هستند. درگاه یواسبی گوشی OnePlus میتواند به قابلیت OTG برای اتصال فلشمموری به گوشی یا ماوس و کیبورد کاربرد داشته باشد.
- باتری: باتری از مهمترین قسمتهای یک تلفن هوشمند است چرا که تامین انرژی دستگاه را به عهده دارد. ظرفیت بیشتر باتری نشان دهنده کارکرد زمان بیشتر دستگاه است و فناوری شارژ سریع همراه باتری نشان دهنده شارژ باتری در زمان کمتری است.
گوشی OnePlus 7T Pro
گوشی OnePlus 7T Pro در سال ۲۰۱۹ معرفی و عرضه شد و به صورت غیرمنتظرانهای سیستم سختافزاری و نرمافزاری جدیدی از یک گوشی هوشمند را به ارمغان آورد. سیستمی که روی این گوشی کار گذاشته شده است قبلا در محصولات شرکتهای بزرگ تولید تلفنهای همراه هوشمند دیده نشده بود. گوشی OnePlus آمده بود تا مرزها را رد کند و محدودیتها را بشکند.
گوشی وان پلاس 7T Pro، یکی از پرچمداران دنیای گوشیهای هوشمند است که هر کسی قصد خرید یا انتخاب یک گوشی هوشمند را دارد باید کمی در مورد امکانات آن بخواند.
این دستگاه پیشرفته مجهز به بهترین پردازنده حال حاضر دنیا، دوربین قدرتمند ۴۸ مگاپیکسلی، صفحه نمایش بسیار باکیفیت روان و جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید است. شرکت سازنده از هر تکنولوژی که در دست داشته در این گوشی استفاده کرده است تا پرچمداران شرکتهای بزرگ را به چالش بکشاند.
وان پلاس ۷ پرو از بدنه تمام گلس و قاب آلومینیومی ساخته شده است که علاوه بر سیستم عامل اندروید ۱۰.۰ از رابط کاربری اختصاصی و شخصیسازی شده گوشی OnePlus یعنی اکسیژن ۱۰.۰ پشتیبانی میکند. این رابط کاربری در عملیات پردازشی سنگین به کمک پردازنده گوشی خواهد آمد تا پردازنده گوشی دچار افت سرعت نشود.
نوآوری وان پلاس در مورد صفحه نمایش عریض ۶.۶۷ اینچی این گوشی است چرا که علاوه بر رزولوشن بسیار خوب ۱۴۴۰*۳۱۲۰ و تراکم پیکسلی مناسب ۵۱۹ پیکسل در اینچ، صفحه نمایش این تلفن هوشمند از رفرش ۹۰ هرتزی پشتیبانی میکند. این میزان از نرخ نوسازی چیزی است که در السیدی تلویزیونهای هوشمند به کار میرود و منجر به ارائه تصاویری روان، بدون ایجاد بلور و بسیار باکیفیت میشود و این قابلیتی است که شرکت وان پلاس در این گوشی به کار گرفته است.
در تلویزیونها و السیدی های معمول کنونی نرخ نوسازی در حدود ۳۰ هرتز در ثانیه است و این به معنی آن است که السیدی قادر به نمایش سی تصویر پیدرپی در یک ثانیه است اما شرکت سازنده گوشی OnePlus با سنتشکنی تصمیم به ارائه سیستم پردازشی ۹۰ هرتزی در دستگاه خود گرفته است که در صورت خواست کاربر این مقدار میتواند با تنظیم به ۶۰ هرتز تقلیل پیدا کند.
این صفحه نمایش باکیفیت قابلیت نمایش HDR10+ را دارد، این قابلیت چیزی است که باعث افزایش سطح روشنایی بین رنگهای تیره و روشن در صفحه نمایش میشود و این افزایش فاصله منجر به تولید تعداد رنگهای بیشتر در یک صفحه نمایش میشود. در صفحه نمایش HDR10+ که نسخه قبلی آن یعنی HDR برای اولین بار توسط سامسونگ مورد استفاده قرار گرفت، تصاویر نمایش داده شده بسیار واقعیتر، باکیفیتتر و دارای تنوع رنگی بیشتری هستند.
شرکت سازنده، در صفحه نمایش گوشی OnePlus ۷ تی پرو علاوه بر استفاده از قابلیت HDR10+ و فناوری ۹۰ هرتزی از DCI-P3 هم بهره برده است تا توجه کاربران حرفهای را مورد هدف قرار دهد. DCI-P3 فناوری مورد استفاده در صفحات نمایش جدید است که امکان به کارگیری طیف رنگی سینما را فراهم میکند و نمایش فیلمهای سینمایی و فایلهای ویدیویی را با کیفیت بهتری ارائه میدهد.
صفحه نمایش وان پلاس ۷ تی پرو با گوریلا گلس ۵ محافظت شده است و از مساحت مقابل گوشی ۸۸.۱ درصد را صفحه نمایش آن تشکیل میدهد و هیچ بریدگی در صفحه نمایش مشاهده نمیشود، همچنین گوشی ۲۰۶ گرم وزن دارد و در ابعاد ۸.۸*۷۵.۹*۱۶۲.۶ میلیمتری ساخته شده است.
سیستم پردازشی این گوشی OnePlus واقعا درخور یک گوشی ردهبالا است. دستگاه با سیستم عامل اندروید ۱۰.۰ و رابط کاربری Oxygen 10.0 کار میکند و پردازنده جدید اسنپدراگون ۸۵۵+ با فناوری ساخت فوق بهینه ۷ نانومتری و طراحی کلاستری روی دستگاه کار گذاشته شده است.
فرکانس این پردازنده حتی از سرعت پردازشی پرچمدار سامسونگ بالاتر است. اسنپدراگون ۸۵۵+ از هشت هسته به صوررت یک هسته ۲.۹۲ گیگاهرتزی، سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتزی و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی تشکیل میشود که به صورت کلاستری برای بهینهسازی عملکرد و توان مصرفی طراحی شدهاند.
از نظر پردازش گرافیکی کنار پردازنده اصلی این تلفن همراه هوشمند، یک تراشه Adreno 640 قرار دارد تا تولید خروجیهای باکیفیت گرافیکی برای گوشی OnePlus ۷ تی پرو را عهدهدار باشد.
در این گوشی خبری از درگاه کارت حافظه خارجی نیست اما شرکت سازنده یک حافظه با ظرفیت مناسب ۲۵۶ گیگابایتی را در آن استفاده کرده است و حافظه موقت رم این دستگاه را تا ۸ گیگابایت رسانده است تا کاربر مشکلی برای اجرای برنامههای سنگین و بازیهای ویدیویی باکیفیت نداشته باشد.
حافظه داخلی این دستگاه از قابلیت UFS3.0 استفاده میکند که قدرت نوشتن/خواندن ۴۱۰/۲۱۰۰ مگابایت در ثانیه را ارائه میدهد.
شرکت سازنده اهمیت بسیاری برای دوربین این گوشی قائل شده است. وان پلاس ۷ تی پرو دارای یک لنز ۴۸ مگاپیکسل واید برای ثبت تصاویر اصلی است که قابلیت فوکوس خودکار روی سوژه را دارد، این لنز علاوه بر ویژگی فوکوس خودکار دارای فوکوس لیزری و تصویربرداری در نور کم است.
لنز دوم دوربین اصلی این گوشی OnePlus، ۸ مگاپیکسل دقت دارد که برای تصویربرداری تلهفوتو و اجسام دور مورد استفاده قرا میگیرد و قابلیت زوم سه برابری را فراهم میکند، این لنز قابلیت اوتوفوکوس، فوکوس لیزری و تصویربرداری در نور کم را دارد.
لنز سوم ۱۶ مگاپیکسل دقت دارد که به عنوان لنز فوق عریض این دستگاه شناخته میشود و ۱۱۷ درجه میدان دید دارد که میتواند با ویژگی اتوفوکوس برای تصویربرداری ماکرو و اجسام با مقیاس بسیار کوچک استفاده شود.
علاوه بر دوربین اصلی، گوشی وان پلاس ۷ تی پرو دارای یک لنز ۱۶ مگاپیکسل با قابلیت HDR خودکار است که با سیستم مکانیکی بالا آمده و در اختیار کاربر قرار میگیرد.
دوربیین اصلی این گوشی OnePlus قادر است، فیلمهایی با کیفیت 4K با نرخ ۳۰ و ۶۰ هرتزی، فول HD با نرخ ۳۰، ۶۰ و ۲۴۰ هرتزی و HD با نرخ ۹۶۰ هرتزی ثبت کند. همچنین دوربین سلفی میتواند با کیفیت فول HD و نرخ ۳۰ هرتزی فیلمبرداری کند. این سیستم دوربین به عنوان یکی از پیشرفتهترین دوربینهای استفاده شده در تلفنهای همراه هوشمند است.
خروجی ۳.۵ میلیمتری هدفون در این گوشی وجود ندارد و برای ارتباط صوتی باید از بلوتوث استفاده کرد. این دستگاه از طریق وایفای، بلوتوث نسخه ۵.۰، جیپیاس، انافسی و USB3.1 Type-C & OTG قابلیت جابهجایی اطلاعات با دستگاههای دیگر را دارد. گذشته از این امکانات، شرکت سازنده با کار گذاشتن پنج سنسور اثرانگشت، مجاورت، ژیروسکوپ، قطبنما و شتابسنج در این گوشی OnePlus، آن را هوشمندتر کرده است.
وان پلاس ۷ تی پرو از شارژ سریع ۳۰ واتی برای شارژ باتری خود بهره میبرد و میتواند شارژ باتری خود را تنها در سی دقیقه از ۰ به ۷۰ درصد برساند.
مدل جدید این گوشی با نام وان پلاس ۷ تی پرو 5G با ظرفیت حافظه رم ۱۲ گیگابایت هم ارائه شده است که قابلیت اتصال به اینترنت پرسرعت نسل پنجم را در اختیار کاربر قرار میدهد. نسل پنج اینترنت همراه سرعتی بیشتر نسبت به نسل چهارم دارد و میتواند سرعت دریافت ده الی بیست برابری نسبت به اینترنت نسل چهار داشته باشد.
مزایا
- طراحی زیبای ظاهری
- صفحه نمایش عریض با رزولوشن بالا و نرخ نوسازی ۶۰ یا ۹۰ هرتزی
- قابلیت HDR+ و DCI-P3
- رابط کاربری اختصاصی گوشی OnePlus
- پردازنده جدید اسنپدراگون ۸۵۵+
- حافظه موقت ۸ گیگابایتی
- فناوری شارژ سریع
- تصویربرداری باکیفیت حتی در نور کم
- امکانات ارتباطی متنوع
معایب
- پشتیبانی نکردن از اینترنت نسل جدید 5G
- نبود جک آنالوگ ۳.۵ میلیمتری هدفون
گوشی OnePlus 7 Pro
گوشی OnePlus 7 Pro یکی از گران قیمتترین و از نظر سختافزاری کاملترین دستگاههایی است که وان پلاس در تاریخ تاسیس خود، عرضه کرده است. شرکت چینی که به نام غولکش پرچمدارها معروف است این گوشی را با امکانات متعدد و به روزی تجهیز کرده است و در عین حال این دستگاه را با ظاهری زیبا طراحی و ساخته است تا بتواند در بازار گوشیهای تلفن همراه عرض اندام کند.
این گوشی OnePlus تفاوتهایی در سختافزار و نرمافزار سیستم عامل با پرچمدار این شرکت دارد اما به نوبه خود میتواند یک دستگاه دیجیتال تمام عیار و کامل باشد.
گوشی وان پلاس 7 Pro، وزنی بالغ بر ۲۰۶ گرم دارد که از بدنه تمام گلس و قاب آلومینیومی در ابعاد ۸.۸*۷۵.۹*۱۶۲.۶ ساخته شده است. نمای ظاهری گوشی، امروزی طراحی شده است و طراحی شیشهای آن جلوه مناسبی به دستگاه میدهد. از نوآوریهای این شرکت استفاده از سیستم مکانیکی در دوربین سلفی است که با بیرون آمدن از قسمت بالایی گوشی در اختیار کاربر قرار میگیرد.
شرکت سازنده در این گوشی OnePlus از صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی آمولد با تعدد رنگ ۱۶ میلیون و رزولوشن ۱۴۴۰*۳۱۲۰ استفاده کرده است که به صفحه نمایش روان معروف است، این صفحه نمایش تراکم پیکسلی ۵۱۶ پیکسل در اینچ را ارائه میدهد و از قابلیتهای بسیار پیشرفته HDR10+،DCI-P3 و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پشتیبانی میکند.
این امکانات زیاد در صفحه نمایش گوشی آن را به یک گوشی کمرقیب در نمایش تصاویر تبدیل کرده است که به هر پرچمداری طعنه میزند. با توجه به طراحی تمام صفحهای قسمت جلویی گوشی، صفحه نمایش با میزان ۸۸.۱ درصد تمام صفحه جلویی را پوشش میدهد و بریدگی در هیچ قسمت آن وجود ندارد.
نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی سنتشکنی وان پلاس است که تصاویر بسیار روان و بدون لگ را در گوشی OnePlus ۷ پرو امکان پذیر میکند. همچنین قابلیت HDR10+ و DCI-P3 با متنوع کردن تعداد رنگها و واقعیتر کردن نمایش تصاویر تجربه بسیار جالبی از تماشای تصاویر و فیلمها در گوشی ارائه میدهد.
وان پلاس در حقیقت یک دستگاه کامل و جامع هوشمند است که تمام خواستههای یک کاربر را در رابطه با یک تلفن همراه هوشمند برطرف میکند. این گوشی از سیستم عامل اندروید نسخه ۹.۰ و دو سیمکارت به صورت ارتباط 4G پشتیبانی میکند و در مورد پردازنده این گوشی باید گفت یک پردازنده بهینهشده پیشرفته روی دستگاه سوار است.
گوشی OnePlus ۷ پرو در سه مدل از نظر حافظه داخلی عرضه شده است که حافظه داخلی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی دارند و از حافظه موقت ۶، ۸ و ۱۲ گیگابایت پشتیبانی میکنند. در مقایسه با پرچمدار این شرکت یعنی وان پلاس ۷ تی پرو، پردازنده گوشی وان پلاس ۷ پرو مقدار جزئی ضعیفتر است اما از نظر تکنولوژی ساخت جزو اولینهای رتبهبندی پردازندههای گوشی هوشمند است. این پردازنده هشت هسته به صورت یک هسته ۲.۸۴، سه هسته ۲.۴۲ و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی با فناوری ۷ نانومتری دارد. با توجه به طراحی و ساخت این پردازنده در گوشی OnePlus، قسمتهای این پردازنده به صورت ترتیبی عمل میکنند و در ابتدا هسته اول فعال است که در صورت نیاز به پردازش بیشتر، هستههای بعدی فعال میشوند تا در عملکرد و مصرف انرژی بهبود حاصل شود.
همچنین مقیاس ۷ نانومتری در ساخت این تراشه باعث شده است تا توان گرمایی کمتری تولید شده و از داغ شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری شود.
میزان حافظه موقت داخلی این دستگاه قابل توجه است چرا که شرکت سازنده مثل دیگر قسمتهای دستگاه، دست به نوآوری و سنتشکنی زده است و از حافظه بسیار مناسب ۱۲ گیگابایتی در این دستگاه استفاده کرده است. همچنین حافظه داخلی این گوشی OnePlus جزو نقات قوت آن است و از قابلیت UFS3.0 پشتیبانی میکند که سرعت خواندن/نوشتن ۲۱۰۰/۴۱۰ مگابایت در ثانیه را دارد. به دلیل ظرفیت مناسب حافظه داخلی شرکت سازنده از اسلات کارت حافظه خارجی در این دستگاه استفاده نبرده است.
دوربین سهگانه اصلی و دوربین سلفی وان پلاس ۷ پرو دارای امکانات افزوده زیادی است. دستگاه دارای لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با ویژگی اتوفوکوس و تصویربردای در نور کم است. علاوه بر این لنز، این گوشی دارای یک لنز ۸ مگاپیکسل برای تصویربرداری اجسام دور و یک لنز ۱۶ مگاپیکسل فوق عریض با قابلیت تصویربرداری ماکرو است.
این دوربین با قابلیتهای پانوراما،HDR ، الایدی فلش، فیلمبرداری 4K با سرعت ۳۰ و ۶۰ هرتزی، فیلمبرداری فول HD با سرعت ۳۰، ۶۰ و ۲۴۰ هرتزی و فیلمبرداری HD با سرعت ۴۸۰ هرتزی تجهیز شده است. این امکانات دوربین مستقیما توجه کاربران حرفهای را هدف قرار میدهد.
علاوه بر دوربین اصلی، این گوشی OnePlus دارای یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی با قابلیت HDR و فیلمبرداری فول HD با سرعت ۳۰ هرتزی است که به صورت مکانیکی کار میکند و در قسمت فوقانی دستگاه کارگذاری شده است.
گوشی وان پلاس ۷ پرو دارای امکانات افزوده و ارتباطی زیادی است، این گوشی از جک ۳.۵ میلیمتری بهره نمیبرد اما میتواند از طریق بلوتوث به هدفون متصل شود. شرکت وان پلاس از پنج حسگر اثرانگشت، مجاورت، ژیروسکوپ، قطبنما و شتابسنج در این دستگاه استفاده کرده است و با طراحی سیستمهای ارتباطی شبکه وایفای، بلوتوث ۵.۰، جیپیاس، انافسی و USB3.1 Type-C & OTG قابلیتهای این گوشی پیشرفته را چند برابر کرده است.
توان این گوشی OnePlus از طریق منبع ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی تامین میشود که از فناوری شارژ سریع ۳۰ واتی استفاده میکند. به ادعای شرکت سازنده این فناوری میتواند تنها در ۳۰ دقیقه، شارژ باتری را از ۰ به ۷۰ درصد برساند که برای یک روز کاری کافی خواهد بود.
این گوشی در مدل 5G هم عرضه شده است که تنها تفاوت آن پشتیبانی از اینترنت نسل جدید 5G است که سرعت چند برابری در ارسال و دریافت اطلاعات از طریق اینترنت دارد.
مزایا
- صفحه نمایش بزرگ این گوشی OnePlus با قابلیتهای متنوع
- فناوری ۹۰ هرتزی صفحه نمایش
- پردازنده بهینه شده قدرتمند
- دوربین چندگانه با قابلیتهای زیاد
- نرخ تصویربرداری ۳۰، ۶۰، ۲۴۰ و ۴۸۰ هرتزی دوربین
- پشتیبانی از حافظه موقت ۱۲ گیگابایتی
- پشتیبانی از 1 Type-C & OTG
- فناوری شارژ سریع باتری
معایب
- نبود جک آنالوگ ۳.۵ میلیمتری هدفون
- استفاده از سیستم مکانیکی در دوربین سلفی
- نبود پشتیبانی از اینترنت نسل جدید 5G
بهترین گوشیهای وان پلاس
شرکت چینی از سال ۲۰۱۳ هر سال یک یا دو مدل از گوشی OnePlus پیشرفته خود را در اختیار کاربران علاقمند قرار داده است. با بررسی این مدلها میتوان دریافت، این شرکت برنامههای مهمی برای آینده محصولات خود دارد چرا که در مدلهای پرچمدار خود ویژگیهای بسیار مناسب و پیشرفتهای را ارائه کرده است. در این قسمت به بررسی گوشیهای جدید وان پلاس میپردازیم.
گوشی OnePlus 7
گوشی وان پلاس 7 در سال ۲۰۱۹ همزمان با گوشی ۷ پرو عرضه شد که با مقایسه نسبی این دو گوشی میتوان دریافت مدل ۷ پرو از لحاظ بعضی از موارد سختافزاری پیشرفتهتر است. در جایی که شرکتهای سازنده تلفن همراه رو به افزایش قیمتهای خود به صورت نجومی آوردهاند وجود یک گوشی هوشمند خوشساخت و با امکانات که با قیمتی بسیار رقابتی ارائه میشود نکته مثبتی است که گوشی OnePlus مدل ۷ این ویژگی را دارد.
گوشی از اندازه کوچکتری نسبت به نسخه پرو ساخته شده و اندازه آن ۸.۲*۷۴.۸*۱۵۷.۷ میلیمتر است که به علت سایز کوچکتر، وزن آن هم کمتر و ۱۸۲ گرم است. وان پلاس ۷ از بدنه تمام شیشه با قاب آلومینیومی ساخته شده است که دارای یک صفحه نمایش از نوع آمولد ۶.۴۱ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ است.
این صفحه نمایش تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل در اینچ دارد و از قابلیتهای ویژه HDR10 و DCI-P3 برخوردار است تا تصاویر واقعی و با تنوع رنگی بالایی را به نمایش بگذارد.
این گوشی از دو سیمکارت پشتیبانی میکند که امکان اتصال 4G را در اختیار کاربر قرار میدهند.
سیستم عامل محبوب اندروید ۹.۰ به طور پیشفرض روی این گوشی OnePlus نصب است که قابلیت ارتقا به نسخه ۱۰.۰ با رابط کاربری اختصاصی Oxygen10.0 را دارد. رابط کاربری اکسیژن به صورت اختصاصی توسط شرکت وان پلاس شخصیسازی شده است تا بهترین عملکرد در اجرای نرم افزارهای سیستم عامل اندروید را ارائه کند.
ویرایش بهروز و جدید پردازنده اسنپدراگون یعنی ۸۵۵ وظیفه پردازش اطلاعات روی گوشی OnePlus 7 را دارد که از هشت هسته به صورت یک هسته ۲.۸۴، سه هسته ۲.۴۲ و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی ساخته شده است. شرکت کوالکام از فناوری بسیار پیشرفته ۷ نانومتری و طراحی ترتیبی هستهها در ساخت این پردازنده استفاده برده است که مصرف انرژی کم و تولید توان گرمایی پایینی را به ارمغان میآورد.
پردازشگر گرافیکی نوساخت Adreno 640 در کنار صفحه نمایش این گوشی OnePlus، خروجی گرافیکی این دستگاه را عهدهدار هستند که با توجه به صفحه نمایش باکیفیت، تصاویر مناسبی برای کاربر به نمایش در میآید.
وان پلاس ۷ از کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمیکند اما به صورت داخلی فضای ذخیرهسازی ۱۲۸ گیگابایتی و حافظه موقت ۶ گیگابایتی دارد که از ویژگی جابهجایی پرسرعت اطلاعات یعنی UFS3.0 استفاده میکند.
حافظه داخلی این دستگاه از نظر نصب اپلیکیشنها و ذخیرهسازی فایلهای کاربر، مناسب و کافی به نظر میرسد.
امکانات گوشی وان پلاس ۷ با اسپیکر استریو و سنسورهای پنجگانه اثرانگشت، مجاورت، ژیروسکوپ، قطبنما و شتابسنج تقویت شده است تا در کنار قابلیتهای ارتباطی متعدد مانند وایفای، بلوتوث ۵.۰، جیپیاس، انافسی و یواسبی ۳.۱ Type-C & OTG این گوشی OnePlus را قدرتمندتر کنند.
باتری این گوشی در ظرفیت ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعت ساخته شده است که مانند دیگر گوشیهای شرکت وان پلاس از فناوری شارژ سریع استفاده میکند و با توان ۲۰ واتی قادر است شارژ باتری را فقط در ۳۰ دقیقه از ۰ به ۵۰ درصد برساند.
سیستم دوربین این گوشی دارای لنزهای دوگانه به صورت یک لنز ۴۸ مگاپیکسلی فوکوس خودکار عریض و یک لنز تشخیص عمق با دقت ۵ مگاپیکسل است که در کنار آن، برای تصویربرداری سلفی از یک لنز ۱۶ مگاپیکسل استفاده شده است.
شرکت سازنده در این گوشی OnePlus برای فیلمبرداری در دوربین اصلی قابلیت 4K با نرخ ۳۰ و ۶۰ هرتزی، فول HD با نرخ ۳۰، ۶۰ و ۴۸۰ هرتزی و HD با نرخ ۴۸۰ هرتزی را ممکن کرده است که این میزان از ثبت فریم در نوع خود و بین گوشیهای هوشمند پیشرفته، کمنظیر است. علاوه بر دوربین اصلی، این گوشی قابلیت ضبط فیلم با کیفیت فول HD و نرخ ۳۰ هرتزی را از طریق دوربین سلفی خود دارد.
مزایا
- صفحه نمایش ۶.۴ اینچی
- قابلیت افزوده HDR10 و DCI-P3 در صفحه نمایش
- استفاده از اندروید نسخه ۹.۰
- پردازنده به روز اسنپدراگون ۸۵۵
- پشتیبانی از امکانات ارتباطی جدید
معایب
- نبود جک آنالوگ برای اتصال هدفون
- ظرفیت متوسط باتری
- نبود اسلات نصب کارت حافظه خارجی
گوشی OnePlus 7T
گوشی OnePlus ۷ تی محصولی جدید از شرکت وان پلاس است که در اواخر سال ۲۰۱۹ معرفی شد و به طور رسمی در اختیار کاربران قرار گرفت. این گوشی از جدیدترین پردازنده و سیستم عامل اندروید، همچنین پیشرفتهترین سیستم نمایشگر بهره میبرد و به عنوان یکی از نمادهای شرکت سازنده تلقی میشود.
شرکت سازنده تصمیم گرفته است در طراحی و ساخت این دستگاه از جنس تمام شیشه در بدنه و قاب آلومینیومی استفاده کند و این بدنه شیشهای را با فناوری گوریلا گلس ۵ محافظت کند.
با این طراحی وزن گوشی به ۱۹۰ گرم و ابعاد ظاهری آن به ۸.۱*۷۴.۴*۱۶۰.۹ میلیمتر رسیده است. شرکت چینی این گوشی OnePlus خود را با قابلیت پشتیبانی از دو سیمکارت به صورت اتصال 4G ارائه کرده و این تلفن هوشمند را از نظر قابلیتهای ارتباطی به ارتباط شبکه وایفای، بلوتوث ۵.۰، جیپیاس، انافسی و یواسبی ۳.۰ Type-C & OTG مجهز کرده است.
صفحه نمایش گوشی OnePlus 7T فقط از نظر اندازه مورد توجه نیست چرا که این صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۰۰ و تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل در اینچی را در اختیار کاربر قرار میدهد، به علاوه سه نوع فناوری جدید برای افزایش کیفیت و کارایی این صفحه نمایش در گوشی قرار داده شده است.
فناوری DCI-P3 برای ارائه محدوده رنگ سینما و بهبود کیفیت فیلمهای نمایشی سینمایی، HDR10+ برای واقعی و باکیفیتتر کردن تصاویر نمایشی و فناوری ۹۰ هرتزی صفحه نمایش که برای جلوگیری از تار نشان دادن تصاویر در صفحه نمایش این گوشی OnePlus استفاده شدهاند .
گوشی وان پلاس 7T از نظر پردازشی، سختافزار و نرمافزار بسیار به روزی دارد. وان پلاس با شخصیسازی اختصاصی سیستم عامل اندروید نسخه ۱۰.۰ این سیستم عامل را برای اجرا در پردازنده هشت هستهای اسنپدراگون ۸۵۵+ بهینه کرده است تا نرم افزارهای مختلف در آن به خوبی اجرا شوند.
اسنپدراگون ۸۵۵+ در مقیاس ۷ نانومتر ساخته شده است و از هشت هسته به صورت یک هسته ۲.۹۶، سه هسته ۲.۸۲ و چهار هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی تشکیل میشود. در کنار این پردازنده یک تحلیلگر گرافیک با حداکثر فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز قرار دارد تا به همراه فناوریهای افزوده صفحه نمایش نتایج گرافیکی بهتری را ارائه دهند.
این گوشی OnePlus با حافظه رم ۸ گیگابایتی و در دو مدل حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است که به فناوری پرسرعت UFS3.0 مجهز است، همچنین به دلیل وجود حافظه داخلی مناسب، شرکت سازنده در این دستگاه از اسلات حافظه خارجی استفاده نکره است.
وان پلاس در گوشیهای خود معمولا لنزهای دوربین را با قابلیتهای اضافی مجهز میکند، چیزی که در این گوشی هم نمود پیدا کرده است.
دوربین اصلی از سه لنز تشکیل شده است. یک لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با ویژگی اتوفوکوس و تثبیت کیفیت عکس، یک لنز ۱۲ مگاپیکسل با زوم دو برابری برای تصویربرداری از اجسام دور و یک لنز ۱۶ مگاپیکسل با قابلیت اوتوفوکوس برای تصویربرداری ماکرو در گوشی OnePlus ۷ تی وجود دارد.
دوربین سلفی دارای یک لنز ۱۶ مگاپیکسل عریض است که توانایی تصویربرداری HDR را فراهم میکند.
توانایی جالبی که در فیلمبرداری این دوربینها مهیا شده است، توان ثبت فریمهای متعدد در هر ثانیه است. دوربین اصلی با سه کیفیت 4K و نرخ ۳۰ و ۶۰ هرتزی، فول HD با نرخ ۳۰، ۶۰ و ۲۴۰ هرتزی و HD با نرخ ۹۶۰ هرتزی قدرت ثبت فایلهای ویدیویی را دارد. همچنین دوربین سلفی قادر است با نرخ ۳۰ هرتزی و کیفیت فول HD تصویربرداری انجام دهد.
علاوه بر امکان تثبیت لرزشها در سیستم دوربین و قابلیت استریو در اسپیکر صدا، این گوشی OnePlus دارای امکانات حسگر اثرانگشت، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما و شتابسنج است که باتری نسبتا خوبی با ظرفیت ۳۸۰۰ میلی آمپر ساعت با ویژگی فناوری شارژ سریع ۳۰ واتی این امکانات را تکمیل میکند.
مزایا
- اندازه صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی
- قابلیتهای صفحه نمایش HDR10+، DCI-P3 و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی
- حافظه موقت مناسب
- پردازنده پیشرفته اسنپدراگون ۸۵۵+
- قابلیتهای اضافی سیستم دوربین
- نرخ بالای ثبت فریم در حالت فیلمبرداری
- قابلیتهای ارتباطی جدید
- فناوری شارژ سریع ۳۰ واتی
معایب
- نبود درگاه اتصال هدفون
- نبود اسلات کارت حافظه
- ظرفیت متوسط باتری
گوشی OnePlus 6T McLaren
گوشی OnePlus ۶ تی مکلارن که نوع پیشرفتهتر گوشی OnePlus 6 است و در سال ۲۰۱۸ عرضه شد. این گوشی با طراحی زیبای ظاهری حس مسابقات سوپر اسپورت ماشینسواری را القا میکند.
مهندسان شرکت وان پلاس تمام ذوق خود را به کار گرفتهاند تا حالت لوکس برند معروف را در دستگاه خود تداعی کنند. درست است که این گوشی ظاهری تیره و غمگین دارد اما خطوط نارنجی حس و هوای لوکس و زیبایی به آن بخشیده است.
این گوشی بدنهای تمام شیشهای و قاب آلومینیومی دارد که رنگ بندیهای آن زیر بدنه شیشهای جلوهنمایی میکند. OnePlus 6T McLaren، ۱۸۵ گرم وزن دارد و از دو سیمکارت 4G پشتیبانی میکند. شرکت سازنده طراحی این گوشی را با صفحه نمایش عریض ۶.۴ اینچی فول HD کامل کرده است تا زیبایی نمای ظاهری آن را دوچندان کند.
قلب پردازشی این گوشی OnePlus را پردازنده مدل ۸۴۵ اسنپدراگون تشکیل میدهد که با هشت هسته آماده به کار، حداکثر فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز را در اختیار کاربر قرار میدهد. این قدرت پردازشی را حافظه رم ۱۰ گیگابایتی و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی پشتیبانی میکند تا عملیات پردازشی سیستم عامل اندروید ۹.۰ را به گردش در آورند.
وان پلاس در دوربین این گوشی دو لنز اصلی ۱۶ و ۲۰ مگاپیکسلی را به کار گرفته است تا برای تصویربرداری 4K و فول HD نقشآفرینی کنند. البته وان پلاس علاوه بر دوربین اصلی یک لنز سلفی با دقت ۱۶ مگاپیکسل هم در دستگاه قرار داده است که کیفیت فول HD را فراهم میکند. نکته مثبت این گوشی OnePlus، میزان ثبت ۶۰ فریم در ثانیه در حالت 4K و میزان ثبت ۴۸۰ فریم در ثانیه در حالت HD است.
گوشی وان پلاس 6 تی مکلارن دارای یک اسپیکر صدا، ارتباط وایفای، بلوتوث ۵.۰، جیپیاس، انافسی، یواسبی ۲.۰ Type-C & OTG و حسگرهای اثر انگشت، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما و شتابسنج است.
باتری این گوشی دارای ظرفیت ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعت با ویژگی شارژ سریع ۳۰ واتی است که به ادعای شرکت سازنده میتواند در ۲۰ دقیقه باتری را تا نصف شارژ کند.
مزایا
- طراحی زیبای این گوشی OnePlus
- صفحه نمایش عریض ۶.۴ اینچی
- فناوری شارژ سریع باتری
- کیفیت فیلمبرداری 4K
- نرخ بالای ثبت فریم در تصویربرداری
معایب
- ظرفیت متوسط باتری
- نبود قابلیت اتصال 1
- نبود جک اتصال هدفون
گوشی OnePlus 5T
گوشی OnePlus 5 از گوشیهای پرچمدار شرکت چینی است که در سال ۲۰۱۷ در دو مدل ۵ و ۵ تی عرضه شد و در شرایطی که شرکتهای بزرگ بازار گوشیهای هوشمند را در دست داشتند شرکت سازنده با متعادل کردن قیمت گوشی وان پلاس ۵ نشان داد، میتوان همزمان امکاناتی خوب و در عین حال قیمتی مناسب را در یک دستگاه ارائه داد. گوشی OnePlus 5T مدل پیشرفتهتر و به روزتر گوشی وان پلاس ۵ است که به عنوان یک میانرده باکیفیت شناخته میشود. گوشی OnePlus ۵ تی از دو سیمکارت با قابلیت اتصال 4G پشتیبانی میکند و با بدنه آلومینیومی در وزن مناسب ۱۶۳ گرم و ابعاد ۷.۳*۷۵*۱۵۶.۱ میلیمتر ساخته شده است.
صفحه نمایش وان پلاس ۵ تی، ۶.۰۱ اینج اندازه دارد که رزولوشن فول اچدی ارائه میدهد و با فناوری گوریلا گلس ۵ محافظت شده است تا در مقابل ضربه مقاوم باشد. این صفحه نمایش از قابلیت DCI-P3 برای افزایش محدوده رنگها بهره میبرد.
پردازنده هشت هستهای به همراه سیستم عامل اندروید ۷ روی دستگاه قرار دارد. هشت هسته این پردازنده را چهار هسته ۲.۴۵ گیگاهرتزی و چهار هسته ۱.۹ گیگاهرتزی تشکیل میدهند. این گوشی OnePlus در دو مدل حافظه داخلی به صورت ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی با حافظه موقت ۶ و ۸ گیگابایتی عرضه شده است و از فناوری UFS2.1 برای انتقال فایلها استفاده میکند.
دوربین این دستگاه به صورت لنزهای دوگانه و با دقت ۱۶ و ۲۰ مگاپیکسل است که قابلیت پانوراما، اوتوفوکوس، HDR و الایدی فلش را فراهم میکند. دوربین سلفی دارای یک لنز ۱۶ مگاپیکسل با قابلیت HDR است.
دوربین اصلی میتواند با کیفیت 4K و نرخ ۳۰ و ۶۰ هرتزی فیلمبرداری کند در حالی که دوربین سلفی از کیفیت فول HD و نرخ ۳۰ هرتزی برای فیلمبرداری استفاده میکند.
خوشبختانه خروجی اسپیکر و درگاه اتصال هدفون در این گوشی OnePlus وجود دارد. علاوه بر این، گوشی وان پلاس ۵ تی دارای پنج سنسور اثرانگشت، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما و شتابسنج است و میتواند از طریق شبکه وایفای، بلوتوث ۵.۰، جیپیاس، انافسی، یواسبی ۲.۰ Type-C برای ارتباط با سایر دستگاههای دیجیتال استفاده کند.
باتری گوشی وان پلاس 5T، ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعت قدرت دارد که با فناوری شارژ سریع ۲۰ واتی ساخته شده است و در صورت شارژ کامل، این ظرفیت باتری برای تامین انرژی یک روز کاری دستگاه کافی است.
مزایا
- صفحه نمایش ۶.۰۱ اینچی
- پردازنده هشت هستهای
- نرخ بالای ثبت فریم در دوربین
- استفاده از سیستم عامل اختصاصی گوشی OnePlus
- فناوری شارژ سریع
معایب
- ظرفیت پایین باتری
- نبود اتصال 1
- نبود درگاه کارت حافظه خارجی
کلام آخر درباره گوشی OnePlus
وان پلاس یک شرکت تکنولوژی واقع در کشور چین است که با تلفنهای همراه هوشمند خود به قاتل پرچمدار معروف است. این شرکت با تاسیس در سال ۲۰۱۳ تجربه زیادی در حوزه ساخت تلفن هوشمند ندارد اما با محصولات قدرتمند خود نشان داده است میتوان با قیمت پایین یک گوشی ردهبالا در اختیار کاربر قرار داد.
با یک مقایسه از قیمت گوشی OnePlus با گوشیهای ردهبالای بازار میتوان دریافت، محصولات این شرکت در بعضی از موارد امکانات سختافزاری و نرمافزاری متنوع و به روزتری پیشنهاد میدهند، هر چند به دلیل تازه تاسیس بودن این شرکت، شاید هنوز در میان کاربران شناخته شده نباشد، اما محصولات درخور توجه این شرکت میتوانند یک انتخاب مناسب از تلفنهای همراه هوشمند باشند.