صنعت سینما با رشد روز افزون خود توانسته است تا به یکی از صنایع مهم دنیا با کاربردهای چندگانهای مانند تعلیم و تربیت، پرکردن اوقات فراغت، فرهنگسازی و ایدهپروری و بسیاری چیزهای دیگر تبدیل شود. تماشای فیلم سینمایی و نوع لذتی که از آن میبرید ممکن است با افراد دیگر متفاوت باشد اما در کل تمام انسانها از این جادوی تصویری خوششان میآید و از دیدن آن لذت میبرند. در این مقاله از فانیبو قصد داریم تا شما را با انواع فیلم سینمایی با ژانرها و پرداختهای متفاوت آشنا کنیم.
فیلم سینمایی اکشن
فیلم سینمایی ماتریکس
در مقالههای پیشین به طور کامل درباره ژانر اکشن توضیح دادیم. این ژانر در کل دنیا طرفداران بسیاری دارد و در طول عمر تاریخ سینمای ملل شاهد آثار ماندگار و فاخری در این ژانر هستیم. فیلم سینمایی ماتریکس یکی از آثار اکشن آمریکایی-استرالیایی است که در سال 1999 توسط واچوفسکی ها نوشته و کارگردانی شده است. در این فیلم اکشن بازیگران معروفی همانند کیانوریوز، لارنس فیشبرن، کری ان ماس، هوگو ویوینگ، جو پانتولیانو و گلوریا فاستر ایفای نقش کردهاند.
داستان این اثر به نوعی با سایر آثار ماقبل خو متفاوت است. در آثار قبل از این فیلم در فیلم های اکشن بیشتر شاهد زد و خوردها و حرکات نظامی و رزمی بودیم. اما در این فیلم سینمایی با موضوع متفاوتتری روبهرو هستیم. فیلم سینمایی اکشن ماتریکس به داستان گروه آزادی طلبی میپردازد که به کمک تجهیزات محرمانه خود با فردی به نام نئو که یک هکر کامپیوتری است ارتباط برقرار کرده و میگویند حقیقتی که او تصور میکند کاملا اشتباه است و کامپیوتر ابداع شده به نام «ماتریکس» توسط نوعی هوش مصنوعی بدخواه طراحی شدهاست.
رهبر این آزادی خواهان فردی به نام مورفیس است که باور دارد این هکر یعنی نئو (با بازی کیانو ریوز ) شخص برگزیده این حرکت است و باید انسانها را به سمت آزادی هدایت کرده و ماشین ها را از بین ببرد. این فیلم سنمایی اکشن در زمان خود و حتی اکنون نیز جزو کارهای موفق سینمای جهان به حساب میآید و در آن سالها توانسته است تا جوایز زیر را کسب کند.
- برنده جایزه اسکار بهترین تدوین فیلم
- برنده جایزه اسکار بهترین جلوههای ویژه
- برنده جایزه اسکار بهترین تدوین صدا
- برنده جایزه اسکار بهترین میکس صدا
- برنده جایزه بفتا برای جلوههای صوتی و صدابرداری
- برنده جایزه ساترن برای بهترین جلوههای تصویری و بهترین کارگردانی
با فیلم سینمایی ترسناک هیجان را تجربه کنید!
جهش یافتههای جدید
فیلم سینمایی ترسناک جهش یافتههای جدید فیلمی ابرقهرمانی در ژانر وحشت است که توسط جاش بون کارگردانی شده است. این فیلم با نویسندگی مشترک جاش بون و کنات لی از داستانی به همین نام به نویسندگی کریس کلیرمونت اقتباس شده است. در این فیلم سینمایی ترسناک بازیگرانی همانند آنیا تیلور جوی، میسی ویلیامز، چارلی هیتون، هنری زاگا و آلیس براگا ایفای نقش کردهاند و قرار است تا نتیجه هنرنمایی بازیگران و عوامل این اثر در روز سوم آوریل 2020 به نمایش درآید. همانطور که از اسم این اثر مشخص است داستان آن به وقایع رخ داده برای جهش یافتهها خواهد پرداخت اما به علت اینکه هنوز این اثر اکران نشده است داستان واضحی از آن در دست نیست. تنها چیزی که درباره داستان این اثر میدانیم این است که 5 جهش یافته جوان که در حال کشف تواناییهای خود هستند؛ برخلاف میلشان در یک مکان مخفی نگهداری میشوند. آنها تلاش میکنند تا با فراموش کردن گذشته و خطاهایشان خود را نجات دهند. اگر شما نیز از طرفداران فیلم سینمایی ترسناک هستید میتوانید در تاریخ یاد شده و ایام بعد از آن از تماشای این اثر لذت ببرید. قابل ذکر است که این فیلم توسط فاکس قرن بیستم و شرکت والت دیزنی پیکچرز توزیع خواهد شد.
فیلم سینمایی ایرانی
قصر شیرین
فیلم سینمایی قصر شیرین نام یکی از آثار ماندگار کارگردان صاحب نام ایرانی رضا میرکریمی است. وی در کارنامه بلند بالای خود آثار خوبی همانند فیلم سینمایی دختر و یک حبه قند را دارد و با نگاهی متفاوت از سایرین دست به ساخت آثار خود میزند.
قصر شیرین نام اثر جدیدتر اوست که همچون برخی از آثار قبلی وی به موضوعی پیرامون خانواده و اساس و اهمیت آن میپردازد و با قلم محسن قرایی و محمد داوودی نوشته شده است. در این فیلم مخاطب شاهد داستان مردی است که به علت تصادف و قتل غیر عمد بعد از سپری کردن دوران حبس خود نزد خانوادهاش بازمیگردد اما پس از مدتی آنها را رها کرده و به شهر دیگری میرود..
در این فیلم سینمایی خانوادگی افرادی همچون حامد بهداد، ژیلا شاهی، اکبر آیین، آزاده نوبهاری، نیوشا علیپور، یونا تدین و زهیر یاری به ایفای نقش پرداختهاند.
قصر شیرین که تولید سال 1397 است برای اولین بار در همین سال در سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و بعد این جشنواره در اکرانهای بین المللی خود توانست در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم شانگهای جوایزی مانند بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین بازیگری مرد را به خود اختصاص دهد.
فیلم سینمای جدید – چه فیلمی را برای تماشا انتخاب کنیم؟
فیلم جوکر
فیلم جوکر ساخته تاد فیلیپس با بازی درخشان واکین فینیکس نام اثر دیگری است که میخواهیم درباره آن صحبت کنیم. فیلمنامه این فیلم سینمایی قابل تامل توسط تاد فلیپس و اسکات سیلور بر اساس داستان ابر شرور جوکر به همین نام نوشته دی سی کامیکس نگارش شده است.
داستان این فیلم سینمایی روانشناختی و جذاب در شهر گاتهام سیتی رخ میدهد و حال و هوای سالهای 1981 را برای مخاطب به تصویر میکشد. این اثر داستان زندگی جوکر و کمدینی را به نمایش میگذارد که با داشتن تجارب تلخ بسیاری در زندگی شخصی و کاریاش وارد دنیای جرم و جنایت میشود و گویا به صورت افسار گسیختهای شروع به انتقام گرفتن میکند.
او که در یکی از مراکز نمایشی و تبلیغی کار میکند هر روز با ظاهری خموده و اندوهگین خود را گریم کرده و به کارش مشغول میشود اما همواره از طرق مختلف مورد اذیت و آزار اهالی و حتی برخی از همکاران خود قرار میگیرد. اما سرانجام با تغییرات عمده رخ داده در گاتهام که هر روزه به سمت جرم و جنایتهای سازمان یافته نزدیکتر شده و فقر و بیکاری اهالی شهر را از پا میاندازد وی که دچار عارضه عصبی ناخویشتن داری عاطفی(وی دچار خندههای عصبی است که در مواقعی قادر به کنترل آن نیست) است از کوره به در میرود و کمکم دست به انجام کارهای مجرمانه و قتلهایی که از انجام آنها لذت میبرد میزند. اقدامات وی در بازه زمان کوتاهی منجر به شورش مردم فقیر میشود و روند داستانی را پیش میبرد. همانطور که میدانید نام جوکر یعنی شخصیت اصلی این اثر در سناریو، آرتور فلک نام دارد. وی با مادر پیر و رنجور خود در آپارتمانی کوچک زندگی میکند و هرازچندگاهی برای صحبت و رفع مشکلات عاطفی و ذهنی خود به نزد یک ممدکار اجتماعی میرود. اما در سرانجام کار، مخاطب با شخصیتی مواجه میشود که بی مهابا از هر اتفاقی درونیات خود را بیرونی کرده و به نمایش میگذارد.
اگر به تاریخ سینمای دنیا مراجعه کرده و نیم نگاهی به آن بیندازیم خواهیم دید که قبل از واکین فینیکس افرادی همچون سزار رومرو، جک نیکلسون، هیث لجر و جرد لتو نقش جوکر را بازی کرده و خاطرات خوبی را از بازی و ایفای نقش خود در ذهن مخاطب به جا گذاشتهاند. اما بازی او نیز به عنوان یکی از بازیگران محبوب سینمای غرب بسیار دیدنی است. آنطور که در منابع مختلف ذکر شده است فینیکس در ابتدا رغبت چندانی به ایفای این نقش نداشته و ترجیح میداده تا این کاراکتر در خلال داستان همانند سایر آثار اسکورسیزی فضایی را تداعی کند، اما سرانجام وی این نقش را پذیرفت و با این تصمیم گام بزرگی در دنیای بازیگری و زندگی حرفهای خود در دنیای سینمای غرب برداشت. فیلم سینمایی جوکر برای نخستین بار در هفتاد و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم ونیز نمایش داده شد و توانست با حضور قدرتمند خود جایزه شیر طلایی بهترین فیلم را از آن خود کند. همچنین بعد از این اکران موفق، بنیاد فیلم آمریکا جوکر را یکی از ده فیلم برتر سال 2019 معرفی کرده و در نهایت جایزه بازیگری گلدن گلوب همین سال را برای فینیکس به ارمغان آورد.
همچنین این اثر در همین مراسم یعنی هفتاد و هفتمین مراسم گلدن گلوب موفق شد در سه رشته دیگر از جمله بهترین فیلم درام و بهترین کارگردانی نامزد دریافت جایزه شود و بهترین موسیقی متن را به خود اختصاص دهد.
این فیلم سینمایی ماندگار علاوه بر تمام موفقتهای نامبرده شده توانست تا حضور قدرتمندی در گیشههای فروش داشته باشد و به یکی از پرفروشترین آثار سینمایی موجود در کارنامه کارگردان و بازیگر اصلی این اثر تبدیل شود. در این اثر شاخص سینمایی علاوهبر واکین فینیکس افراد محبوبی همچون رابرت دنیرو، زاری بیتز، فرانسیس کانروی و برت کالن به ایفای نقش پرداختهاند.
فیلم سینمایی خارجی – درام تراژدی تماشایی
من پیش از تو
در این بخش از مقاله قصد داریم تا به موضوع فیلم سینمایی خارجی بپردازیم و یکی از آثاری که جدیدا ساخته شده است را به شما معرفی کنیم. بله، این فیلم سینمایی «من پیش از تو» نام دارد که با بازی درخشان امیلیا کلارک، سم کلفیلین، جانت مک تیر و چارلز دنس جلوه متفاوتتری به خود گرفته است.
این فیلم سینمایی داستان کاملا متفاوت یا عجیبوغریبی را روایت نمیکند و شاید قبلا فیلمهایی با همین مضامین را تماشا کرده باشید، اما نکته اوجی که میتوان برای این اثر در نظر گرفت توجه به بازیهای خوب و کارگردانی درخشان آن است.
در این فیلم سینمایی دراماتیک مخاطب شاهد رویارویی قابل تحسین مرگ و زندگی است. پسری که به علت معلولیت میخواهد به زندگی خود پایان دهد و دختری که بهرغم تمام سختیهای موجود عاشقانه زندگی را میپرستد و تمام تلاش خود را برای تغییر نظر مرد ناتوان این قصه انجام میدهد. موضوع این اثر سینمایی از جایی جذاب و قابل تامل آغاز میشود. لوییزا کلارک با بازی امیلیا کلارک بعد از طی دو سال کار مداوم در یک کافه و تعطیلی آن مجبور میشود به دنبال کار جدیدی برای کسب درآمد بگردد. در طول جستجوی وی برای پیدا کردن شغل جدید وی با پسر معلول و ناتوانی با بازی سم کلفلین به نام ویلیام ترینر که بر اثر یک سانحه تواناییهای خود را از دست داده و از گردن به پایین فلج شده است آشنا میشود و میپذیرد که از او مراقبت کند.
در ابتدای امر با شروع کار کلارک ویلیام برخورد شایسته و مثبتی با وی ندارد اما در طول داستان کمکم رابطه بین این دو خوب شده و مسیر هموارتر میشود. ولی مشکل اصلی زمانی پیش میآید که ویلیام از خانواده خود میخواهد تا او را برای اتانازی به سوئیس ببرند. او روی این امر اصرار داشته و از زندگی خود خسته شده است. کلارک تمام تلاش خود را میکند تا وی را از تصمیمی که گرفته منصرف کند، اما به رغم تلاشهای بسیار ویلیام همچنان مرگ را به زندگی ترجیح میدهد. درست است که این قصه دراماتیک و تا حدودی تراژیک است اما در پایان بر اساس وصیتنامه ویلیام مقداری پول به کلارک میرسد تا بتواند زندگیاش را تامین کرده و به ادامه تحصیل بپردازد. بنابراین تا حدودی از پایان غمبار این داستان میکاهد و گویی مخاطب پیروزی زندگی برعلیه مرگ را با دیدی دیگر مشاهده میکند.
فیلم سینمایی من پیش از تو بر پایه داستانی با همین نام اثر جوجو مویز توسط خود او نوشته شده و کارگردانی آن را تیا شروک برعهده داشته است. این فیلم سینمایی دراماتیک با بودجه 20 میلیون دلاری ساخته و سرانجام در سال 2016 منتشر شد.
فیلم سینمایی خنده دار
مامامیا و مامامیا دوباره شروع کنیم
فیلم سینمایی مامامیا نام اثر دیگری است که در دسته فیلمهای سینمایی خندهدار و کمدی قرار میگیرد. نسخه اول این اثر در سال 2008 با بازی جذاب و خیره کننده افرادی همچون مریل استریپ، آماندا سیفرید، پیرس برازنان، کالین فرث، جولی والترز و بسیاری دیگر ساخته شد.
کارگردانی این اثر سینمایی را فیلیدا لوید و نویسندگی آن را کاترین جانسون به همراه تیم نویسندگی خود بر عهده داشته است. داستان این فیلم سینمایی خنده دار و موزیکال آمریکایی درباره دختری به نام سوفیا بود که به همراه مادرش که صاحب هتلی در یک جزیره زیباست زندگی میکرد. سوفیا از هویت پدر واقعی خود بی خبر بود بنابراین تصمیم گرفته بود تا قبل از ازدواجش با دعوت کردن مردانی که تا کنون در زندگی مادرش بودهاند هویت پدر خودش را شناسایی بکند. در واقع دعوت از این افراد و نوع اتفاقات به وقوع پیوسته در این اثنا بود که توانست این فیلم سینمایی را به یک اثر موزیکال خنده دار تبدیل کند. اما کار این فیلم سنمایی طنز به اینجا ختم نشد و فردی به نام اول پارکر تصمیم گرفت تا ادامه این اثر کمدی را بسازد.
بخش دوم این فیلم جذاب به ادامه داستان سوفیا و دغدغههای او میپردازد اما این بار مخاطب زمانی وارد زندگی او میشود که وی باردار است و تلاش میکند تا هتل به یادگار مانده از مادر خود را بازسازی کند. اما در همین حین است که سوفیا با وقایعی درباره گذشته مادرش روبهرو میشود و داستان اصلی این فیلم سینمایی بعد از این اتفاقات رقم میخورد.
در نسخه دوم مامامیا با نام « مامامیا دوباره شروع کنیم» نیز افرادی همچون مریل استریپ، آماندا سایفرد و بسیاری از بازیگران سری نخست این اثر به ایفای نقش پرداختهاند. سری دوم این مجموعه با بودجهای بالغ بر 75 میلیون دلار در سال 2018 ساخته شده است.
خالی از لطف نیست که در این بخش از مقاله به معرفی و بررسی برخی از عناوین و جوایز کسب شده سری اول این فیلم سینمایی نیز بپردازیم. مریل استریپ یکی از بازیگران اصلی این اثر که نقش مادر سوفی را ایفا میکرد توانست تا نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر زن فیلم موزیکال و کمدی را به خود اختصاص دهد. تقریبا میتوان گفت که نقد های خوبی نیز برای این فیلم سینمایی از طرف منتقدان نوشته شده است. این اثر موزیکال کمدی دارای ترانههای بسیار جذاب و خاصی بود که همگی بر اساس ترانههای گروه موسیقی آبا نوشته و توسط صدای اصلی هنرپیشگان اثر خوانده شده است. گروه آبا یکی از گروههای پرطرفدار موسیقی سال 1999 بود. اگر شما نیز از علاقهمندان فیلم سینمایی خندهدار و یا کمدی-موزیکال هستید میتوانید آخر هفته خود را به تماشای این اثر زیبا اختصاص دهید.
فیلم سینمایی دوبله فارسی
ترمیناتور 6
سری ششم فیلم نابودگر یا ترمیناتور به کارگردانی تیم میلر در سال 2019 ساخته شده است. این فیلم سینمایی دوبله فارسی اکشن و تخیلی در ادامه سریهای قبلی این اثر که در 5 اپیزود ساخته شده بودند نوشته و منتشر شده است. این اثر سینمایی محصول آمریکا بوده و در 89 دقیقه چنان مخاطب را جذب خود میکند که در تعریف نمیگنجد. اگر شما نیز از طرفداران فیلمهای تخیلی و اکشن بوده باشید مطمئنا اپیزودهای قبلی این اثر را تماشا کرده و از داستان آن باخبر هستید. اما برای کسانیکه سری های 5گانه قبلی این اثر سینمایی را ندیدهاند باید بگوییم که این فیلم سینمایی درباره دختری جنگجو به نام سارا با بازی لیندا همیلتون است که وظیفه دارد جان دختری به نام دنی را در برابر حملات ترمیناتور ها حفظ کند. دنی به نوعی مسافر زمان است که این بار نابودگران قصد کشتن او را دارند بنابراین تمام جنگجویان باقی مانده باید تلاش کنند تا جان او را نجات دهند. از این رو میتوانید حدس بزنید که تمام وقایع موجود در سناریوی این اثر بر مبنای همین اتفاق پیش میرود و لحظات اکشن و ترسناکی را به همراه صحنههای رزمی و دفاعی برای مخاطب به وجود میآورد.
همچون سری قبلی این اثر، بازیگرانی همانند آرنولد شوارتزنگر، لیدا همیلتون، گابریل لونا، دیه گو بونتا، مک کنزی دیویس و نالیا ریس در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. اگر از دوستداران این ژانر هستید پیشنهاد میکنیم که حتما ترمیناتور 6 را تماشا کنید و از 128 دقیقهای که پر از مبارزه، هیجان و کارهای ابرقهرمانی است لذت ببرید.
فیلم سینمایی رزمی
ایپ من 4
فیلم سینمایی رزمی ایپ من اثری در ژانر اکشن است که برای اولین بار در سال 2008 توسط ویلسون ییپ ساخته و منتشر شده است. این فیلم سینمایی بر اساس زندگینامه استاد بروس لی هنرمند مسلم ورزشهای رزمی ساخته شده است. در این اثر افرادی مانند دانی ین، سیمون یام، سامو هونگ، لین هونگ، گوردون لام، لوئیس فان، شینگ یو و بسیاری دیگر هنرنمایی کردهاند.
دانی ین بازیگر 56 ساله این اثر به طرز شگفتانگیزی علیرغم سنی که دارد در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است. وی یکی از ورزشکاران و هنرمندان به نام است که در رشتههای ورزشی همانند کاراته، بوکس، جودو، ووشو، موای تای و بسیاری دیگر تبحر وصف ناشدنی دارد. او در فیلم سینمایی یاد شده نقش ایپ من( کاراکتر اصلی این اثر) را با مهارتی مثال زدنی بازی میکند و اعتبار بسیاری به آن میبخشد.
البته ساخت مجموعه آثار ایپ من به اینجا ختم نمیشود و بعد از این نسخه سری 2، 3 و چهارم آن نیز ساخته شد. سری دوم این مجموعه در سال 2010 و سری سوم آن نیز در سال 2015 ساخته شده و در 16 دسامبر همین سال به طور رسمی اکران و سپس در کشورهای هنگ کنک، مالزی و سنگاپور به نمایش درآمد.
سری چهارم این فیلم تترالوژی نیز نهایتا در سال 2019 توسط همان کارگردان و تهیه کنندگی ریموند وانگ پاک مینگ با بازی هنرمندانی مانند دانی ین، جواد رمزانی، اسکات ادکینز، دنی چان و کارهنا نگ ساخته شده است. سری چهارم و پایانی این مجموعه چهار بخشی با هزینهای در حدود 52 میلیون دلار با مدت زمان 105 دقیقه ساخته شده است.
این فیلم قرار است در روز 5 مارس 2020 اکران شود. بنابراین طرفداران این فیلم سینمایی رزمی و هیجان انگیز میتوانند در مدت اعلام شده منتظر انتشار و تماشای این اثر زیبا باشند.
فیلم سینمایی هندی – عاشقانه های سینمای جهان
فیلم شعله
فیلمهای بسیار زیادی در سینمای هند ساخته شدهاند اما در بین آثار ساخته شده در این کشور یکسری از فیلمهای قدیمی وجود دارند که جزو آثار منتخب هندی به حساب میآیند. شعله یکی از این فیلمها است که در 1975 توسط سلیم جاوید نوشته و به کارگردانی رامش سیپی ساخته شده است. این فیلم سینمایی یکی از بزرگترین آثار هنری تاریخ سینمای هند محسوب میشود که از بازی افراد برجستهای همانند سانجیو کومار، آمیتا باچان، دارمندرا، امجد خان، جایا باچان و هما مالینی بهرهبرده است.
این فیلم علاوه بر هند تاثیر بسیار احساسی و عمیقی نیز در حافظه مخاطبان ایرانی دارد. بخشی از حافظه تاریخی مردم ایران نیز به دلیل قرابت فرهنگی و همسانی احساسات موجود در آثار به این نوع فیلمها تعلق دارد و در گذشته بخش اعظمی از مردم ایران فیلمهای سینمایی عاشقانه هندی را تماشا میکردند. اما اگر شما در گذشته به تماشای این آثار علاقهای نداشتید خوب است بدانید که داستان این فیلم درباره پلیسی درستکار به نام تاکور است که خانوادهاش توسط راهزنی به نام جبارسینگ به قتل رسیده و دو دست خودش نیز قطع شده است. وی در خلال داستان پس از دیدن صدمات بسیاری از طرف این کاراکتر منفی تلاش میکند تا با کمک دو دزد کاربلد وی را گیر انداخته و به سزای اعمالش برساند.
این فیلم سرشار از حس است و مخاطب با سیل عظیمی از احساسات مختلف روبهرو میشود. پیشنهاد میکنیم که اگر تاکنون این فیلم سینمایی را ندیدهاید حتما زمانی را برای تماشای آن اختصاص دهید.
جدیدترین فیلم سینمایی کمدی کدام است؟
علاءالدین
فیلم سینمایی کمدی فانتزی علاءالدین یکی از آثار جالب سینمای آمریکاست که در سال 2019 توسط گای ریچی ساخته شده است. سناریوی این اثر محبوب نوستالژیک توسط جان اوگست و گای ریچی بر پایه اثری به همین نام نوشته شده است.
در این اثر سینمایی که به نوعی بازخوانی جدیدی از این داستان دارد بازیگران شناخته شدهای همچون ویل اسمیت ایفای نقش کردهاند. در کنار این بازیگر بزرگ نیز هنرپیشگانی مانند مینا مسعود، نائومی اسکات، مروان کنزاری، نوید نگهبان، نسیم پدراد، بیلی مگنوسن و نومان اکار بازی کردهاند.
فیلم سینمایی علاءالدین در حدود 128 دقیقه با بودجهای بالغ بر 183 میلیون دلار ساخته شده و داستان آن نیز همانطور که میدانید درباره غول مهربانی است که از یک چراغ جادویی بیرون میآید و آروزی صاحب خود را برآورده میکند. اما فارغ از داستان خاطرهانگیز این اثر سینمایی جدید، شما با تماشای فیلم شاهد یک اثر موزیکال با طراحی لباسهای رنگی و صحنهآرایی های بسیار ویژه و زیبا خواهید بود.
با تمام این اوصاف این فیلم سینمایی توانست تا حضور موفقی را در گیشهها تجربه کند و سرانجام به یکی از پرفروشترین فیلمهای 2019 و سیوپنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینما بدل شود.
سخن پایانی درباره فیلم سینمایی
در این مطلب سعی کردیم تا از بهترین فیلم سینمایی جهان برای شما صحبت کنیم. شما به چه نوع آثاری علاقهمند هستید؟ آیا فیلم مورد نظر شما در این لیست بود؟ لطفا نظراتتان را با ما در میان بگذارید.